Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро, момичета и момчета! Желая ви усмихнат ден напук на мрачното време навън!
Аз пък тотално се отчаях за хубав финал след снощната серия. Страшно ме подразни това, че така грубо родителите на Харун се месят в личният му живот. Та той е на 30 години за бога, как така ще му налагат тази кобила Мелда, след като е очевидно, че тя му е безразлична? Що за родители са това, да желаеш нещастието на собственото си дете?  smile3515

Права си за родителите му, но и той си е виновен, да вземе да скръцне със зъби най-после.

# 346
Добро утро и от мен,
след 33 АТВ епизод и аз се чувствах ужасно и дори не исках да пиша във форума и сега чета ,че има хора които се чустват така след снощната серия, може да ме сметнете за луда но си мисля, че нещата се нареждат - Мелда ще казва ,че е загубила бебето, добре чудесно и без това само заради мнимото и бебе и Харун и Тюркян са съгласни с тази ситуация, ще получи само малко съжаление и това е, Джамил видно е против поредния годеж, време е вече и Ямур да се ражда, Толга или Ниса ще разберът... ,нали съм непоправим оптимист - за всичко се плаща в този свят и добро и лошо и си мисля, че  Мелда си "вкарва такъв автогол" с този аборт ,че после ще съжалява горчиво, а няма да се учудя ако новата девойка се навърта около Харун и Джамил  ги вижда и разваля годежа........отплеснах се Hug Hug Hug
Ох, иска ми се да споделя оптимизма ти, но нещо не става. Очевидно е, че "моралните ценности" на старото поколение ще победят. Нали трябва да са в унисон с традициите и СЕМ, все пак! smile3516

# 347
Добро утро, момичета и момчета! Желая ви усмихнат ден напук на мрачното време навън!
Аз пък тотално се отчаях за хубав финал след снощната серия. Страшно ме подразни това, че така грубо родителите на Харун се месят в личният му живот. Та той е на 30 години за бога, как така ще му налагат тази кобила Мелда, след като е очевидно, че тя му е безразлична? Що за родители са това, да желаеш нещастието на собственото си дете?  smile3515

Права си за родителите му, но и той си е виновен, да вземе да скръцне със зъби най-после.

Ами да , ако си беше на място и той, сигурно нямаше да се стигне до тук! Но пък и родителите му проявиха ли разбиране? Старият коцкар Феяз тръгнал да ми казва кое е правилно и какво е чест!  ХА ХА ХА! smile3532

# 348
всъщност аз не разбрах  Еда и Толга ще се местят ли в къщата ? някой ако знае.... family6

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 09:48 от elma

# 349
Филмът вместо да отива към развръзка се усложнява. Убедена съм, че Мелда сама ще се откаже от сватбата, но това няма да открие пътя на Харун и Еда. Ключови фигури - противници на тяхното събиране ще бъдат Джамил и Фаяз. Джамил ще заклейми Харун, А Фаяз Еда. Единственият начин да се съберат Еда и Харун, ще бъда те да игнорират тяхното мнение и да се оженят и по късно, когато Фаяз и Джамил видят, че се обичат да им простят.

# 350
всъщност аз не разбрах дали Еда и Толга ще се местят ли в къщата ? някой ако знае.... family6
Толга е казал, че ще си помисли и е попитал Еда. Тя пък е казала, че е съгласна, мисля! Ще стане дядовата ръкавичка! Май ще й се сбъдне сънят на Еда!!! Crossing Arms

# 351
Момичета, една вечна песен за лека нощ .... и да си помечтаем за щастливия край на филма ....
Натиснете тук
Страхотен поздрав! Благодаря! Една от най-великите любовни песни за всички времена  Hug

# 352
всъщност аз не разбрах дали Еда и Толга ще се местят ли в къщата ? някой ако знае.... family6
Доколкото разбрах Толга каза на Еда тя да реши дали да се местят.........

# 353
Филмът вместо да отива към развръзка се усложнява. Убедена съм, че Мелда сама ще се откаже от сватбата, но това няма да открие пътя на Харун и Еда. Ключови фигури - противници на тяхното събиране ще бъдат Джамил и Фаяз. Джамил ще заклейми Харун, А Фаяз Еда. Единственият начин да се съберат Еда и Харун, ще бъда те да игнорират тяхното мнение и да се оженят и по късно, когато Фаяз и Джамил видят, че се обичат да им простят.
Мечтииии! Как искам да повярвам и аз! Cry

# 354
  • Sofia, Bulgaria

Не виждам как Феяз ще заклейми Еда,тогава кой ще заклейми него за Толга-не не ми се вярва,по-скоро дивия Джамил да сътвори някоя дивотия

# 355
Цитат
Очевидно е, че "моралните ценности" на старото поколение ще победят

честно да ти кажа кое им е моралното? нали за тях най важно е детето, и всичко правят в негово име.....ако Мелда "абортира" вратата е широко отворена....как могът да искат тогава Харун да е далеч от детето си и това дете да расте без баща само заради дадена дума? те както слагат пръстени така и ги свалят....

# 356
Еда всъщност е казала на Хаят, че иска да се преместят в голямата къща.

# 357

Не виждам как Феяз ще заклейми Еда,тогава кой ще заклейми него за Толга-не не ми се вярва,по-скоро дивия Джамил да сътвори някоя дивотия

Съгласна съм с теб. Джамил е непредсказуем, доста първични инстинкти демонстрира напоследък.

# 358
Цитат
Съгласна съм с теб. Джамил е непредсказуем, доста първични инстинкти демонстрира напоследък.
newsm10

да не вземе да ни изненада накрая и да оправи кашата Grinning Grinning Grinning

# 359
  • И тук,и там
Добро утро момичета. Отново голямо брагодаря за преводите. Мисля си че всичко започва да се нарежда макар и бавно. Харун вече знае че има някой оцелял от семейството на съдружника на баща му. Мелда не може да лъже за бременността до безкрай, а това дето го измисли прлиятелката и че уж ще направи спонтанен аборт хич не ми се вярва да мине.
newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт