АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ивееетка, с теб смееее!!! Стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно!!! bibi, дръж ни в течение! Тази силна жена заслужава цялата положителна енергия на света! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 646
 Praynig newsm17 Ивета вси4ки сме с теб .Стискаме ти паллци да ни се похвалиш до утре с най-сладкото живо и здраво ангел4е Peace

# 647
На мен пък не ми се ражда, ама никак преди термин.  Stop Бебето е 2536 г според днешния преглед във Фемина, около 5-6 дена по-малко, ама то това е относителна работа. Аз си го искам да стане 3-килограмово, така че да гледа да стои вътре на топло.  Naughty
Гледаха ме за околоплодни води, плацента, пъпна връв, кръвопоток - всичко е ок. Шийката ми е изгладена на 80% от подготвителните контракции, но това било ок и можело да се изкара така още месец; разкритие - някакви милиметри, под 1 см.
След 35 г.с трябвало да се ходи всяка седмица на запис на тонове минимум 20 минути, за да се види дали бебето се чувства добре.  Peace Пък аз още не съм ходила и утре вече ще звъня на една лекарка за раждането, да видим какво ще стане.
ЕлиМели, дано да се включи да пише как е. Също и Елчето като я изпишат да разкаже подробно за раждането.  Peace
Стискам палци за ИвееетаPraynig
Ренирис, ЧРД! Много здраве и любов!   bouquet

# 648
Честит рожден ден, Рени!

Да е жив и здрав малкият Атанас, явно повлече крак Simple Smile

Froh, аз също ще съм благодарна, ако посочиш адреса на магазина на "Драган Цанков". Надявам се, че ти си добре и има напредък в разговорите с лекаря ти Simple Smile

kapico, аз обмислях Втора градска като вариант, ходих на отворените врати и се бях насочила към д-р Калев. В последствие се преориентирах към Вита, но в сравнение с МД, Втора градска ми се струва много по-добър вариант. Отделението е малко и спокойно, след хубав ремонт. А и за персонала съм чувала само хубави неща /като изключим личната ми среща с главната акушерка/. Успех с избора Simple Smile

Хубав следобед!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:48 от kaat

# 649
Renris, честит рожден ден и от мен!

На Галето също честит рожден ден със закъснение, както и честит имен ден на всички Галета, също малко на патерици! Но покрай хубавата новина вчера за Елчето съвсем изключих.

Добре че споменахте за тая линия на корема, защото се оказа, че и аз имам такава. Досега не бях чувала, че има и такава екстра. Не че не я забелязвах,но все си мислех, че може да е отпечатък от някой ръб на дреха, от чорапогащник например и хич не ми идва на ум, че не съм слагала такъв от сигурно две седмици. Блондинка! Simple Smile

Стискам палци на Иветка. Дано всичко мине по мед и масло и утре пак да изпишем няколко страници с честитки за хубавата новина!   bouquet

# 650
bibi, да предадеш на Ивета цялата положителна енергия на всички нас. С нея сме и очакваме хубавата новина съвсем скоро.  Praynig Нетърпеливи мъже, ей! А би ли ми казала колко е обиколката на главата на твоята мома?
А EliMeli нали вечерите щеше да си е в къщи или се е променило нещо? Дано да се оправят нещата и при нея преди раждането! Peace
vesi-mesi, дано бързо да ти мине този обрив.  Peace Как така внезапно го получи? Да не си сменила мазилата?
zar4e, всичко е до организъм, защото моите телеса не се стопиха без диета, въпреки разходките и цялото будуване. Сега като са двама ще е доста по-интересно! Crazy
Аз съм особено щастлива, защото сме изтребили гадните бактерии и трасето за беболинда е чисто.  Laughing Май е време и аз да се спретна багажа вече! И на мен хем ми се ражда вече, хем още нямаме никаква готовност да посрещнем новото човече в новата къща -  и накрая и аз, както предвижда горчиво tabu, ще пренося отново и ще се пукна по шевовете от яд!

# 651
  • София
bibi, да предадеш на Ивета цялата положителна енергия на всички нас. С нея сме и очакваме хубавата новина съвсем скоро.  Praynig Нетърпеливи мъже, ей! А би ли ми казала колко е обиколката на главата на твоята мома?
ние не сме критерии. главата й е като в 39 г.с. (генна обусловеност от татЮвата рода Grinning Grinning Grinning) - днес е 97,17 мм (39-40г.с. т.е да се ражда вече  Mr. Green), преди 2 седмцици е била 94,97 (което отговаря на 38 и кусур седмица)
,

# 652
За Iveeta  newsm17 newsm17 newsm10 - дано всичко е наред и има най-прекрасния подарък за 13!

Момичета, особено тези с опит - а чарковете на помпата за кърма не се ли стерилизират също (поне аз така си представям) и как точно се случва това докато си в болницата?!?  newsm78

# 653
Ммм, да, bibi! Определено не сме във вашата категория! На нашата мома беше 91см в понеделник! Още съм в чуденка защо и сега и предния път никой не ми казва да ходя на запис на тонове?  newsm78 Другата седмица си записвам час, но ми е странно, де!
Nia..., стерилизират се всички чаркове на помпата! Аз ще я оставя домашните да го свършат това и да ми я донесат, ако има нужда! Предния път в болницата не съм ползвала, а направо като се прибрах в къщи!

# 654
Ех тези напористи младежи на Ивета на майка си са се метнали Simple Smile
bibi предай и колко много стиснати палци и детелинки има fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 655
  • В сърцето на един мъж
IVE имаш моята положителна енергия и стиснати палци!!!!!!!
Всичко ще е наред и си чакаме третия бебешок newsm53

# 656
  • Варна
Ей подцених бебешкия ентусиазъм  Laughing
Честито на Елчето - живо и здраво да е синчето и много да ги радва!   bouquet
Ренирис, ЧРД! Жива и здрава и каквото те прави щастлива това да ти се случи!  Peace Hug
На Ивееета стискам яко палци - много й се възхищавам на силата и на спокойствието! Колкото и да е трудно в такъв момент да е самичка (т.е. без мъж) мисля, че няма по-подходящо време за ново начало от този - раждането на нов живот. Но е ясно, че много кураж се иска.  Naughty Много я  Hug
Аз днес бях на ЖК, но само акушерка ме гледа. Каза, че бебо все още си е високо, не се е ориентирал към изхода, но то е и рано де. От тук нататък започвам всяка седмица да ходя на ЖК, а още не съм в 9 месец  #Crazy Но съм доволна де, това само ме радва. Другият път ще ми издадат 45 - дневния болничен и ще ми правят пълни изследвания, вкл. и фекална проба (някой беше питал). Днес ми даде една дълга клечка в кутийка да го направя вкъщи и да я занеса. Спомена, че е изследване за дизентерия (незнам дали така се пише). Записах час и за гръден хирург - имала съм право в платения пакет. Питах за багажа за болницата - каза, че почти нищо не ми трябва, но другия път ще ми каже какво точно. Все пак днес си взех от яките нощнички на Виенета сикрет. Пристигна ми и ваната - доволна съм! Като си гледам покупките яко се мятам на цвят ЦИАН.

# 657
Ивета  -  стискам палци и се моля за теб  newsm17

# 658
IVEEETA,стискаме мноого палци!вси4ки мами сме с теб!  Hug  Hug  Hug Hug Hug
за стерилизаторите-вси4ко  стерилизирам-шишета..помпата,като ги разглобявам и измивам предварително.Имам два стерилизатора-за микровълнова на Авент и със студена вода и стерилиз.таблетки.Идвата ги ползвам постоянно!!!!!А аз в болницата ползвах помпа от там,много хубава електри4еска на Медела ,и  вси4ки имахме стерилизатори със студена вода.
Изобщо не е сложно,моми4ета(NIA),вси4ко се и4и,не се тревожи отсега за теи неща!!!
п.с.моми4ета,пак питам,някой знае ли нещо за мамата с 3-те бебенца  Laughing

# 659
  • София
За мама Iveeta изпращам и аз цялата си положителна енергия и стискам палци всичко да се нареди от добре по-добре  newsm17 Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Kaat, адресът на магазина се води на бул. "Драган Цанков" 23А. Но там нещата са малко объркани. Всъщност като идваш от телевизионната кула и стигнеш до кръстовището на Интерпред, завиваш, ако си с кола или ако си пеш, пресичаш наляво по "Жолио Кюри" в посока Плиска. Точно на десния ъгъл непосредствено до кръстовището има една голяма нова бизнес-сграда с магазини в долната част. Тръгваш надясно, но не по първата пряка, която слиза под моста и официално се води "Драган Цанков", а по втората, която всъщност е "Николай Хрелков". Точно там на гърба на тази нова сграда срещу един безумен нов строеж е и магазинът на Самоковска текстилна компания. Работното им време е от 10 до 17,45 ч. от понеделник до петък - това го знам със сигурност, понеже докато работех ми беше ужасно неудобно.

Иначе ние сме добре, днес бяхме на преглед, но ни записаха само тоновете, премериха ми кръвното, коремчето и килограмите и ми дадоха направлението за хоспитализация и обменната карта, така че багажът ми за болницата ще е окончателно окомплектован. А, предписаха ми и желязо, понеже при последната ПКК, хемоглобинът беше малко понижен. От следващата седмица спирам магнезия. Пак си говорихме с лекаря, но не съм засягала темата с окситоцина. Kaat, ти си права - не искам предварително да се насъбира напрежение между нас. Макар, че при удобен момент, бих пробвала отново да поговорим. Освен това сега ми предстои и изследване на очите с Голдман, от което също зависи как ще протече раждането. Искрено се надявам и вярвам, че нещата ще се развият добре, а това ще е добра позиция в хода на раждането, за да може заедно максимално да се доближим до естественото раждане.

Общи условия

Активация на акаунт