ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 109
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
nikolovi ами как да са улиците движат се коли ама не са кой знае колко добре.
pepsi ами днес вече ще се опитам да следя какво ям просто досега не ми беше ставало чак така вчера ядох на обяд един паниран шницел и може и от него да е днес щр гледам по-постни неща.

# 541
Добро утро момичета,

надявам сте сте прекарали хубав празник вчера,  жалко за скаралите се снощи, но и това е полезно за една връзка. Ще го отпразнувате на друга дата, и то за сметка на вашите съпрузи Hug

Ние бяхме на рожден ден, после едва се прибрахме, по улиците беше натоварено, мъжлето беше купил три букетчета- за мен лаленца, и за двете девойки- дъщеря ни и бебето, по едно. Много сладко беше като поднасяше букетчето на корема ми Simple Smile

Иначе нищо специално, само дето  скъпият ни сложи вечерята и после вдъгна масата и изми чинийките Wink

Стискайте ми днес палци, дано да има с какво да се похваля малко по-късно, че нещо нещата с жилището се закучиха и вчера леко ни стана криво.

Има ли желаещи за поръчка от Некст, или да изчакаме намаления?Аз искам още някои нещица....

Марету, честит празник!!!!Много здраве и усмивки, спокойствие за да прекараш остатъка от бремеността си леко, юни едно здраво и спокойно бебче, и много много любов от твоята половинка!!!!!

# 542
Natai_Nat , по скоро не от местното, ами от пърженото ти е станало така, от панировката .
Аз ще се обадя да си пусна отпуск, че то в това време хич не ми се рискува по тез пътища. Още снощи като се прибирах 3 коли се завъртяха пред нас , а представям си днес как ще  е  newsm78

# 543
Вчера изобщо нищо не сьм празнувала затворени сме тука с детето а колата е в един сервиз до метро днес или утре ще се обадят да ходя да я взема и хич не ми се шофира в такова време:(

# 544
Добро утро!

Марету честит рожден ден мила!Да си жива и здрава и много засмяна!

# 545
Добро утро и от мен!
Марету, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, щастие и сладко и послушно бебе през юни.  bouquet

Ние прекарахме много приятно и спокойно празника в къщи. С Ая приготвихме трапеза, ястия, вкусотийки, кристални чаши   1dating и зачакахме таткото да се прибере.
Е, закъсня, защото горкия, докато ни купувал китки за празника, му вдигнали колата с паяк и последвали разправии, паркинги и т.н.

Днес съм малко сънлива. Ая реши в 5.30 ч., че вече ще става . Днес ще ги снимат за грамотите, които ще им връчват на празника на буквите и естествено 100 пъти идваше в спалнята с думите: "Мамо извинявай, че те будя,  Mr. Green ама да те питам тази рокля отива ли си с тая блуза и т.н". Е, как да спи човек, а и другото диване рано рано, по тъмно беше решило, че е време за гимнастика  Whistling и разпъваше корема ми по диагонал  ooooh!

Отивам да пооправя, после да почивам, че довечера съм и на родителска среща.
Хубав ден ви желая!

# 546
  • Варна
Има ли желаещи за поръчка от Некст, или да изчакаме намаления?Аз искам още някои нещица....
Oooo, аз съм навита. Една позната ще поръчва утре от www.asda.co.uk, но ми се искаше да се комбинирам с някой, ако има желаещи.

# 547
Oooo, аз съм навита. Една позната ще поръчва утре от www.asda.co.uk, но ми се искаше да се комбинирам с някой, ако има желаещи.

Помислете, изберете си артикули и ако се съберем с поръчка над 100 лири, плаща се само 5 лв на кг, доставката с куриер до вкъщи излезе около 3-4 лв и наложен платеж 1.2%  на сумата към посредника.
Събират се около 10-20 лева, които ще поделим.
За мамите извън София ще уточним как ще пращам нещата.

# 548
Добро утро Simple Smile

Maretu, да си жива и здрава, много обичана и много щастлива мама!!!

А иначе и нашата лигла, както мама Желя се оплаква, се събужда нечовешки рано и се почва една гимнастика, едно разтяяяягане... ще кажеш, че за олимпиада се подготвя  Grinning
Аз съм си харесала няколко нещица от PukaMuka и смятам тези дни да направя една маааалка поръчка Wink
 Hug

# 549
Марету, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и щастлива, все такава свежарка, а най-хубавият подарък - през юни едно прекрасно бебе!

Аз днес пак ударих на камък при отиването на работа.
Вчера добре, че си стигнахме с детето живи  и здрави до вкъщи, хора, вярвате ли, че в 17 ч. никъде не беше почистено, освен една отсечка в Люлин??? На завоите към нас ми поднесе на няколко пъти, но овладях ситуацията, добре че нямаше никой в насрещното. Все едно караш шейна, а съм с много добри гуми. Разбира се, имаше смелчаци, излезли с летни гуми в тази ситуация, е не мога да го разбера това...
Като се прибрах все едно бях копала цял ден. Вчера сутринта карах 40 мин. след един снегорин, който през цялото време караше с вдигната лопата по непочистен път. През цялото време се опитвах да отгатна евентуалната причина, но така и не успях. И да псуваме държавата, работата май е царят дава, пъдарят не дава - гледат да се скатаят, да мине работният ден и това е...
При нас днес пак не е почистено, вчера успях да разцепя девствените преспи и дори стигнах до пред нас, но днес колата се беше превърнала в една гигантска гъба, която нямаше как да изровя. Опитах с транспорта, но на 30тата минута чакане се отказах и се върнах  у нас. Днес тук ще бачкам.
Детето е щастливо, заровило се е до кръста в снега в момента, поне един щастлив човек да има от този сняг Laughing

# 550
  • Варна
alexova, откъде да пуснем от Next ли?

# 551
alexova, откъде да пуснем от Next ли?

Да, за Некст  само...Сайта го знаете, ако някой нещо си харесва и иска да се включи, ще се организираме до няколко дни...

# 552
  • Пловдив
Maretu  newsm59
Да си жива и здрава и юни да те дари с едно пухкаво и добричко бебе  smile3525

# 553
  • Варна
Навита съм за поръчка, само да успеем да се съберем за 100 паунда.  Peace

# 554
  • Оранжевата стая
Алексова - кой беше сайта от който поръчвате на Некст?  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт