Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Ето къде сте били,  Mr. Green

пак им развали сватбата, да не бъдат щастливи, ех таз Шереффффффф Close

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 17:11 от Rossoneri

# 376

Rossoneri,мина  сватбата.Радвам се да те видя!  bouquet

mishel4ee,слънчице си ни голямо ти!Благодаря ти миличка! newsm51  love001

# 377
Снимки от днешната среща в Анкарския университет

FB SO

# 378
# 379
да, да, мина, аз от голямо желание да е днес, та чак въпроси задавах, поправих се и се насладих на хубавите снимки от чудесния танц Peace

# 380
Един от най сантименталните моменти от филма Страхотна сватба но с малко тъжен край Тарък си получи заслуженото но много нарани Гюлсюн Шереф няма спирка - сега Доуш и беше на мушката А дядото като завари Гюлсюн в прегръдките на Левент и и каза че няма дъщеря ми идваше да му изкрещя истината
Банка Шадоолу е винаги до Вас Разполагате с неограничен кредит -ето това е мъж
А Шереф как скъса поканата то бива злоба и ненавист ама надмина всякакви граници
Бахар и тя докато разбере истината за чичо си щеше да разкъса Мехмет
Първа сватбена нощ Лагуна пак с гащи тоз човек А Рукие и Орхан за капак Рукието направо ме уби как се държеше Много нахална
А Гьокхан да вземе да раздаде по една точилка че ми идва да ударя едни до мене които пак се заяждат за Мехмет

# 381

dterziiska,мерси за снимките!Толкова красиви и  сладки бяха Инджи и Мехмет!!Не ми хареса  сценария.Точно на сватбата пак изцепки и панаири!!Че и през ноща не можаха да се насладят на спокойствие.Трябваше да акцентират повече на рамантиката  и любовта в този епизод.На първата сватба ок,приемам го,но сега,не,отнеха доста от хубавата емоция!

# 382
Просто както казва Инджи при нас нищо не минава без проблеми вечно нещо се обърква Така та до края

# 383
  • Бургас
Днес серията беше страхотна!
Имаше от всичко!

# 384
Аз отивам да празнувам след малко Наздраве

# 385

facebook Songul/Kivanc

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:00 от sinq laguna

# 386

mishel4ee,слънчице си ни голямо ти!Благодаря ти миличка! newsm51  love001

Благодаря ти за думите  Hug

Днес беше и много красив, и много тъжен едпизод. Красив заради всички хубави моменти на Мехмет и Инджи, претворени в сватбените им емоции. И тъжен заради Гюлсюн, която се оказа жертва не само на несправедливите постъпки на мъжа си, но и на тези на баща си; заради Берк, който се превърна в изкупителна жертва на наивността си и заради провалената сватба. Мислех си, че колкото пъти Инджи облече сватбена рокля, толкова пъти й се случиха неприятни неща. Първият път Мехмет избяга от сватбата, вторият- стана скандал, "благодарение" на Тарък и третият- "пратениците" на Кенан, наръгаха Мехмет и за малко не го убиха. Колко несгоди трябва да изживее един човек, за да стигне до щастието?! С колко подлост, озлобление и лицемерие трябва да се сблъска? Тъжно...и истинско.

# 387
Хайде с няколко реда да споделя онова което ме впечатли от днешния епизод.
Кралицата-майка не пада по гръб.Не иска с нищо да покаже,че е загубила.Нямало причина да не се чувства добре!Все пак съпругът и я напусна,обаче госожата показа невероятно хладнокръвие.А за сватбата си избра траурен тоалет с което  показа отношението си към така важното за любимия и син събитие.Абсолютно съпричастна беше с щастието му. Mr. Green
Хареса ми иначе отношението на дядото към Берг.Върна ключовете от колата му,стана въпрос за продължаването на образованието му.Ок,много ми допадна това,защото ,кой ако не семейството трябва да е готово на прошка.Обаче после държанието на Фикри към дъщеря му ми беше повече от неадекватно.Гюлсун имаше като най-малко правото да бъде изслушана.А той се държеше така сякаш е най-големия престъпник на света.Много ми стана тъжно отново за Гюлсюн.Излъгана от мъжа си,неразбрана от най-близките си хора,а тя все преглъща и търпи.Възхищавам се на силата на тази жена!

# 388
# 389
  • Пловдив
Кажете, че и се обърках и не мога да разбера: коя е майката на Сонгюл Йоден:

тази ли

или тази

Първата снимка е на актьори от "Изоставено сърце", но приликата със Сонгюл е поразителна.

Общи условия

Активация на акаунт