Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Две снимки на Къванч и Берен от сериала, като доказателство колко много не си подхождат  Joy Я да си стои при Инджи, че да няма  #2gunfire

# 571
еми това не е ли лудост,да твърдят,че едно момче на 26-27г.има връзка с 64г.баба,пълни простотии.

Така е, mimolka, но както беше казала Пипи\Петя Дикова\ във Vip Brother 3 :"Скандалът прави пари!", а медиите са достатъчно безскрупулни, за да правят скандал от всичко в името на парите.

# 572
  • "Перла"
Точно втората снимка я гледах,като твърдяха,че имало нещо общо между тях, Mr. Greenснимките се оказаха от филма.Като писах в предният пост,"сега може и снимки да публикуват" това имах вредвид-иронизирах ги.

# 573
  • "Перла"
еми това не е ли лудост,да твърдят,че едно момче на 26-27г.има връзка с 64г.баба,пълни простотии.

Така е, mimolka, но както беше казала Пипи\Петя Дикова\ във Vip Brother 3 :"Скандалът прави пари!", а медиите са достатъчно безскрупулни, за да правят скандал от всичко в името на парите.

Точно миличка.Евала ,че разсъждаваш като зрял човек.Браво моето дете Simple Smile

# 574
Веднъж Берен после тази Небахат - човекът го изкараха че съвсем няма вкус Не че и последната кака Мелтем беше кой знае какво ама направо му се чудех на акъла на това момче

# 575

Точно миличка.Евала ,че разсъждаваш като зрял човек.Браво моето дете Simple Smile

Hug  bouquet

Щях да Ви питам снощи дали не искате лятото да си спретнем еднодневна почивка за по кафенце някъде. Аз съм от Добруджанския край и реших, че може би, лятото сте някъде по морето, та може да съчетаем нещата. Ще е супер, ако стане.

# 576
Ей тоз чичка го спрягат,че е гадже на Берен.Не съм сигурна,просто попаднах на снимка с коментар към нея.

# 577
  • "Перла"
 Mr. Green
какво си помислих сега:
Ами момичета,като започне "Забранена любов",както сме фенки на С.Й.,тази новата му партньорка,ще я изядем с парцалите,горко и Mr. Green

# 578
  • "Перла"
sinq laguna много си ходят Mr. Green

# 579
Mr. Green
какво си помислих сега:
Ами момичета,като започне "Забранена любов",както сме фенки на С.Й.,тази новата му партньорка,ще я изядем с парцалите,горко и Mr. Green

МИ ДА МИСЛИ ПРЕДИ ДА СЕ ХВАЩА ДА ПАРТИРА НА КЪВАНЧ!! Mr. Green

# 580

Hug  bouquet

Щях да Ви питам снощи дали не искате лятото да си спретнем еднодневна почивка за по кафенце някъде. Аз съм от Добруджанския край и реших, че може би, лятото сте някъде по морето, та може да съчетаем нещата. Ще е супер, ако стане.

С най-голямо удоволствие ако можех!Аз съм от Варна,но от доста години не живея в Бг Sad

# 581
Преди това ще е Менекше и Халил май Там е със Седеф Авчи но поне тя е женена и са семейни приятели

# 582
Лагунка, аз съм от Каварна. Жалко, че не си в Бг Sad

# 583

Ей на му викам аз хармония.Кви са тия Берен,Мерен,Мелтем и други подобни?

Седев Авчи ми е много симпатична.А и като се има предвид,че са сем. приятели,съм съгласна!

# 584
Синя лагуна затова имаш проблеми с Vbox май така беше казала преди той доколкото знам не се хваща извън България

Общи условия

Активация на акаунт