Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,днес ми направи впечатление Мехмет когато каза,че ще изпратят децата на човека който простреля Инджи на училище,че не можело така,в кой век сме живеели.Във филма на няколко пъти се споменава за този проблем.Дори непрекъснато текат такива кампании под надслов "Татко прати ме на училище".Къванч участва в една такава.Сигурно сте попадали на това: http://www.youtube.com/watch?v=As4vaZAEkPg Явно това е огромен проблем за съвременна Турция. newsm78
Иначе евалла му правя на Мехмет,че постъпва толкова благородно.Обаче не съм сигурна дали това може да се случи в действителността?
Пънарчето го раздава ревнивка и се чуди какви номерца да върти на Онур,но той много ме кефи-бил сигурен в жена си,че знаела как да държи мъжете на разтояние.Тия двамата внасят много настроение във филмчето.
Бахар ми лази по нервите.Ревността,завистта и лошотията в нея,взимат връх, заслепяват я и размътват здравата и преценка.Не разбирам иначе как може да застава на страната на Тарък при всички неоспорими факти срещу него?Как не си дава сметка,че я използва за отвратителните си планове за отмъщение??Но така е когато човек е подвластен на отрицателните си чувства.А да не говоря как ме подразни с държанието си към Гьокхан!Човека  и подготвил такава романтика,а тя го одряза без да му мисли.Заради амбициите си ще жертва живота на бебето си,без да взима под внимание чувствата на бащата на това бебе.Абсолютна егоцентричка и егоистка. #2gunfire

# 436
Ако искате да обсъдим постъпката на Инджи.Вие какво мислите за това ,че така упорито отказва да сподели с мъжа си проблемите които и се струпаха?А в същото време се доверява на един почти непознат.Е,вярно Енгин показа на няколко пъти,че е "добронамерен" спрямо нея.А пък Мехмет в същото време по всякакъв начин и показва,че е готов да и окаже всякакъв вид помощ.Казвайте какво мислите!!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 21:40 от sinq laguna

# 437
# 438

Ако искате да обсъдим постъпката на Инджи.Вие какво мислите за това ,че така упорито отказва да сподели с мъжа си проблемите които и се ступаха?А в същото време се доверява на един почти непознат.Е,вярно Енгин показа на няколко пъти,че е "добронамерен" спрямо нея.А пък Мехмет в същото време по всъкакъв начин и показва,че е готов да и окаже всякакъв вид помощ.Казвайте какво мислите!!

Според мен това е последица от предишното отношение на Мехмет към нея С думите между нас съществува огромна пропаст я докара тя сама да му покаже и докаже че е нещо повече от едно глупаво момиче от Афион А относно Енгин - той  и подаде ръка а тя нали е добронамерена вярва на всички А тя през целия си живот е свикнала да цени парите защото е била бедна и е трябвало по някакъв начин да се справя и не иска Мехмет да и натяква дори и без да иска че и е помогнал За мен тя все още е предпазлива ако може така да се каже

# 439
Проявява афионски инат!

# 440
  • "Перла"
Момичета,днес ми направи впечатление Мехмет когато каза,че ще изпратят децата на човека който простреля Инджи на училище,че не можело така,в кой век сме живеели.Във филма на няколко пъти се споменава за този проблем.Дори непрекъснато текат такива кампании под надслов "Татко прати ме на училище".Къванч участва в една такава.Сигурно сте попадали на това: http://www.youtube.com/watch?v=As4vaZAEkPg Явно това е огромен проблем за съвременна Турция. newsm78
Иначе евалла му правя на Мехмет,че постъпва толкова благородно.Обаче не съм сигурна дали това може да се случи в действителността?
Пънарчето го раздава ревнивка и се чуди какви номерца да върти на Онур,но той много ме кефи-бил сигурен в жена си,че знаела как да държи мъжете на разтояние.Тия двамата внасят много настроение във филмчето.
Бахар ми лази по нервите.Ревността,завистта и лошотията в нея,взимат връх, заслепяват я и размътват здравата и преценка.Не разбирам иначе как може да застава на страната на Тарък при всички неоспорими факти срещу него?Как не си дава сметка,че я използва за отвратителните си планове за отмъщение??Но така е когато човек е подвластен на отрицателните си чувства.А да не говоря как ме подразни с държанието си към Гьокхан!Човека  и подготвил такава романтика,а тя го одряза без да му мисли.Заради амбициите си ще жертва живота на бебето си,без да взима под внимание чувствата на бащата на това бебе.Абсолютна егоцентричка и егоистка. #2gunfire

Съвременна Турция далече не е съвременна.Проблемът с неграмоността там е огромен.Не поня какъв беше процентът,но цифрата беше зловеща.Там предаване което не е на турски задължително се дублирва,няма субтитри,номерата на колите им са само с цифри,букви няма т.н.Особено Анадола е оле-мале.

# 441
  stopuu Къде ви оставих снощи, къде сте отишли вече!
Но и добре се храните - не само с духовна храна. Браво! smile3501
А ние цял ден работим и мечтаем вечер да оплакнем окото с някое синьо вълшебство..................... Heart Eyes

# 442
Да,явно думите на Мехмет все още кънтят в ушите и,и това  на всяка цена я кара  да докаже,че момичето от Афион може да успее.От друга страна тя толкова много обича съпруга си,той на практика е смисъла на живота и.Иска нейния Мехмет да се гордее с нея и  успехите и.Просто една силно влюбена жена.Ама то как да не се влюбиш в мъж като нейния?

# 443
Колите им имат букви поне от това което се вижда във филма Турция е огромна страна така че има богати и много много бедни А и те изповядват исляма така че момичетата в някои части сигурно не ходят на училище а си седят в къщи А и у нас сигурно има много деца които не могат да ходят на училище било по финансови причини било поради липса на училища в селата

# 444
Момичета,  моля Ви, който може да сложи една до друга две снимки:  К.Т. с фланелката с Мохамед Али, но в най-близък план  и  С.О.  точно, когато даваха  покана за сватбата си на дядо  Мехмет-Фикри.   Дано не греша,  имам чувството,  че на двете снимки двамата са с едно и също или  еднакви колиенца.  Ако сте сигурни, че има нещо с колиенцата, то да разнищим, кога е правен кадъра от филма и кога е снимката с Мохаме Али.  Ако не греша (а много ми се иска да е така), то  ще има нова версия за някои неща.

vania1954, би ли споделила с нас какво имаш предвид? Аз търсих снимката с Мохамед Али на блузката на Къваню, но не я открих ooooh! Дай жокер къде си я видяла Погледнах момента, в който дават поканата за сватбата на Мехмет Фикри - там, доколкото мога да видя, Инджи е със синджирче с бяла перла май  newsm78 (поправяй, ако греша)

# 445
Да,явно думите на Мехмет все още кънтят в ушите и,и това  на всяка цена я кара  да докаже,че момичето от Афион може да успее.От друга страна тя толкова много обича съпруга си,той на практика е смисъла на живота и.Иска нейния Мехмет да се гордее с нея и  успехите и.
Понеже сме гледали филма трябва да си спомним за вечерята на която тя избяга защото Мехмет и каза че харесва предишното момиче от Афион а тя му каза че не се е променила а е направила всичко заради него

# 446
За да не е темата на втора страница Заповядайте А като дойде Викторчето аз изчезвам Липсваш ни

dterziiska, мерси!!! Особено за шкембе-чорбата, 1:1 с чесън я разредих!  Hug И да не си посмяла да мръднеш оттук! Викторчето ще се грижи за радостта на душата, а ти - да ми е кръшна снагата!  smile3521

Ох, и аз искам тук да пия кафетооооооооооооооооооооооооооооо!

# 447
# 448
FB KT

Аз не мога да направя прилика

# 449
Ей, dterziiska, златна си!!!   bouquet На мен не ми се струват еднакви "накитите" на двамата

Общи условия

Активация на акаунт