Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 156
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер дами и господа !  bouquet
Радваме се и сме изключително доволни ,че харесвате преводите ни.  bowuu bowuu bowuu Искам да се извиня за правописните ми грешки и пропуснатите букви,но когато превеждам не гледам какво пиша. #Crazy Да не си помислете,че не мога да пиша и незнам пунктуацията и основните правила на правописа. ooooh! Ще продължим с преводите .Надяваме се да напреднем още повече. Благодаря на Емел ,Queen D ,Любомира Балтова,GOODLY и Бинзи . Мацки, страхотен екип сме !   bouquet  bouquet  bouquet

"ЕС е и още нещо - много по-голямо и по-важно. То направи възможно кръвни врагове като Германия и Франция да станат съюзници и да не мислят повече за войни. И на техния съюз сега се крепи целият ЕС. ЕС е идея за обединение с много голям заряд, но как се реализира или ще се реализира вече зависи от всички, вкл. и от нас. И не може да има само ползи и предимства от членството. В крайна сметка това е загуба или доброволен отказ от част от суверенитета. Не знам колко лошо нещо е ЕС, но май по-добро засега не е измислено.

"
Съгласна съм с това мнение .ЕС е най-доброто нещо,което за момента е постигнала стара Европа. Това е начин да се покаже на света , че различни държави - с различна култура, манталитет ,бит , ценностна система -могат да бъдат обединени. Ограмна взаимопомощ към всички нейни членуващи държави и не членуващи.
Великобритания не прие еврото първо ,защото паундът държеше най-висока цена от всички останали валути (европейски) .Второ ,защото са традиционалисти и рядко правят кардинални промени,както всички знаете.
Гърция спекулира по-същият начин,както ние правим, с отпуснатите пари .Превърна се в балон,който се спука накрая и въпреки всичко ЕС няма да я остави.
Кипър - там има още не изяснени обстоятелства - напрежение с турците за територии и власт.
А ние сме на дъното....Съжалявам за дългия пост . bowuu

Момичета златни сте! Форбс изобще да не те притесняват неща като това как пишеш, когато бързаш. Мисля че всеки един достойно оценя Вашето старание и най-вече желанието Ви да дадете и на нас шанс да се забавляваме с готиния филм. Огромни благодарности  Hug Hug

# 616
forbes, демонстрираш завидни познания по геополитика! Впечатлена съм! Казвам ти го като човек, който в известна степен се занимава точно с това. Малко хора разбират тези неща! Браво!   smile3521

# 617
forbes, демонстрираш завидни познания по геополитика! Впечатлена съм! Казвам ти го като човек, който в известна степен се занимава точно с това. Малко хора разбират тези неща! Браво!   smile3521

Хахахаха,еми аз си мисля ,че малко имам сиво вещество и някоя друга гънка в мозъчето ми....А при толкова много учене,което направих -няма как да е друго ... Laughing Laughing Laughing

Пу, пу, пу умря и моята циганка където ме хвалеше ,та аз се почнах... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 618
  • Sofia, Bulgaria
Скъпи момичета и момчета,преди никога не съм писала по форуми,не знам защо,нещо не ме грабваха нещата ,които се пишеха там.С голяма изненада и удоволствие участвам обаче в този.Нека не прозвучи ласкателно/Боже опази/,но не е само филма ,който ни обединява,тук намирам хора високо ерудирани,с чувство за хумор,нелишени от онази тръпка ,която ни прави ЖИВИ.Непрекъснатото обменяне на мисли и мнения ме обогатява,нищо че доста съм преживяла и знам,но "Човек се учи докато е жив" и няма нищо срамно според мен да си го кажеш.Благодаря ви за всичко и на всички!ЧУДЕСНИ СТЕ!Как да не се гордея ,че съм БЪЛГАРКА с такива хора в нашата Родина.Дано да не ви прозвучи много патетично....

# 619
току што изглеах Частите е кво да ви кажа то не бяха лажи ,то не бяха романсил  юбовни и тая ане ,за парви пат я Чух да се притеснява за внуЧето си ,ама и наш ХАРУН как цепеше дарвата имах Чуство Че цепи главата на ТОЛГА  pironi pironi pironi

# 620
току што изглеах Частите е кво да ви кажа то не бяха лажи ,то не бяха романсил  юбовни и тая ане ,за парви пат я Чух да се притеснява за внуЧето си ,ама и наш ХАРУН как цепеше дарвата имах Чуство Че цепи главата на ТОЛГА  pironi pironi pironi

Ха, ха, това много ми хареса !!!  Simple Smile

# 621
Благодаря за преводите и качените субтитри.  newsm51 Тандемът е много важен във всяко начинание smile3521 Утре ще чакам с нетърпение по Нова да излъчат кадрите, които Зейнеб е заснела, че иначе  #2gunfire

По отношение на геополитиката съм съгласна с forbes и бих добавила, че ЕС колкото и да ни критикува /а то има защо в повечето случаи/ е много доволен, че има такъв член като България. По този начин си има външна граница с излаз на море. А това е много важен показател! Някои са малко предубедени от членството ни в ЕС и постоянно се задава въпроса от рода "Каква е фин. полза от членството ни?", ами голяма, зависи кой как го поглежда. Не бива ползата да се измерва само в пари, ама за нас темата пари е адски болезнена.  Rolling Eyes Стига да успеем да си усвоим средствата от Структурните и Кохезионния фонд, България ще живне и осезаемо ще си проличи ползата от членството ни. Стига да се изразходят с разум Naughty

Съжалявам, че не е по темата, но forbes ме провокира и аз да взема отношение newsm78,

# 622
aterg2, много мили думи. За мен също е безкрайно удоволствие да си бъбря с вас. Точно от това имах нужда. Работата ми е доста напрегната и тук се чувствам спокойна, защото си прекарвам чудесно и се разтоварвам страхотно. Толкова са ми липсвали такива разговори! Чак сега го разбрах! Благодаря ви! Ще бъде много хубаво ако се срещнем един ден!   smile3503

# 623
МОМИЧЕТА ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ СЕСТРИ ТУК ПИШЕШТИТЕ В  ФОРУМА АКО ВИ СКРОЯТ ТАКАВ КАПАН В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ КАК БИХТЕ РЕАГИРАЛИ ,АКО СЕСТРАВИ ВИ ВЗЕМЕ САПРУГА ТАКА ЛИ ШТЕ РАЗСАЖДАВАТЕ КАКТО ГО ПРАВИТЕ СЕГА ИЛИ ШТЕ ПОСЛЕДВА ГОЛЯМО СКУБЕНЕ ПО smile3511 smile3511 smile3533 smile3533 smile3533

# 624
  • Sofia, Bulgaria
Това зависи само от нас,няма нужда да се допитваме нито до майка Тюркян,нито до татко Феяз.Аз подкрепям идеята за среща в Средец/София/,независимо от финала на сериала!

# 625
А, ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ВЕЛИКО ТАРНОВО ,АКО ИМА НЕКА ПИШЕ .

# 626
  • Sofia, Bulgaria
МОМИЧЕТА ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ СЕСТРИ ТУК ПИШЕШТИТЕ В  ФОРУМА АКО ВИ СКРОЯТ ТАКАВ КАПАН В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ КАК БИХТЕ РЕАГИРАЛИ ,АКО СЕСТРАВИ ВИ ВЗЕМЕ САПРУГА ТАКА ЛИ ШТЕ РАЗСАЖДАВАТЕ КАКТО ГО ПРАВИТЕ СЕГА ИЛИ ШТЕ ПОСЛЕДВА ГОЛЯМО СКУБЕНЕ ПО smile3511 smile3511 smile3533 smile3533 smile3533
Защо имам усещането,че не си разбрала какво се случва  в сериала.Няма мъж ,няма годеник ,когато това се случи-а задай си въпроса ти какво би направила при подобна ситуация?

# 627
Представяте ли си утре в на кафе ,ако кажат ,че не могат да излачат материала поради технически грешки, тогава направо отивам и ги убивам с правата лопата да знаете. bambam bambam bambam bambam bambam

# 628
заспала съм, но то, след снощните емоции - заспах към 4 и трябваше да стана в 7  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

БЛАГОДАРЯ на момичетата за новите буквички към сериите!!! Утре ще ги гледам на бистър акъл :ррррррр

# 629
GOODLY, мнението ти е много професионално. Но големият проблем с парите от европейските фондове се дължи и на не дотам подготвената държавна администрация, занимаваща се с тези неща. Попадала съм например на служителки, които не са наясно със задълженията си, пък какво остава да те насочат към една или друга програма и да ти разяснят как да се възползваш от нея. Да не говорим пък и за липсата на реклама в тази област. Абе въобще..... пак се отплеснах, извинете ме. Но ме досърбя езика и исках да взема отношение.

Общи условия

Активация на акаунт