АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви Marini, Ani  Hug

# 661
ЧЕСТИТО БЕББЧЕ НА ЕЛЧЕТО! ДА Е ЗДРАВИЧКО И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТИ! Hug
РЕНИРИС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ГУШКАШ СКОРО ЕДНО МАЛКО ПУХКАВО ЧОВЕЧЕ! Hug
ИВЕТА, ГОСПОД ДА Е С ТЕБ! РАЖДАНЕТО ДА МИНЕ ЛЕКО И ДА СИ СЕ КЪРМИТЕ УСПЕШНО! Hug

Аз съм се настроила да раждам след Великден, така че не бързам, даже съм си запланувала едно малко пътуване по Великден, така че с бебчо сме се разбрали да изчака до тогава! Grinning

# 662
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НАСКО НА МАМА ЕЛИ!  Hug Стискам палци на Iveeta, да ни зарадва и тя!

# 663
Иве, стискам палци миличка всичко да е наред и днес или утре да гушнеш едно прекрасно здраво бебче!!! Най-хубавите моменти в живота ти тепърва предстоят!

P.S. Аз искам да попитам относно слузестата тапа или запушалка( срещала съм и двата варианта). Как изглежда въпросната запушалка? Ще позная ли че е именно тя, а не обикновеното досадно течение което в момента лекувам? Предварително благодаря за отговорите!
Галя_5 -екипчето за болницата е много яко. А комплектчето с маймунката за бебо е супер сладурско. Heart Eyes

# 664
  • София
Момичета, особено тези с опит - а чарковете на помпата за кърма не се ли стерилизират също (поне аз така си представям) и как точно се случва това докато си в болницата?!?  newsm78

Всички части на помпата се стерилизират. В болницата може да ползваш таблетки или течност за студена стерилизация. Peace

P.S. Аз искам да попитам относно слузестата тапа или запушалка( срещала съм и двата варианта). Как изглежда въпросната запушалка? Ще позная ли че е именно тя, а не обикновеното досадно течение което в момента лекувам? Предварително благодаря за отговорите!

Тапата при мен беше кафеникаво-розовеещо течение, което се точеше няколко дни. Ще я познаеш! Peace

Galia 5, много сладка нощничка! Хубаво комплектче се е получило! Peace

# 665
Здравейте момичета  Hug Честито ни ново бебче на мама Елчето! Да е жив и здрав и мнооого щастлив!
Марини, Тини-Мини  Hug  bouquet Hug
Тук съм си вечеее. Пуснаха ме днес и продължавам още 5 дни с АБ от вкъщи, иначе ми бяха чисти изследванията. Вече имам наблюдения за Окръжна и мисля там да раждам. Да кажа на мамите пиещи манезий - знаех си, че не ми влияе! След почти 5 месеца пиене на макс. дози магнезиеви препарати се оказа, че нивата в кръвта ми са на долната граница...Различна била усвояемостта при хората, при мен явно почти я няма...Диаспорала бил най-добър в това отношение. Продължавам още 5 дни с нош-па и диаспорал и после...Simple Smile ...когато му дойде времето  Simple Smile
Ивета,  Praynig всичко да мине наред!
Прегръдки на всики, липсвахте ми

# 666
момичета, ще ми дадете ли паролата за албумчето?  Praynig

# 667
bibi,
много си хубава с новата коса! А тумбака е просто супер! Hug

Поздрави и целувки на всички!!! newsm51

# 668
здравейте момичета.искам да попитам дали има тук при вас варненска мама с фациалис.ако има чакам отговор на лични.
леко бременеене на всички ви и успешно раждане.

# 669
EliMeli радвам се че си по добре,а диаспорала прахчета или хапчета,защото на мен от началото на 6м. доки ми каза да пия по две прахчета на ден.

# 670
EliMeli радвам се че си по добре,а диаспорала прахчета или хапчета,защото на мен от началото на 6м. доки ми каза да пия по две прахчета на ден.
Да, прахчета  Simple Smile

# 671
Iveeta, с теб сме, милаа!!!!!!!!! Всичко ще мине безпроблемно, сигурна съм!!!!!!!!!
Ама верно се почна, май всеки ден ще си имаме бебенца  Praynig Praynig Hug

# 672
Иве всички сме с теб миличка  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 673
Здравейте, сладуранки! Hug Heart Eyes
Рени честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов и здраво бебче! Flowers Bouquet bdbaloni birthday cheers
Иветка fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverдано всичко е ок Praynig

Ама верно се почна, май всеки ден ще си имаме бебенца  Praynig Praynig Hug

Да ви кажа, че ме хвана лек страх Rolling Eyes Confused
Качих няколко снимки в албумчето с покупки, но съжелявам, че купих този комплект за изписване, вижда ми се мнооооооооооого малък newsm78 Има и други комплектчета с блузки и ританки но ще ги снимам като ги изгладя. Кошарата я купихме и я разпънахме в свеки, да я видим, докато бяхме там Марти определено я тества за здравина, той се люля, катери се и какво ли още не! Още е здрава Laughing

# 674
Ами да кажа, че и аз стискам палци на Ивета и дано всичко мине като хората! От сърце и го желая.

Веси
, наистина какъв е сега пък този обрив? Мажи се, ама то като сърби как да не почешеш, братче??

Днес си купих нов крем за стрии; дано ме спаси от качването на килата сега на последната права. Взех си и масло за перинеум. Знам ли колко ще е ефикасен, ама попаднах на една тема тук и реших да опитам. Пък знае ли човек??? Може да ми спести някой друг шев.  Praynig От днес го почвам. Че и както в семейното ложе има настъпила тишина се страхувам да не съм се 'залепила' отдолу и да родя като недокосвана мома  Joy  hahaha Ми така де, може да се е стеснило... Laughing

Ейййй, замалко да забравя - как ме е закачала само тая палавница вчера, ако ви кажа.... Heart Eyes Не ми даваше да си пипна корема - как си сложа ръката - и без да натискам, след няколко секунди я центрира!! И аз и почуквам крачето и тя пак подритва - отговаря ми един вид - АМА НАПРАВО СИ БЕШЕ КАТО ИГРА. Даже на таткото му викам - гледай - и си заголих корема и той видя! Абе няма такъв момент просто. А как искам да я видя..и ще я целувам като луда-цялата! Една любовна вълна ме заля сега като го пиша... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт