АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Честити рождени дни на Биби,Look_Ani и Bubona!!! Желая ви да сте здрави,усмихнати и спокойни всеки ден от вашия живот!  Hug Hug Hug
Ивета всичко ще е наред!С теб сме!  Hug Hug Hug
Аз лично чакам днес новини от Ивета.... Wink Wink Wink
desi_georgieva уникална честитка  Joy Joy Joy

# 706
Честит рожден ден на Биби, Ани, Бубона и Рени-на патерица, бъдете много обичани и щастливи и леко раждане..... на всички - събрали сме се доста рибки.

Леле момичета става ми все по-трудно да спя нощно време.... имам една тъпа болка ниско долу.... уж било нормално, но особено нощно време болката е нетърпима.

# 707
  • София

Добро утро, мацки !  Grinning
Разконспирирали сте ме рано, рано  Embarassed. Позволете да ви почерпя, че съм с една година одъртяла... пък за помъдряла не зная ....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes - по скоро не - то акъла е като цикъла нали знаете, не дойде ли навреме ...  Mr. Green. Благодаря за хубавите пожелания. Днес съм много на кеф - от сутринта само хубави изненади, къщата ми е пълна с цветя, децата ме събудиха с рисунки, навън се слънчево, телефонът ми звани от рано ... изобщо кеф ми е. Откакто тате почина не си обичам р.д.-то, защото всяка година се будя с мисълта, че все той ми звънеше пръв и ми ставше много мъчно, но за пореден път се убеждавам, че това бебе ми е нещо като дар от него. Така го чувствам още от началото и с всеки изминал дан все повече се убеждавам в това, и в това, че взехме правилното решение да станем многодетно семейство.  Grinning  

Честито на астралните ми близначки - Бубона и Луук Ани !!!  Hug Hug Hug От здраве, късмет и любов да не се отървете !!! И всички да гушим малки бебоци в най-скоро време !
Чух се с Иветка току що - последно май няма да ражда тез дни  Grinning Grinning Grinning. Разкритието си е 3 см и няма родова дейност. Не могат да й слагат окситоцин по ред причини и така - лежи и чака. Ако не роди до неделя в понеделник я изписват, защото ..... свършвала клиничната пътека  #Crazy #Crazy #Crazy (Абсурдистан -no comment). В МД имало карантина зарди морбилито и не пускали никой, дории тях трудно ги пускали до кафето. Поздравява ви всички и благодари за съпричастността.Мацки, явно ще стана така по всички болници - ама късмет какво да правим, по-важно е бебетата да са добре, че новородено с морбили не ми се връзва някак.  Praynig Confused Stop
Хубав и усмихнат ден ви желая !  Hug

# 708
Охаааааааааа каква хубава супер калори4на закуска ни е приготвила б иби за да почерпи за рож.ден...
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН Биби,Look_Ani и Bubona да се живи и здрави и само позитивни емоции днес а и до края на апри Hug Peace Mr. Green
Тая сутрин се събудих и грабвах компа да видя аз какво става с нашата Иветка...радвам се че всичко е наред с нея и че са успели да задържат беб4о, ощр малко...още малко...но както казва биби това нещо с клиничната пътека е абсурдно  ooooh! Абе нямам думи!!!!
Аз тука да ви се оплача от два дни ме боли много ниско долу и то една тъпа болка, особенно като съм права...незнам какво да правя, защото в сряда вечер звънях на доктора да му кажа, че контракциите ми са отминали( след неделя се бяхме разбрали така, увеличи ми магнерота и нош па, ако не минели стяха да ме приемат в болницата за задържане), а пък сега това..и сякаш взе да ми се смъква корема надолу...направо незнам...Дано мине скоро щото е отвратително...
Мъжо каза вчера че повече секс няма да правим до май поне и аз така  #Shocked newsm45 Опитах се да го убедя че в 9 месец било много хубаво и трябва да се прави по на често за да изглади шииката ама на проклето му инато магаре каза НЕ ТОВА ТИ БЕШЕ ЗА ПОСЛЕДНО, та ви се моля някой ако знае някой статия за това да му я прочета да прати линка  Praynig Praynig Praynig
За 2ри месец ми крадат списанието Кенгуру, абонирала съм се за него, и направо ще откача от яд!!!! #Cussing out за кво им е едно бебешко списание на тез от блока, как не ги изсрам... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аиде това е от мен , сега ду64е и на разходка :') лек ден маменца на всички Hug Hug

# 709
Look_Ani и Bubona Честит празник!

# 710
Look_Ani, Bibi, Bubona Честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 711
Момичета,да ви се оплача-снощи цяла нощ бях с болки,като предменструални ,мислех си ,че ще отминат,защото със синът ми имах една такава фалшива тревога долу-горе пак в тия седмици,но не ми минават и до сега.Имах ги и като по-силни спазми ,после ме отпускаше,а сега са предимно постоянни и тъпи.Следя се и за тапата-предният път родих 10 часа след като падна.И сега не зная да ходя ли на преглед или да си трайкам още?????Все си мисля,че и е рано на бебка да излиза,ама знам ли?? Rolling Eyes Thinking newsm78

А и да не забравя,стиснати палчета на ИВЕТКА,и честито на празнуващите.

# 712
Момичета,да ви се оплача-снощи цяла нощ бях с болки,като предменструални ,мислех си ,че ще отминат,защото със синът ми имах една такава фалшива тревога долу-горе пак в тия седмици,но не ми минават и до сега.
И аз съм така...отделно кръста яко ме боли и в комбинация с това получавам и сърцебиене....
Отделно и хрема имам....абе няма оправия....
Това сърцебиене и задушаване откъде се взе...и като започне бебто вътре да скача...става един малък цирк....на АГ съм на 15.03, да видим какво ще каже.
Добре, че баща ми дойде да погледа  дребното днес.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:34 от sladkish4e

# 713
     Здравейте, момичета! Честит рожден ден на всички, и на миналите и на днешните! Много целувки и пожелания за леко раждане и много красиви бебечета!
Стискам палци за iveta и bora66!

# 714
Добро утро и от мен на всички,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЧКИ ДНЕС! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО УСМИВКИ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВИ И КРАСИВИ БЕБЕТА!

Биби твоя пост много ме трогна. Пожелавам ти един още по-слънчев и положителен ден bdbaloni

Приятен ден на всички. Гледах прогнозата за времето - очаква се затопляне, така че усмихнете се момичета. И нашето време за разходки дойде.

Силни прегръдки от мен!

# 715
ASITA5, контракциите нали не са постоянна болка, все пак, а и те, както сама знаеш, ако са си истинските са доста по-силни от менструална болка. Защо не пийнеш едно или две Но-шпа да видиш дали няма да се почувстваш по-добре? Пък, в края на краищата, едно позвъняване на лекаря ти, никога не е излишно! Дано всичко е наред! Peace
Sladkish4e, дано и при теб се укротят болките! Peace
poliville, пробвай да потърсиш в Google подходяща статия за секса през 9ия месец. Аз търсих, но има само за през цялата бременност, което включва и сегашните месеци, разбира се!
Ние пък с нетърпение чакахме да дойде, за да можем по-спокойно да си действаме, най-после! Wink
bibi, много се радвам, че денят ти е толкова хубав! Hug

# 716
Само да се включа за мамите с контракции и болки.
Това което съм чела(от Спок) е че в тези седмици особено при мами с втора бременност тези състояния са нещо нормално.Пише да не им се обръща голямо внимание,да се почива,да се пият повече течности и някакви облекчаващи спазмите медикаменти.Аз също съм така от края на 7-ми месец,но сега като ходих при Бързашки(в Плевен),който е много добър лекар това което му споделих не го прие като нещо необичайно и само коментира,че при очакването на второ дете е нормално.Иначе тукашния също ми каза до седмица ако не минат(а това беше още преди месец) ще влизам в болница.Е, не минаха наистина ,макар почивката да помогна...но така и не се оплаках повече,за да не ме вкара вътре  Laughing
 Така че момичета пазете се,почивайте,пийте си магнерота и нош-па и мислете позитивно.Което не значи например,че не може да се обадите на лекаря си.  Wink

# 717
  • София
Здравейте момичета! Hug

Ч.Р.Д на Look_Ani, Bibi, Bubona! Да сте живи и здрави! А скоро-по един пухкав подарък за всички!

Аз се връщам от ЖК, взеха ми последната МБ. И пуснаха последните изследвания. Ле-ле как напредва времето! ooooh!
А и на мен от вчера ми се поду десния крак-левият един фин и строен, а десният като поничка.  Laughing Казаха ми да го вдигам високо и да не лежа само на дясно, че оттичал. Време беше да се появят отоците... Crossing Arms

Междудругото и в Шейново са прекратени свижданията заради морбили. Tired

Стискам палци на Miliena Z, дано задържи колкото е необходимо 3-те душички! Peace
Дано и с Iveeta всичко е наред и бебчо да се задържи още малко! Peace
ASITA5, aз бих отишла на преглед за всеки случай! Стискам палци и на теб! Peace

Хубав ден! Hug

# 718
Аз преди 2-3 дена така имах като предменструални болки, което не ме тревожи, щото то нищо не остана дето не ме е боляло. По-странното, което ми се видя беше появата на няколко пъпки по челото, които обикновено получавам в тоя период... Определено бях забравила за тия екстри.
danisport, докога ще ходиш на работа? Няма ли вече да почиваш?
polivile, вие чак днеска спирате секса; ами ние какво да кажем, дето от месеци сме така? Само сънуваме голи мъже и ще родим едва ли не девствени  Joy
за маслото за перинеума снощи го приложих а пръв път. Да, има си техника намасажа (някой беше питал май) и мноого подробно е обяснено в една тема тука из форума. Не мога да я търся пак, ама съм си копирала само частта с масажа, така, че ако някой се интересува - ще му го пратя. В опаковката няма обяснение. Само описание на продукта.

Аз пак оставам сама - за цяла седмица тоя път! И смятам пак да си ида при мама за малко. Там за жалост нямам нет, та ще видя как ще я карам.

Чакаме новини от Ивеета и честит рожден ден на всички бъдещи мами празнуващи днес.

# 719
МАРИНИ,какво да ти кажа ,аз с първото раждане не разбрах що е това контракция Embarassed.След като ми падна тапата в деня на раждането,веднага започнаха записи на бебето,не се отчете нито една контракция.И до последно нямах болки,нито разкритие,включиха ми система в 16.00,болките започнаха чак към 18.30 ,в 19.00 още нямах разкритие /1 см./а в 20.00 вече бях родила.Даже питах кога да напъвам,защото и напъни и контракций не усещах отчетливи,само силни и постоянни ПМС.В процеса на същинското раждане-Постоянно ми викаха да напъвам,че бебето не е добре,бяха намалели тоновете му,и аз от уплаха така напънах единият път насила,че чак загубих за кратко съзнание,после ме пличкаха с вода да ме свестяват. ooooh!Та затова се чудя,ама ще взема да ида на преглед все пак.

Общи условия

Активация на акаунт