Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 405
Добър ден и от мен,момичета. Този номер го правят всички комерсиални телевизии,но пък НОВА държи първенството.Карат зрителите да гледат тъпите им предавания покрай доза по лъжичка нещо интересно.

# 406
За мен Еда е най-стойностния човек в този сериал.Мисля,че тя отдавна чака ,макар и може би не напълно осъзнато от нея,проява на решителност от страна на Харун и така да се свърши с безкрайната й агония.Но Харун е безхарактерен,на татко момчето.Става смел само когато е насаме с Еда,пред другите страхливо мълчи и мята страшни погледи.Нали видяхте как се стресна във финалната сцена на последната серия.Значи не е готов да се разкрие истината,само тормози Еда.

# 407
понеже съм на работа и немога да гледам "На кафе", но като чета коментарите ви май нищо не съм изтървала #Crazy изобщо дадоха ли интервю с артистите
Едно голямо НИЩО!

# 408
момичета за пореден пат ме разсмяхте и за пореден пат ни излагаха,много ме интеренсува каде е ходила направо да бяха дали интержуто ,аз с нетарпение го Чаках пак то кжо стана напражо ште ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 409
За мен Еда е най-стойностния човек в този сериал.Мисля,че тя отдавна чака ,макар и може би не напълно осъзнато от нея,проява на решителност от страна на Харун и така да се свърши с безкрайната й агония.Но Харун е безхарактерен,на татко момчето.Става смел само когато е насаме с Еда,пред другите страхливо мълчи и мята страшни погледи.Нали видяхте как се стресна във финалната сцена на последната серия.Значи не е готов да се разкрие истината,само тормози Еда.

newsm10 newsm10

# 410
  • София
Да, Толга определено и на мен ми е антипатичен от самото начало, а сега вече ми е и противен. Това съвсем не е един добряк с нелек живот, нещастно влюбен в едно хубаво момиче. От една страна обича Еда, но от друга и досега не събра сили да й каже двете най-важни думи. Това говори за страхливост, неувереност и комплекси. Ако наистина обичаш толкова, все ще събереш кураж (може да не е от първия път) да го кажеш с риск да бъдеш отхвърлен. Но той явно се страхува от това и гледа да се възползува от всякакви други начини и обстоятелства, за  да обсеби Еда и да я накара да го заобича. Толкова сложно и обходно вместо да изкрещиш старите като света две думи и да понесеш последствията!

# 411

Напълно съм съгласна. Понеже харесвам Харун, се опитвам да го оправдая . Прояви характер при отвличането на Еда и тя тогава видя в него своя рицар, на когото разкри тайната си и пое риска да отиде при него. Каквито и да са били мотивите на Харун да я върне при родителите й и Толга,  предаде я и много още има да изкупува греха си, ако изобщо има някакъв шанс за него.

# 412
Толга ще стане може би още по-голяма пречка за щастливата развръзка.Много бързо го главозамаяха материалните благинки,дадени му от татко Феяз.Изживява се вече като съпруг и господар на Еда. И тя ,горката,не знае вече на кой свят се намира.

# 413
Склонна съм да разбера Харун, с оглед на това, че не иска да й се случи нещо лошо. Нали майката на Еда го заплаши, че ще посегне на дъщеря си ако той не се откаже от нея. Спомняте ли си? Прочутият разговор! Thinking

# 414
момиЧета даваите веЧе да не го вземаме толкова на сериозно този филм то вече салзи и не рви не ми останаха ,филма от както е поЧнал аз нищто друго не гледам и само за него си мисля имам Чуство Че веЧе сам психясала от всякаде каквото стане и да се трашкаме по ьубая няма да стане. smile3511 Weary smile3518

# 415
  • София
Нямате изчитане,точно се зарадвах,че има нова тема и няма да съм толкова изостанала ,а вие сте чак на 28 страница. Връщам се сега на зад да се информирам.

# 416
Толга нали беше горделив?къде му е сега гордоста? като разбра че татенцето има яко пара му изчезна гордоста.чак пък ще ходи при него да живее.нали го мразеше.ох тоя много взе да ме дразни

# 417
Толга ще стане може би още по-голяма пречка за щастливата развръзка.Много бързо го главозамаяха материалните благинки,дадени му от татко Феяз.Изживява се вече като съпруг и господар на Еда. И тя ,горката,не знае вече на кой свят се намира.
Мисля, че сега е моментът Еда да изкрещи, че той не й е съпруг и не може да се държи с нея като със собственост. А при такава постъпка и Харун ще я подкрепи безрезервно. Naughty

# 418
Толкова уплашена и несигурна изглежда .Плаши се от майка си,от баща си.от сестра си,сега ми се струва,и от Толга.В началото тя беше доминиращата в отношенията им,сега обаче той май ръководи парада.

# 419
  • И тук,и там
Толга е комплексар!Колкото до Харун,той постъпва така заради Еда!Дори да каже истината на всички,тя няма да е с него!И Еда не е наясно какво иска!Тя няма никаква подкрепа,като изключим Хаят! newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт