Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 480

mishel4ee,браво!!!! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501

# 481
ОООООО, Мишенце, джанъм!  love001  love001  love001

# 482
# 483

Благодаря, маце   bouquet Hug

# 484
ОООООО, Мишенце, джанъм!  love001  love001  love001

Да не ти домъчня за мен, днес се позагубих малко  Joy Hug

# 485
Те не бяха ли от групата на нехаресващите Сонгюл

Peace така е.Всеки е свободен да харесва или да не харесва някого.Но не разбирам защо да не пускаме снимките като посочваме от къде са?Sayerin беше споменавала преди да го правим,че нямаме права и прочие и сигурно е права жената,но сега защо само на линк?Нали ако не винаги,то почти винаги си пишем от къде сме ги взели?А като гледам по другите теми момичетата си копват снимки на воля и не споменават от къде са ги взели.Нямам нищо против да правим това което се изисква,но не ми е ясно.

# 486
  • "Перла"

Нямам представа  Simple Smile и не помня кой харесва и кой не Simple Smile

# 487

Peace така е.Всеки е свободен да харесва или да не харесва някого.Но не разбирам защо да не пускаме снимките като посочваме от къде са?Sayerin беше споменавала преди да го правим,че нямаме права и прочие и сигурно е права жената,но сега защо само на линк?Нали ако не винаги,то почти винаги си пишем от къде сми ги взели?А като гледам по другите теми момичетата си копват снимки на воля и не споменават от къде са ги взели.Нямам нищо против да правим това което се изисква,но не ми е ясно.
Навсякъде има снимки и никакъв коментар Не знам защо само тук се поставят условия

# 488
Мишелче поздравления

# 489
  • "Перла"

Peace така е.Всеки е свободен да харесва или да не харесва някого.Но не разбирам защо да не пускаме снимките като посочваме от къде са?Sayerin беше споменавала преди да го правим,че нямаме права и прочие и сигурно е права жената,но сега защо само на линк?Нали ако не винаги,то почти винаги си пишем от къде сми ги взели?А като гледам по другите теми момичетата си копват снимки на воля и не споменават от къде са ги взели.Нямам нищо против да правим това което се изисква,но не ми е ясно.

Аз също няма представа,но щом са публикувани в нета ,значи са за ползване.Като не искат да ги публикуват на разни места да не ги публикуват и те/авторите/.Една снимка ,като не е за ползване от други потребители,трябва под нея или на нея изришно да е написано,че е авторска и няма право да се предоставя в други сайтове,да бъде защитен от сваляне и т.н..Да си свършат работата те ,като не искат да се публкуват кадрите им.

# 490

НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ НА ТОВА МЯСТО.ПОМНИТЕ ЛИ,ЧЕ В ИНТЕРВЮТО СОНГЮЛ КАЗВА,ЧЕ ТАЗИ ГЛЕДКА Я ПРАВИ ЩАСТЛИВА?!!НЕВЕРОЯТНО Е.
АКО СЕ СПОМЕНАВА ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕМАТ СНИМКИТЕ И СЕ СПАЗВАТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА-НЯМА ПРОБЛЕМ.

# 491
А във фейсбук там откъде ги взимат знае някой

# 492

НА МЕН МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ НА ТОВА МЯСТО.ПОМНИТЕ ЛИ,ЧЕ В ИНТЕРВЮТО СОНГЮЛ КАЗВА,ЧЕ ТАЗИ ГЛЕДКА Я ПРАВИ ЩАСТЛИВА?!!НЕВЕРОЯТНО Е.
АКО СЕ СПОМЕНАВА ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕМАТ СНИМКИТЕ И СЕ СПАЗВАТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА-НЯМА ПРОБЛЕМ.

И аз искам!

# 493
  • "Перла"
А във фейсбук там откъде ги взимат знае някой

има програми,които свалят/обръщат  от филм на снимка,да не мислиш ,че е философия или пък питат някой като ги качват.Стига да си наясно с програмата.

# 494
Мишелче поздравления

Kiss

dterziiska ,
пак си ни сложила едни софри,
как човек да им устои?
Ама нищо-
Викторчето кантарче ще донесе-
да се вземем бързо в ръце,
и с малко гимнастика
ще сътворим фантастика-
във фиданки ще се превърнем,