Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 862
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Harda направо ме подпали с тези снимки. Тъкмо охладих страстите в работата и сега пак се почва. ООхх, не се оплаквам, де!  newsm53

# 601
Здравейте!  Hug Hug Вижте какво намерих, поредна анкета, и този път Незабравима води в класациите, даже Езел е на второ място - http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=37 . Гласувайте!  Peace

На мен снощната серия ми хареса, малко почнаха да слагат някакъв ред на нещата. Имаше доста работи, които само в началото ги пускаха, а пък в сравнение с предишните 3 серии,които всичкио беше пълна мешаница, в тая полека лека почнаха да влизат в час.  Stop Peace

# 602
Момичета тази вечер много приятно ме изненедахте като видях преведените части сядам да ги гледам и много ви благодаря за положения труд ,ако не бяхте вие какво штяхме да правим ние клетите без вас ,както винаги ни даржите в течение какво се случва едно огромно БЛАГОДАРЯ.  remybussi  remybussi  remybussi  remybussi  remybussi

# 603
По това време вече съм на работа, затова не се и вълнувам.
Но да си призная не харесвам Гала и предаването й, така че не бих се жертвала да го гледам,
дори и заради актьорите от Незабравима.

# 604
Mомичета, незнам дали е коментирано, но ми се върти една луда идея в главата, че Бурак е онзи "капитан"дето стреля по семейството на Бату. А после с течение на времето влиза в семейството на Ашълката, настройва Бату...и т.н Шантаво звучи, но.... Thinking

# 605
Защо ? Много разумно звучи. Само с възрастта, не знам, трябва да е по-възрастен Бурак.
Мани, и жена му чака второ дете, а мъж престъпник. И и изневерява. Една идилия.

# 606
Незабравима направо ги е отнесла останалите сериали, толкова убедително води !  Hug

# 607
ами много логиЧно звуЧи даже

# 608
  • Sofia, Bulgaria
По това време вече съм на работа, затова не се и вълнувам.
Но да си призная не харесвам Гала и предаването й, така че не бих се жертвала да го гледам,
дори и заради актьорите от Незабравима.

Ние ще ти разкажем,аз също не го гледам това превзето предаване,намирам го за абсолютно безполезно,но явно и от такива има нужда.Утре обаче ще го гледам!

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Лееееле, ние направо сме с двата крака в 15-та тема!

# 610
# 611
Добър вечер дами и господа !  bouquet
Радваме се и сме изключително доволни ,че харесвате преводите ни.  bowuu bowuu bowuu Искам да се извиня за правописните ми грешки и пропуснатите букви,но когато превеждам не гледам какво пиша. #Crazy Да не си помислете,че не мога да пиша и незнам пунктуацията и основните правила на правописа. ooooh! Ще продължим с преводите .Надяваме се да напреднем още повече. Благодаря на Емел ,Queen D ,Любомира Балтова,GOODLY и Бинзи . Мацки, страхотен екип сме !   bouquet  bouquet  bouquet

"ЕС е и още нещо - много по-голямо и по-важно. То направи възможно кръвни врагове като Германия и Франция да станат съюзници и да не мислят повече за войни. И на техния съюз сега се крепи целият ЕС. ЕС е идея за обединение с много голям заряд, но как се реализира или ще се реализира вече зависи от всички, вкл. и от нас. И не може да има само ползи и предимства от членството. В крайна сметка това е загуба или доброволен отказ от част от суверенитета. Не знам колко лошо нещо е ЕС, но май по-добро засега не е измислено.

"
Съгласна съм с това мнение .ЕС е най-доброто нещо,което за момента е постигнала стара Европа. Това е начин да се покаже на света , че различни държави - с различна култура, манталитет ,бит , ценностна система -могат да бъдат обединени. Ограмна взаимопомощ към всички нейни членуващи държави и не членуващи.
Великобритания не прие еврото първо ,защото паундът държеше най-висока цена от всички останали валути (европейски) .Второ ,защото са традиционалисти и рядко правят кардинални промени,както всички знаете.
Гърция спекулира по-същият начин,както ние правим, с отпуснатите пари .Превърна се в балон,който се спука накрая и въпреки всичко ЕС няма да я остави.
Кипър - там има още не изяснени обстоятелства - напрежение с турците за територии и власт.
А ние сме на дъното....Съжалявам за дългия пост . bowuu

# 612
Mомичета, незнам дали е коментирано, но ми се върти една луда идея в главата, че Бурак е онзи "капитан"дето стреля по семейството на Бату. А после с течение на времето влиза в семейството на Ашълката, настройва Бату...и т.н Шантаво звучи, но.... Thinking
Може и така да е но освен капитана имаше още един който държи Бату а капитана държеше малкото момиченце Аз мисля че това е Бурак който държи Бату  newsm78 newsm78 newsm78

# 613
http://vbox7.com/play:969b  27/4 част я няма Rolling Eyes
някой може ли да ми я даде...
сега си ги качвам "в колекции" и като имам време ще ги гледам Simple Smile

освен това 28/3 и 28/4 са еднакви...
може ли 28/4 някой да ми даде...?

# 614
Момичета наистина сте страхотни.И аз благодаря от сърце за положените усилия... Hug Hug Hug
Сядам да зяпам.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт