Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
привет, от 4 тема не съм ви чела.... мн сте бързиии Shocked всеки ден, нова тема Laughing

записвам се, гласувах в анкетата и дадох гласа си за Харунчо Simple Smile

не ми сана ясно защо спряха филмчето ни, преди да е почна БигБрадър-а.... но сигурно сте го обсъждали...
утре като метна хлапето на градина, сядам да зяпам преведените от вас епизоди....   bouquet

# 571
аз чакам с нетърпение  следващите преведени серийки.момичета много ви благодаря за преводите

# 572
# 573
# 574
# 575
# 576

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:11 от Harda

# 577
Аз не очаквам развръзката на тази история изцяло да се придържа и да бъде продиктувана от морала и ценностите на дадено общество. Очаквам, че ще ни поднесат неочакван за нас финал на една любовна история, който няма да ни разочарова. Като цяло сериала се придържа до реалността.Може би и затова започнах да го гледам.Не е задължително една такава силна любов (дори и първа) да завърши фатално. Така или иначе живота и отношенията в двете семейства вече няма да е същия и все някой ще живее за напред с угризения на съвестта. Като пример живота на Феяз и Саадет. Общата съдба на Еда и Харун може да бъде реалност само ако тя като жена е силна а той решителен и действен.
Така представена любовта между двамата, аз не я приемам само като изпепеляващи чувства от една невъзможна любов. Има нещо много по силно и важно-всеки един от тях мисли доброто на другия, в много ситуации си пролича (включвам и бременността). Това дали ще бъдат заедно според мен ще зависи от Харун и неговата решителност. Раждането на детето ще е кулминацията и тест за неговата чест за която говори.

# 578
Огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!

# 579
# 580
# 581
  • Sofia, Bulgaria
Жрътках си из НЕТА и изведнъж ХОП изненада ,новите части преведени-страхотно,ами какво да кажа -БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! БЕЗЦЕННИ СТЕ!

# 582
# 583
  • Sofia, Bulgaria
Моля ви дайте рамо на Серхан,4 гласа не му достигат!

# 584
Моя глас ги изравни! Хайде с кой от вашите гласове ще го надминем! smile3508

Общи условия

Активация на акаунт