Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Как ми се ще да си е позволил една благородна лъжа в името на това да запази интимността на личния си живот, а всъщност да е със Сонгюл, но...Божа работа!
Същата работа е и при мен ама знае ли човек вече

# 691
Да ви е сладко

# 692
# 693
Златни ти ръце, dterziiska, нали така се казва в сапунките  Party

# 694
http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=129416

И от мен една новина Къванч казва че няма връзка с горната дама а има човек до себе си който не е известен и от тези среди
Не знам какво да мисля по въпроса

Надявам се да е лъжа.  Ама той напоследък / имам предвид от октомври насам, от рожденния си ден / все соло го раздава нали, от последните снимки от ф.б.  все соло го дават, за да не е от "тези среди"  и  да си  стои в къщи пък той да ходи по нощята сам, то тя трябва да е със забрадка, от тези, дето са научени да седят в къщи.  Той твърдеше в предишни интервюта, че не обича да ходи нощем по заведения, за да не е в устата на жълтата преса, пък напоследък се появиха доста снимки, направени именно в нощен Истанбул.  Уж не държал само на външния вид и да е от "тези среди ", пък все с такива го забъркват / Неше Сапмас, манекенката-мис Тр. наскоро дето беше, сега дъщерята на богат татко, Берен пък уж "свенливо  подхвърля, че са много влюбени с К.Т., но щяло да се види какво ще излезе".  На въпрос как е прекарал рожденния си ден, той каза, че имал човек до себе си, веднага след това опроверга сам себе си, че е сам, че никоя не му лежала на сърце.  Този взе да ме съмнява, лъже наляво и надясно, но защо ли ?   Луд да станеш малко е.

# 695
  • Plovdiv
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ ПЕРЛИЧКИ !
Намерих потребител , който е свалил  филм , КОЙТЕ ЩЕ ВИ ЗАИНТЕРИСУВА
 толкова, колкото и съседките ви - геджеманките!
Пускам ви само линк на първата част на "Горчива любов" .
Там ще намерите всичко останало!

http://www.youtube.com/watch?v=op17cEsoqys

Приятно гледане!
Ако има и кой да го преведе !!!!!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 14:26 от mar_tomova

# 696
  • "Перла"
Момичета здравейте Simple Smile
Имам въпрос към които гледат "Забранена любов"
Правилно ли разбрах,че Б.не иска бебето?/краят на епизода/
така реших,защото тя му удари плесница Mr. Green

# 697
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ ПЕРЛИЧКИ !
Намерих потребител , който е свалил  филм , КОЙТЕ ЩЕ ВИ ЗАИНТЕРИСУВА
 толкова, колкото и съседките ви - геджеманките!
Пускам ви само линк на първата част на "Горчива любов" .
Там ще намерите всичко останало!

http://www.youtube.com/watch?v=op17cEsoqys

Приятно гледане!
Ако има и кой да го преведе !!!!!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Сърдечни благодарности  newsm51 newsm51

# 698

Добър ден и от мен на всички Перлички

dterziiska,хиляди благодарности  newsm51 newsm51 newsm51

mimola и аз съм в питанка за какво отнесе този шамар.Чух да казва името на майка и,и реших,че прави някакво сравнение между двете newsm78 А,че не е във възторг от това,че ще става евенуално баща е повече от ясно.Такива физиономии вади,че .../извинявам се,че коментирам тук/!

# 699
dterziiska и mar_tomova
Не можете да си представите колко съм Ви благодарна за линковете към ГОРЧИВА ЛЮБОВ!!
Толкова много исках да гледам филма,че сега не е за вярване,че му се наслаждавам!
БЛАГОДАРЯ!!
 Heart Eyes

# 700
http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=129416

И от мен една новина Къванч казва че няма връзка с горната дама а има човек до себе си който не е известен и от тези среди
Не знам какво да мисля по въпроса

Миличка,по-добре да не мислим!Ще има още доста жълтини в пресата.Поредната според мен скалъпена  уйдурма.Веднъж казва едно,друг път друго.Иначе папраците все сингъл го изхващат.Когато излязат снимки - компромати,тогава мога и да  им повярвам.Така че викам "споко" за сега!

# 701
  • "Перла"
Момичета нета ми отврат.Едвам се включих,да благодаря за отговорите и линковете,довечера повече Simple Smile

# 702
Ехааа, Онурно и Сонгюлчо  Laughing Laughing Laughing
Тенк-ю, mar_tomova!  Hug

група "this group will be 1000 to who loves noor"/this group will be 1000 to who loves noor

# 703
Един ще се жени,друг ще се развежда трети бизнес гони а най ми домъчня за Мехмет - човека такива планове правеше

# 704
dterziiska  и mar tomova

Xиляди благодарности за линковете към Горчива любов. Толкова се радвам, че сте го качили и

мога да го гледам.

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт