Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia, Bulgaria
Цитат
Очевидно е, че "моралните ценности" на старото поколение ще победят

честно да ти кажа кое им е моралното? нали за тях най важно е детето, и всичко правят в негово име.....ако Мелда "абортира" вратата е широко отворена....как могът да искат тогава Харун да е далеч от детето си и това дете да расте без баща само заради дадена дума? те както слагат пръстени така и ги свалят....
[/quot

Ама и това ,че държат на децата и правят всичко за тях нещо не могат сценаристите да ни го представят достоверно-какво направи Тюркян,не дава на Харун да влезе при Еда в болницата,като му обяснява ,че Толга бил винаги до дъщеря и,че те не им дават да дишат камо ли той да е до нея.Тя май никаква поука не си е взела от всичко,което се случи-прочете дневника,разбра всичко ,стреля по Харун-е не знам дали има по-тъп човек от нея в сериала

# 361
Цитат
Съгласна съм с теб. Джамил е непредсказуем, доста първични инстинкти демонстрира напоследък.
newsm10

да не вземе да ни изненада накрая и да оправи кашата Grinning Grinning Grinning
Ми той мъж ли е или на петела гребена аааа

# 362
а глобата от турския СЕМ? глобили ги за неморален сюжет - греховна любов, Еда е влюбена в зет си и това разваляло устоите на съвременното турско общество

ха ха ха , трябва да ги глобят единствено заради това ,че са страхливци и слабохарактерни , защото когато започна всичко в Ава нито Харун имаше годеница, нито някои от тях двамата знаеше кой е другия

# 363

Филмът вместо да отива към развръзка се усложнява. Убедена съм, че Мелда сама ще се откаже от сватбата, но това няма да открие пътя на Харун и Еда. Ключови фигури - противници на тяхното събиране ще бъдат Джамил и Фаяз. Джамил ще заклейми Харун, А Фаяз Еда. Единственият начин да се съберат Еда и Харун, ще бъда те да игнорират тяхното мнение и да се оженят и по късно, когато Фаяз и Джамил видят, че се обичат да им простят.

Не виждам как Феяз ще заклейми Еда,тогава кой ще заклейми него за Толга-не не ми се вярва,по-скоро дивия Джамил да сътвори някоя дивотия

Фаяз не знае,че детето е на Харун. Той не знае,че Толга и Еда не са семейство. Той няма да се примири, с безчестието  на снаха си ( Еда) ,която се е оженила за Толга,докато в сърцето и има друг, Дамил няма да може да се примири с факта,че Харун,че точно Дъщеря му е била другата жена.

# 364
Да бе найстина СЕМ май не са гледали внимателно,той небеше сгоден

# 365
Гледах отново момента в който Мелда мери булченската рокля и как Еда гледа тъжно. Чак сърщето ме заболя. Ще се поболеем от този сериал.
Ако не съберат накрая Еда и Харун предлагам - ДА ЛИНЧУВАМЕ СЦЕНАРИСТИТЕ.  box  bash   ruporuu  341uu  fight fight fight  
Иначе ще има hit

# 366
Здравейте дами !Вчера беше много натоварено и постът ми някъде се загуби и въобще не беше публикуван.

За роклята- моделът беше на Еда, но тя е направила за себе си, за нейната сватба.
Саадет и Мелда настояха за него,макар че Хаят се опита да ги отклони и си предложи услигуте.
В ресторанта Хаят каза,че Еда и Харун трябва да преодолеят случващото се и тя трябва вече да се откаже от него и да го забрави. Толга се питаше за папката на Еда какво прави в кабинета на Харун ,но още май не си дава никаква равносмтка.
Феяс каза,че им е писано да бъдат рода с Гюлерови. Накрая Харун се обясняваше на Еда как не можел да я вижда с Толга,и с никой друг мъж. Не искал никой да бъде и да докосва неговата жена....Започна пак с неговите аромати на коси, колко я обичал ,облаци ,небе , звезди ....,но това ще гледате с подробности ,когато го преведем епизода. Толга ще стане мръсник. Наговори и много гадни неща ,които не съм очаквала ,че може да изрече. Да не говорим ,когато разбере ,че Хару е бащата на Ямур.

Честно казано ,този сериал за мен взе да се превръща във фарс и измислица... #Crazy #Crazy #CrazyПоследните епизоди са доста тъпи и скучни , да не говорим за безсмислените сцени ,които дават ,за да запълнят времето , а нищо съществено не се случва. Никаква светлина в тунела. Въртят се в един омагьосън кръг ,от който не могат да излезат и всички се правят на луди !

# 367
Снощи нямахме нет и бях бясня, че изпуснах сериалчето ми. Направо ми идваше  smile3511
Сега чакам с нетърпение по Нова да дадат кадрите, които Зейнеб е заснела в Истанбул. И сядам да гледам пропуснатото.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 368
Цитат
Очевидно е, че "моралните ценности" на старото поколение ще победят

честно да ти кажа кое им е моралното? нали за тях най важно е детето, и всичко правят в негово име.....ако Мелда "абортира" вратата е широко отворена....как могът да искат тогава Харун да е далеч от детето си и това дете да расте без баща само заради дадена дума? те както слагат пръстени така и ги свалят....

А пък тръгнал Феяз да раздава морал!!!! hahaha hahaha

# 369
а глобата от турския СЕМ? глобили ги за неморален сюжет - греховна любов, Еда е влюбена в зет си и това разваляло устоите на съвременното турско общество

ха ха ха , трябва да ги глобят единствено заради това ,че са страхливци и слабохарактерни , защото когато започна всичко в Ава нито Харун имаше годеница, нито някои от тях двамата знаеше кой е другия

Абсолютно!

# 370
Честно казано ,този сериал за мен взе да се превръща във фарс и измислица... #Crazy #Crazy #CrazyПоследните епизоди са доста тъпи и скучни , да не говорим за безсмислените сцени ,които дават ,за да запълнят времето , а нищо съществено не се случва. Никаква светлина в тунела. Въртят се в един омагьосън кръг ,от който не могат да излезат и всички се правят на луди !

Много си права.

# 371
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте дами !Вчера беше много натоварено и постът ми някъде се загуби и въобще не беше публикуван.

За роклята- моделът беше на Еда, но тя е направила за себе си, за нейната сватба.
Саадет и Мелда настояха за него,макар че Хаят се опита да ги отклони и си предложи услигуте.
В ресторанта Хаят каза,че Еда и Харун трябва да преодолеят случващото се и тя трябва вече да се откаже от него и да го забрави. Толга се питаше за папката на Еда какво прави в кабинета на Харун ,но още май не си дава никаква равносмтка.
Феяс каза,че им е писано да бъдат рода с Гюлерови. Накрая Харун се обясняваше на Еда как не можел да я вижда с Толга,и с никой друг мъж. Не искал никой да бъде и да докосва неговата жена....Започна пак с неговите аромати на коси, колко я обичал ,облаци ,небе , звезди ....,но това ще гледате с подробности ,когато го преведем епизода. Толга ще стане мръсник. Наговори и много гадни неща ,които не съм очаквала ,че може да изрече. Да не говорим ,когато разбере ,че Хару е бащата на Ямур.

Това за Толга ,че ще стане гадняр почти всички го допуснахме,нали знаете като дадат на беден и прост пари и влияние какво става,а и той се озлобява още повече ,защото отношенията му с Еда не се развиват както той иска,нищо че вече е Арсланлъ,той смяташе че сега вече няма причини Еда да не припадне от любов по него

# 372
forbes  

Кажи тази новата, положителен или отрицателен герой ще играе. Какво си говориха с Бату в караоке бара.   bouquet

# 373

Благодаря за резюмето. Така и предполагахме, че ще стане. Напълно подкрепям мнението ти за съсипването на сериала.

# 374

Много си права.

newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт