116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Кюбит ми прочете мислите  Grinning . Имам точно същия въпрос за количеството. Аз искам да направя само 1 козунак за проба в машината за хляб, но не разбрах тази рецепта за какво количество е, за да знам на колко да деля  newsm78 ?
Поздравления за изложбата и ще чакаме снимките.

# 646
Ани, точно си преписах рецептата ти за козунаците с инструкциите и смятам да я правя, но имам един въпрос. Тези 6 козунака на снимката от една доза ли са? Брашното ми се вижда много за моите представи и за това подозирам, че ще трябва да намаля пропорциите, особено ако наистина стават 6 козунака.

Ще чакам снимките.  Flutter

Кюбит, това е 1 доза ( 2 lbs) от която излизат 3 козунака по 330 грама или два малки по 250 гр  и един среден във форма за кекс( 500 гр).

Сега обработвам снимките Simple Smile

# 647
Честита първа пролет  bouquet

# 648
Мименце Честита и на теб!!!

Тандурка и тук да кажа, че съм изумена от таланта ти и ти желая от сърце признание и успех. Снимките на творенята ти са уникални, както дечицата ти и ти!
Успех!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 19:10 от vanhorne

# 649
Ван къде мога да ги видя?

# 650
Ванхорн, благодаря ти!!! Аз днес цял ден бях по срещи на скуул дистрикта (Parent Rep съм) и не ми остана време да седна да си събера мислите да пусна разказа за изложбата, ама ако тази вечер не заспя, може да го направя по-късно! Hug

# 651
Мами съжалявам, че така нахлувам в темата, но ми излезе малък проблем и смятам, че вие можете най- добре да ми помогнете.

Преди време бях помолила приятелка, която живее в NC, да ми купи фотоапарат с презумцията, да го донесе, когато се прибира. Но сега разбрах, че плановете са и се променили и няма да се прибира.
Пред мен сега стои дилемата как да получа въпросната придобивка.
1. Имам друга приятелка в същия щат, на която може да бъде изпратен апарата. Гледах в интернет условията за пращане на пратка в страната, и пише, че тя не трябва да е на по- голяма стойност от 100 долара, а фотоапарата е. Въпроса ми е- това как се проверява, отварят ли пакетите, има ли компания, която да позволява пратки на по- голяма стойност?
2. Или направо да го изпрати за Европа. За такъв вид пратки не успях да прочета, дали има огранченя и ако да, какви ?

Ще се радвам много, ако някой сподели знания или опит по тази тема Hug

# 652
Ибсена, за в страната незнам, но ние цялата техника си поръчваме от интернет и я получаваме по пощата, стига да е опакована добре не би трябвало да има проблем да го получи другата ти позната, а за Европа виж вече ще имаш проблем в момента в който пристигне в БГ ще искат да плащаш мито Peace
Ей мацки никой не пише тия дни, срамота Blush я бременните да се отчетът какво са понапазарили до сега, имената как са измислихте ли ги? Joy

# 653
  • Boston, MA
Аз със бърз въпрос - освен greatschools.net къде да гледам за мнения за училища?

# 654
Добро утро,
една снимка от преди 2 дни,пред входа на сити хол в Скънектъди.Така ми изглежда косата след изглаждане с пресата.
Много добър дийл се оказа.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 19:53 от Miss_Diva

# 655
# 656
Уф,излязла е огромна.Ако някой знае дали мога да й намаля автоматично формата тук?  newsm78

# 657
  • Чикаго / София
Бубка, аз ползвам и този сайт: http://www.schooldigger.com/

# 658
Bubka- търпение, здрави нерви,систематичност и работа в мрежа е моя фикс по темата. Навреме си започнала, късмет от мен!

# 659
Ибсена, за в страната незнам, но ние цялата техника си поръчваме от интернет и я получаваме по пощата, стига да е опакована добре не би трябвало да има проблем да го получи другата ти позната, а за Европа виж вече ще имаш проблем в момента в който пристигне в БГ ще искат да плащаш мито Peace

Мерси много за съвета Hug . Мисля с USPS да го пусне, ще разгледам цените и условията.

Общи условия

Активация на акаунт