ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 070
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Кремс нямаш грижи ще ти помогна с каквото мога Hug
smilianova не само мамите от Варна искат и ние с Крем искаме да порьчаме!

# 586
Аз ли нещо съм неграмотна, ама в сайта на Next намаления не виждам...  newsm78 Малко помощ, моля.

# 587
  • Варна
Цената е по 1.50 лири на всяка за доставката, и по 1,50 лири на килограм  Hug На мен ми ги праща нещата след това по пощата с колет и ми излиза 2лв, на вас дори и толкова може да няма  Hug
Може и така да направим, да поръчам общо аз и ще платим само 1.50 паунда.
Да съберем поръчката до довечера, аз ще пиша довечера на моята позната и ще преценим къде ще ни излезе по-изгодно. Така че, пускайте на лични линкове, цвят, размер, бройка и т.н.  Peace

# 588
Аз ли нещо искам да са шесте за пет лири или нещо пропускам http://direct.asda.com/6-Piece-Towel-Bale---Cream/002033166,default,pd.html??? newsm78 newsm78

# 589
Антония, да това е цената за шестте.

# 590
Аз се загледах по разни ботуши и сандали Laughing Laughing Laughing Laughing
Лулу с порьчката на Поли само аз сьм от Варна другите май тя ще им ги раздава и си поемам транспортните разходи по пощата не е скьпо а парите ще и преведа по банков пьт.Всьщност не сьм сигурна дали и на други няма да праща.Но не бьрзам че тук е страшна зима и сега до банката така и така не мога да ида.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:43 от Natai_Nat

# 591
Аз ли нещо искам да са шесте за пет лири или нещо пропускам http://direct.asda.com/6-Piece-Towel-Bale---Cream/002033166,default,pd.html??? newsm78 newsm78

И аз си ги сложих в кошницата  Laughing  супер цена

Момичета, помагайте, харесала съм това http://direct.asda.com/george/baby-clothes/boys/disney-s-tigger- … 1,default,pd.html за бебчо, дори може и за изписването да го ползвам, но ме притеснява размера, останал е само един  Tiny Baby, за колко малко бебе е това?

# 592
  • Варна
За малко, миниатюрно бебче. Ако се роди по-големичко може и да не му стане.

# 593
Охаааа, свят ми се зави - харесах си сумати бодита от ASDA. Май и аз ще се включа Joy
Мисля да избирам размер 0-3 months. Трябва ли да си ги слагам в кошницата или да записвам номера на артикула и цвят, брой, размер?

# 594
Киди, много е малък размера. Мисля, че за бебе родено под 3 кг.

# 595
За малко, миниатюрно бебче. Ако се роди по-големичко може и да не му стане.
Киди, много е малък размера. Мисля, че за бебе родено под 3 кг.

Оф, и аз така си мисля, а така ми харесва.

# 596
  • малкия йеросалим
Ох запалихте ме с тези дрешки.Моля ви обяснете ми като на малоумна как ще процедираме.Кой ще пуска поръчката,и по точно ние на кой и къде да пращаме нещата който сме си харесали?

# 597
Здравейте!
Maretu Честит Рожден Ден!!!
Тъкмо се бях засилила да пиша и спря токът Crossing Arms съответно и интернета, телевизията, климатика.... уф... Ама сега дойде Grinning
Гледам, че се организирате за поръчка(и), но аз няма да се включвам сега. Искам, но не мога да се реша, поне за сега.
Благодаря за подкрепата по повод решението ми за сватбата. Божеее, чак не мога да повярвам, че ще съм булка Mr. Green с голям шкембак, ама нищо Joy Joy Joy
Хайде, хубав ден на всички, въпреки снега и преспите Sunglasses Аз ще се навъртам тук, че днес не мога да мръдна и ще си лежа.

# 598
  • Варна
Охаааа, свят ми се зави - харесах си сумати бодита от ASDA. Май и аз ще се включа Joy
Мисля да избирам размер 0-3 months. Трябва ли да си ги слагам в кошницата или да записвам номера на артикула и цвят, брой, размер?
Номера на артикула и цвят, брой, размер и линк за по-сигурно.  Peace

За Next на Alexova, за Asda на мен.  Peace

# 599
  • Пловдив
Привет за днес и от мен, момичета!!!
Не съм ви чела назад, просто искам да ви се похваля - излизе ми най-после дългия резултат от амниоцентезата, тези 40 дни са бая дълги. Всичко е наред и няма никакви съмнения - бебока ми си е здраво  newsm44  newsm68  newsm10  newsm44  newsm68
Много се вълнувам от новината, място не мога да си намеря от удовлетворение и успокоение, а и довечера каката има празник в градината за мама, така че ми се събраха много положителни емоции. Желая ви приятен ден на всички   bouquet . Връщам се да ви чета назад

Общи условия

Активация на акаунт