АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Биби как така в Токуда не се плаща за тонове - ти досега там ли си се следила?Питам понеже мен ме таксуват по 15 лева newsm78, но не съм се следила там де.
И още нещо - никой досега не ми е казвал за тази фекална проба.Всичко ли го правите и това чудо Shocked и за какво се прави.
Там се следя от началото, но по фонд Доверие т.е давам картата и те се оправят. От 08,03 имало някакви нови разпоредби между фонда и Токуда. Дават ми ф-ра , която пращам на застрахов. ни брокер той в Доверие и ми плащат парите по карта. Та прегледът по ЖК е 15 лв и в него се включва каквото лекарят прецени, а не само тоновете. Например аз днес платих 15 лв - за преглед, консултация, ехограф и тонове. Специално попитах има ли отделна цена за запис на тонове, защото доолкото четох в МД или ТК само тонове са 10 лв. Та това имах предвид, че не се пллщат отделно.
И аз не съм чувала за фекална проба, ама това е май щото ще съм секцио  Rolling Eyes. май се прави на мамите, които имат шанс да родят нормално за да не се пренесе зараза.
Ивета не ми е писала /звъняла пък и аз не смея да звънна, че стана късно. Ще пробвам утре сутрин. Лека нощ - да спите в кош ! Grinning

# 691
Момичета , извинявайте че ви нахлувам в темата ,аз съм от бъдещите майски мами , но гледам че почвате вече с бебчетата и искам да ви пожелая леко раждане на всички и сладки бебоци!!! Grinning

Благодаря много, бъдещо майско мамче! После ще дойде и вашият ред, така че и ние ви пожелаваме леко бременеене до края и безпроблемен завършек на деветмесечното очакване!   bouquet

# 692
 За маслото за перинеума - наистина  има  по-специфичен начин на масажиране, но до колкото знам в листовката е описано всичко. Ще дам повече инфо като си го взема.
А за тапата се надявам да резбера като дойде момента, защото без да съм изживяла раждане няма как да зная всичко.

# 693
Мilli vanilli " ......... А как искам да я видя..и ще я целувам като луда-цялата"...... -Ще я видиш,мила,още малко остана !ако знаеш кави хубави и сладки моменти предстоят!  Laughing а като си  гушкаш бебе4ето  и миризмата му е страхотна...Наистина няма сравнимо преживяване и щастие !  Hug
все забравям dnes -4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА RENIRIS!!!!!!!
лека ве4ер на вси4ки  Hug

# 694
абе моми4ета,тя Ивеета има рожден ден в събота ! Mr. Green  еее,ще е голям празник ако из4ака малко беб4ето  Hug

# 695
абе моми4ета,тя Ивеета има рожден ден в събота ! Mr. Green  еее,ще е голям празник ако из4ака малко беб4ето  Hug
Да ,много готино ще стане мама и бебе да празнуват в един ден  Mr. Green
А сега честит рожден ден на Биби  bouquet
Пожелавам ти много здраве ,щастие и успехи! Близначките и мъжа ти много да те слушат ,а съвсем скоро и ново бебе,още по-непослушно, да те забавлява  bouquet  bouquet  bouquet

# 696
И аз не съм чувала за фекална проба, ама това е май щото ще съм секцио  Rolling Eyes. май се прави на мамите, които имат шанс да родят нормално за да не се пренесе зараза.
Ивета не ми е писала /звъняла пък и аз не смея да звънна, че стана късно. Ще пробвам утре сутрин. Лека нощ - да спите в кош ! Grinning

Напротив, мила и на тези със секцио ги дават! Peace

Проверяват те за паразити, които евентуално и при секцио са проблем - все пак е операция!

Представлява, както е казала Галя5 една пластмасова епруветка с клечка вътре!Сами се досещате какво се прави с клечката, нали?  Crazy    bouquet

# 697
  • София

Честит Рожден Ден Биби!!  Hug
Бъди жива и здрава, щастлива и усмихната, обичана и обичаща  Heart Eyes

# 698
Честит Рожден Ден Bibi

# 699
Bibi Честит рожден ден!

# 700
БИБИИИИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ЗА ТЕБ Е

И Ивета - всички палчета са с теб. Hug

ох, пак ми се дорева

# 701
                                                 Биби,честит рожден ден!

Да си жива,здрава,весела и щастлива!Да те слушат щерки,да те глези мъж!
                                                           И разбира се здраво и красиво бебче след две седмици!

П.П. вижте на каква честитка попаднах  ooooh! Whistling

# 702
Днес имаме много рожденички...
Bibi, Look_Ani, Bubona...
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МОМИЧЕТА И НЕКА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ В ЖИВОТА ВИ ТЕПЪРВА ДА ПРЕДСТОЯТ!

# 703
Bibiiiii, Честит Рожден Ден! Да си все така позитивна и "луда"! Да те радват "Царят с трите дъщери"! И всичко най-най!!!

Честито и на Look_Ani i na Bubona! Бъдете здрави и щастливи! И скоро да си гушкате подаръците! Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:37 от zar4e

# 704
Леле, колко много рибки имало в темата  Hug .

Биби, Бубона, Ани, 4естит Рожден Ден!!! Да сте живи и здрави и да полу4ите най-прекрасният подарък съвсем скоро   bouquet .

Иве, 4акаме с нетърпение хубавата новина  Hug . Сигурна съм, 4е вси4ко ще е наред, мили4ка  Heart Eyes

Аз пък да се опла4а, 4е се разболях  Tired . ИМам хрема и кихам нон стоп, но поне мисля, 4е гърлото го овладях. Ще взимам хомеопатия, ако се наложи, засега ще карам само на 4ай4ета. Дано ми мине по-бързо.
Аз след малко отивам на ЖК за тонове и ще си поискам и една микробиология. Освен това изследванията за ХИВ, Васерман и т.н. са ми правени в края на август и ве4е не важат, та ще трябва пак да ми се пускат.
След това из4езвам на работа, но ще следя какво се слу4ва в теми4ката.
лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт