АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро, майчета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BIBI, BUBONA И LOOK_ANNI !  smile3525 newsm59
ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ОБГРАДЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДИН МНОГО УСМИХНАТ, РАДОСТЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН.

Аз след малко отивам при моя фризьор и ще се оставя с удоволствие в ръцете му. След това ще пия кафе с приятелка (лелее, колко отдавна не ми се е случвало да правя такива неща и то в делничен ден!!!!) и ще се опитам да се срещна с една педиатърка от близкия до нас МЦ Полимед, за която чух добри отзиви.

Желая на всички хубав, слънчев и спокоен петък.

# 721
milli_vanilli би ли ми пратила това описание на масажа. Аз днес или утре ще си го взема и ще започна да действам. Благодаря ти предварително!

Кураж на всички майчици, които имат контракции и болежки! Мислете позитивно, няма нищо по-успокояващо и лечебно от това. В края на крайщата вече ни е дошло времето - на някои повече, на други по-малко!

Усмихнат ден пожелавам на всички!

# 722

Така че момичета пазете се,почивайте,пийте си магнерота и нош-па и мислете позитивно.Което не значи например,че не може да се обадите на лекаря си.  Wink

Много добре казано....

# 723
Масаж на перинеума
Още един масаж на перинеума
Ето я и темата
Ако са ви интересни, мога да ги сложа на първа страница, въпреки че май не е много четена! Wink
ASITA5, иди на лекар, разбира се! Така ще си по-спокойна! Peace
nefer, мамчето с тризнаци е milena_66, а не Milena_Z! Но то не пречи и на нея да й стиснем едни палци! Wink

# 724
  • Варна
Bibi, Bubona, Look_Ani, да сте ни живи и здрави! Пожелавам ви само хубави мигове тази година!

Bibi, ей голям рев му дръпнах като разказа за баща си и за бебето. И моя баща почина преди 3 години и всеки път като имам хубави поводи ми е много тежко и ужасно ми липсва. Особено като забременях, а и сега като родя най-вероятно. Живот!  Tired

При мен сънят започва да се превръща в някакъв кошмар - много ме боли този таз. Миналата нощ станах в 4 сутринта защото просто неиздържах, а ужасно ми се спеше. Пробвах на дивана полуседнала да поспя - нещо не ми се получи и чак ми се дорева от нерви или от безпомощност - незнам. Снощи си постелих една олекотена завивка под мен да ми е мекичко. Спах по-добре, но може и да е било от недоспиване заради предната нощ. И все пак се събуждах 5-6 пъти от болка. Ще трая още малко, но док ако си направи устата още веднъж за секцио ще го smile3512. Тоя задник не ме боли напразно още от третия месец. Някой друг боли ли го така таза, или само срамната кост ви боли момичета?

Мами, моя палавник в корема голям срамежливко ще излезе.  Grinning Цял ден не спира да ме ръчка, чак ме уморява понякога. Но някой ако си сложи ръката на корема - татко му или някоя приятелка и спира моментално и не мърда изобщо. Само моите ръце бута яко. Даже и док винаги го побутва с ехографа за да види дали е активен. Като му кажа, че по цял ден не ме оставя на мира и сякаш не ми вярва.  hahaha

Мили ванили, и при тебе се започна с яките ритници  Peace Голям е кеф!

# 725
Ехо, Честито на рожденничките ни   bouquet
да сте ни живи и здрави и да си имате страхотни, здрави бебчета  Hug

иветка стискаме палци.

фро и аз днес ще се глезя  Grinning. записах си час при фризьора и козметичката. после на маникюр и педикюр. общо взето целия следобед ще посветя на глезене. от болки и неразположения май сме забравили какво е да сме жени и да се поглезим Simple Smile. само не мога да намеря кой да ми направи масаж  Tired

на мен напоследък ми спряха контракциите. май стоенето вкъщи си казва думата. освен ако не се хвана да чистя и подреждам, през другото време е пълен покой в корема (изключвам малката разбойничка  Mr. Green)

прекрасен петъчен ден на всички   bouquet

# 726
здравейте мамчета  bouquet

честит празник момичетаааааааааааааааа!!!! много здраве и прекрасни бебчета ви пожелавам !!!

иветка  надявам се че всичко ще мине нормално, стискам ти палци

хубав ден ви желая Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 727
Здравейте и от мен момичета,

Честит рожден ден на рожденничките!  hbday

Това с карантината на нищо не прилича! От къде се е взела тази морбили пък сега.... #Cussing out Аз тамън мислех да се опитам да вляза в Шейново и да поразгледам..... дано отмине бързо.

Поздрави на всички мами, които са решили днес да се поглезят с посещение при фризьори и козметици. Аз отивам да си подавам данъчната декларация, да си представям болничния, да получа удостоверение от банката за номера на банковата ми сметка...... и какво ли още не.  tooth
Бюрократщина!!!!!!!!!

# 728
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Bibi, Look_Ani, Bubona!!!!!!!!!

Да се оплача и моите крака се подуха, май си е време, с Йони едва ходех, и то намъквах едни чехли, ама беше септември, а сега ботушите вече е невъзможно да ги обуя, с какво да ходя  Crazy

# 729
  • София
nefer, мамчето с тризнаци е milena_66, а не Milena_Z! Но то не пречи и на нея да й стиснем едни палци! Wink[/color][/b]

Уф, че съм и аз една разсеяна! Embarassed И на двете Миленки им стискам палци тогава! Peace Peace
marini, мерси за напомнянето, че бременния мозък има нужда! Wink

# 730
 Hug Здравейте  Hug
Сега се връщам от запис на тонове-всичко е наред.Минах и на ултразвук-бебо е 2.500кг  newsm44 Умирам от кеф,защото Аг-то ми каза че бил много малък мояt мъж Crossing Arms
Да ви попитам някой знае какво означават тези съкращения от ултразвуковата диагностика BRD: FL; AC; HC; PL; LA

# 731
  • София
BPD - е бипариетален диаметър и е обиколка на главичката.
AC - обиколка на коремчето
FL - дължина на бедрото
HC-Главична обиколка ( head circumference)

PL; LA не съм ги срещала.

# 732
Чустит Рожден Ден на Bibi, Look_Ani i na Bubonabouquet       Пожелавам ви многога щастие и весел и усмихнат празник!!! Hug

# 733
И аз бях на ЖК, вси4ко е наред, но бебо си върви с две седмици напред при вси4ки лекари и ехографски машини. Бедро, глава, вси4ки го измерват еднакво и засега и на килограми са единодушни - 3 кг  Shocked .  Нищо де, аз съм решила, 4е между 21 и 29 ми се ражда, та се надявам да не стане много по-шишкав.
Мили Ванили, няма как да спра работата. Ще си по4ина само 2 седмици след раждането и после пак ще съм на работа, но за 2-3-4 4аса дневно, а може и да не е всеки ден. Аз съм със собствен бизнес (имам козмети4ен салон) и зарежа ли го, няма кой да се оправя, така както на мен ми се иска и просто не мога да си позволя да не работя. Таткото ще помага да гледа бебо 2-3 4аса дневно, разбрали сме се по въпроса още преди да забременея  Crazy . А и 4естно казано аз си обожавам работата и много би ми липсвала, ако спра за по-дълъг период.
Из4езвам, после пак ще се вклю4а, но как ме мъ4и хремата и ушите са ми заглъхнали. Към 15 4аса мисля да си бия шута и да ходя да лягам.

# 734
Честит Рожден Ден, Дами   bouquet Желая ви здраве, късмет и много любов, споделени с хората, които обичате и прекрасни здрави бебчета!
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт