АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
И аз да стисна здраво палци за Ивета Praynig Дано скоро ни зарадва с добра новина !
Веси меси и аз като теб се чудя мнгоо за тази тапа ли е ,запушалка ли е ...това май е предвестник ,че ще родиш до ден ,два ,но не знам дали няма да  объркам тапата и истинското кървене ,което също е възможно да се появи и май не е добър знак newsm78 И как така да се точи толкова време тази тапа newsm78 Изобщо ,трябва ли да се ходи в болница като падне  newsm78
Аз днес ходих да ми четат молитва за леко раждане и с това ангажиментите ми приключиха.Само едни чехлички остава да си взема и съм готова  Wink

# 676
Данче, на мен доки ми каза, че за болницата се тръгва при силно кървене, но не от тапата, при изтичане на водите и при контракции май каза на 5 минути. А тапата може да си пада даже повече от 2-3 дни, чувала съм за около 2 седмици.

# 677
Част от тая така наречена тапа ми падна в събота през деня...поне при мен беше бледо кафеникаво като през последни дни от цикъл...

# 678
Renris, Честит Рожден ден и от нас!!!

Ивета, стискаме здраво палци!!! Flowers Four Leaf Clover

А аз само да кажа, че утре пак няма да мога да дойда на лекцията в ЦУМ Weary Много ми се искаше и темата е супер- за Бабите, но приятелката ми ще идва на гости с малката принцеса и трябва да си ги видя...че после няма да имам толкова свободно време Joy

Целувки на всички!

# 679
Момичета , извинявайте че ви нахлувам в темата ,аз съм от бъдещите майски мами , но гледам че почвате вече с бебчетата и искам да ви пожелая леко раждане на всички и сладки бебоци!!! Grinning

# 680
  • София
Мисля, че Ани питаше за Милена - с трите бебета. Тя е в МД за наблюдение, стискайте палци да задържи колкото може. Като имам повече инфо ще пиша.
Иначе и аз стискам кълки засега у дома, та колкото може повече да пораснат моите две хубавици, макар вече много да ми тежи. Засега тоновете им са добре, пък ще видим другата седмица.
Прегръдки за всички  Hug

# 681
Част от тая така наречена тапа ми падна в събота през деня...поне при мен беше бледо кафеникаво като през последни дни от цикъл...
Гери ,а ходи ли на лекар затова или просто си знаеше ,че това е тапа newsm78
Щото май не се ходи на доктор за това нещо newsm78  В събота казваш ...значи ти е време Hug Стискам ти палци  Hug
Аз днес уж нищо не правих ,но съм толкова уморена  Tired Даже един час спах ,точно ставам и сега не знам цщла нощ какво ще правя Tired

# 682
Стискам палци на Ивета всичко да мине бързо и лесно и чакаме добрата новината !!! Hug

# 683
Момичета сън не ме лови вече от новините дето валят тука.
Сега и Ивето.Дано всичко да мине леко и без проблеми Praynig Praynig Praynig.Тя го заслужава.Иве с теб сме Hug
Биби как така в Токуда не се плаща за тонове - ти досега там ли си се следила?Питам понеже мен ме таксуват по 15 лева newsm78, но не съм се следила там де.
И още нещо - никой досега не ми е казвал за тази фекална проба.Всичко ли го правите и това чудо Shocked и за какво се прави.
Да знам дали да го искам Rolling Eyes
На мен ми остана от всичко доктори дето бях длъжна да обиколя само при алерголог да мина, че и ларгийка си имам Shocked.
Но психически хич не съм готова да раждам още.Не, че някой ще ме пита де Laughing
Рени ЧРД  bouquet  bouquet  bouquet.
На Галя също с голямо закъснение Hug

# 684
Данче не отидох на лекар, ще чакам някакви по-така внушителни сигнали  Mr. Green че да си спестя и без това неприятните ми посещения в болнични заведения  ooooh!

# 685

Взех си и масло за перинеум. Знам ли колко ще е ефикасен, ама попаднах на една тема тук и реших да опитам. Пък знае ли човек??? Може да ми спести някой друг шев.  Praynig

Аз също реших да си взема такова масло. Четох в друг форум, че има добри отзиви. А и фармацефтите го препоръчвали. Щом не пречи на бебо и може да ми помогне за по-лесно раждане няма да се колебая.
За всички, които се интересуват ето и малко инфо за маслото:
http://www.bioslunceluna.com/shop/maslo-za-perineum-weleda.html

# 686
При падане на тапата не се ходи на лекар, освен ако не е съпроводено с другите по-сериозни признаци: контракции на 10мин., изтичане на водите или кръвотечение /дано да не се случва Praynig/. Както вече казвах, моята тапа пада две седмици и така и не го докарах до раждане по естествен начин!
Стискам палци и на Милена да задържи девойките по-дълго на топло! fingerscrossed
bora66, и за теб едни палчета да сте по дълго 3 в 1!  fingerscrossed
Хъни-Бъни, на мен фекална проба не са ми правили и като гледам няма и изгледи! Добре, че ме подсети за алерголога - и аз трябва да отскоча някъде!
Мерси за инфото за маслото за перинеум. Може да си взема, че ако може този път да си спестя епизиотомията! Close
Спокойна нощ! Hug

# 687
На маслото съм му хвърлила око още в началото.
Но не съм го купила досега ooooh!
Ще гледам да се сдобия и аз с него.Само не знам дали обикновенни масажи вършат работа.Доколкото съм чела има специални техники.......ама хич не смятам да рискувам.
Ако го купя просто ще мажа все едно си мажа корема и това е Peace.Колкото помогне толкова плюс Кегелските упражнения.
Марини алерголог има н Тина Киркова ама не в самата болница а в център Вяра Надежда и Любов пак там.
Цената с направление е 20 лева, без 40 лева.
Аз се чудя дали там или в Токуда да ходя.То май все тая при кого newsm78

# 688
  • София
Мда, явно се започна с бебетата  Laughing
Стискам палци на Ивета, дано всичко е ОК  Praynig

Елчето, да сте здравички и обичани  Heart Eyes

Reniris желая ти много топлина, обич и здраве    bouquet

Poliville гласувах и аз, ще стискаме палци  Wink
Аз утре съм на лекцията на 9 месеца, сигурно ще се класирам към 10 и малко и ще гледам да хвана маса. Който ще идва да ми звънне или да прати смс. Тел. ми го има при вестителките. За сега знам за Елица и  Кapico  Peace

# 689
Рени, Честит Рожден Ден! newsm51 Всичко най- хубаво ти желая и да си много щастлива и обичана. А най- големия подарък-Април.
Ивееткаимаш цялата ми положителна енергия. Стискам палци всичко да мине добре . Леко раждане Heart Eyes
Сега Веси  Меси като спомена за обрив и аз от вчера имам newsm78 ама кой да се сети,че е обрив. Аз набедих бездомните котки под балкона,че са метнали бълхи у нас/ на 1 етаж сме/.
Благодаря Ви за пожеланията към мъжа ми. Днес е по добре, утре е на скенер. Стискайте палци.
А сега да ви питам нещо момичета. Цял ден ми е едно дискомфортно и все ми се повдига, другото е че осещам нещо като парене- дърпанев областа  подребрената дъга и ниско долу, придружено с остри пронизващи болки в междукрачието.Кръста не ме боли. Гледам се в огледалото и не мога да разбера дали корема ми е по ниско или не. Някой има ли идея дали е нормално

Общи условия

Активация на акаунт