Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia, Bulgaria
Ще ми бъде много интересно да се направи едно сравнение между турските сериали и новия български"СТЪКЛЕН ДОМ",който ще започне скоро по БТВ,нашите пък какви са ги забъркали.Отстрани е лесно да се намират кусури,но пък ние/българите/ нямаме опит в тези сапунки,така че ще се види пък нашите новобогаташи и тем подобни мутри как ще ги увековечат и на какви ценности ще наблегват нашите сценаристи.Да не говорим,че специялно за "Незабравима" то реклами,то билбордове,то в НЕТА-реклами навсякъде,а за нашия сериал не съм видяла никаква реклама,освен постното съобщение по БТВ-дано и филма не е така постен!

# 541
в момента гледам частта дето Толга вижда папката на бюрото на Харун, вижте само колко снимки от ехографа има, а аз като бях бременна едвам 2 са ми дали , и то защото аз съм си ги изпросила...дали е само на филма или в Турция дават от всяка консултация

В Турция дават на всяка консултация, а в случай като нашия по 2 - една за истинския и една за измисления баща. Не че са ми давали, но предполагам.

Ееее, успя пак да ме развеселиш преди работа. Joy Joy Joy Joy

# 542
Ами ако за 34 серии двама са разбрали, с просто тройно правило можем да сметнем колко още епизода да чакаме. Май доста внушителен брой се получава и наистина актьорите може да откажат - Йозлем заради възпаление на очите, Синем - заради опасност да се слее с ролята си, Харун - заради риска дъщеря му да кривне от правия път през пубертета, прекаран без баща й и т.н. Все сериозни основания.

smile3532 smile3532 Нямаш равен. Истински се позабавлявах, честно.

# 543
  • София
Ами ,ако ме питате мен аз смятам ,че ние не сме дорасли също да сме в ЕС,но станалото-станало,то се вижда огромната разлика между нас и тях и ние го усещаме ежедневно.Истината е че ние докато се мъчим да наваксаме тази разлика ,то и те не стоят на едно място.Съгласна съм с теб за недалечното ни минало,но съм убедена ,че и сега по малки градчета и селца си е същото-съседите,бременност без брак и тем подобни.Хубавото е обаче,че ние които пишем в този форум сме загърбили тези предрасъдъци или поне така ни се иска

Че не сме дорасли съм съгласен, но нали затова политиците ни се напъваха толкова да ни вкарат - защото решиха, че вътре по-бързо ще израснем отколкото вън. Това беше целта на членството ни. Сега да видим дали са били прави. И това се случи, след като се убедиха/хме, че превръщането ни в Швейцария на Балканите нещо зацикли. Ако не беше, сега щяхме да се назлъндисваме (пак хубава българска дума!) на ЕС членството като швейцарците или норвежците или по-скоро като Еда на Харун и обратното.

# 544
сега тюркян като разстреля харун ще видим какво ще стане
Ами не се ли убеди, че нашия пич има 9 живота? Да е жив и здрав, много ми е на мерак, момчето, ама...... Heart Eyes

# 545
  • Sofia, Bulgaria
сега тюркян като разстреля харун ще видим какво ще стане

Мила ,ние знаем вече -на 34 епизод сме,за нас тази вече е прочетена книга

# 546
че ще оживее ще оживее ама тая тъпа бабка какви ще ги дрънка на феяз

# 547
дайте линк и ние да погледаме малко

# 548
Ами ,ако ме питате мен аз смятам ,че ние не сме дорасли също да сме в ЕС,но станалото-станало,то се вижда огромната разлика между нас и тях и ние го усещаме ежедневно.Истината е че ние докато се мъчим да наваксаме тази разлика ,то и те не стоят на едно място.Съгласна съм с теб за недалечното ни минало,но съм убедена ,че и сега по малки градчета и селца си е същото-съседите,бременност без брак и тем подобни.Хубавото е обаче,че ние които пишем в този форум сме загърбили тези предрасъдъци или поне така ни се иска
Че не сме дорасли съм съгласен, но нали затова политиците ни се напъваха толкова да ни вкарат - защото решиха, че вътре по-бързо ще израснем отколкото вън. Това беше целта на членството ни. Сега да видим дали са били прави. И това се случи, след като се убедиха/хме, че превръщането ни в Швейцария на Балканите нещо зацикли. Ако не беше, сега щяхме да се назлъндисваме (пак хубава българска дума!) на ЕС членството като швейцарците или норвежците или по-скоро като Еда на Харун и обратното.
Сравнението е много уместно.

# 549
  • Sofia, Bulgaria
Иди на първата страница на тази тема,там са побликувани линковете,приятно гледане!

# 550
  • София
Не можах да разбера и друго нещо,което също отчитам като слаба страна на сценаристите,ние не сме толкова елементарни!Защо държи Феяз тази дузина "горили",които не вършат кой знае каква работа,а вместо първата им работа е да преслушат целия холдинг,стая по стая ,защото се разбра ,че е вътрешен човек,който знае всяка стъпка на Харун,те тичат да охранява Еда и то без успех.Така щяха да намерят монтираните камери,да подслушват телефоните в сградата ,да искат разпечатки и т.н.,ама не -още колко бомби и опити за убийство ще ни покажат-аз ако бях щях да ги уволня до един!

Ами Саадет сигурно заради това реши да го уволни като шеф на холдинга. Даже и тя, макар и болна, разбра, че Феяз не става за тази работа.

# 551
Дами и господа,
незнам дали забелязвате, но ако я караме така до довечера ще се радваме на нова тема.
И аз да споделя, че във форума намерих хора, които  са свободомислещи и определено със съвременно мислене. Супер много се радвам, че намерих съмишлениеци не само по въпроса за "обсебването ми" от сериала, а и единомишленици за днешните ценности в живота. И между другото дискусиите с ВАС са много интересни. Мисля, че могат спокойно да ни оставят сценария от тук на татък, ние ще се СПРАВИМ newsm44 newsm44

# 552
Мили момичета и момчета. Страшно ми е приятно да седя и да разговарям тук с вас, но трябва да тръгвам на работа. Тази вечер ще се включа пак. А сега да се настроя за всеотдайна и целенасочена работа над умовете на недозрели тийнейджъри. Много се забавлявах, благодаря, че ви има. Чао за сега. Hug

# 553
  • Sofia, Bulgaria
Ох ,тази болест на Саадет ми е много подозрителна.Все си мисля,че се прави на умрялата лисица.Не познавам слава Богу хора болни от алцхаймер,но тук имаме във форума специялист ,ако може да ни осветли малко повече по въпроса

# 554
Предварително се извинявам, че това което ще напиша е извън темата и е  ЛИЧНО МНЕНИЕ:

Не, че разбирам от политика, но какво е ЕС?!?!?!

Договорени лични изгоди. Това е за мен.
Сбирщина от знайни и незнайни богаташи.
Организация създадена да контролира живота на обикновенния човек.
Ако е толкова хубаво да си член на ЕС, защо Великобритания не е приела еврото???
Защо в Кипър беше по-добре преди еврото???
Ами Гърция? Такива лъжи са скалъпили само и само да ги приемат. Защо??? За да фалира държавата по- бързо. Нещо, което се очаква да стане и при нас.

Общи условия

Активация на акаунт