Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 225
  • 436
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Гледах първата серия, има познати лица. Ще му дам шанс на това филмче.

La Libellule, радвам се, че се появи, струва ми се, че беше изчезнала за известно време...Понеже знам, че си доста информирана, ще се възползвам да попитам - знаеш ли дали и кога ще дават новият сериал със Симаро "Море от любов" /или нещо от сорта/ ? Виждала съм клипове из нет -а, Марио на нищо е заприличал вече, но все пак...

# 16
  • au bout du monde
Bluebell O'Smallheaven,както виждаш доста малко латино сериали дават напоследък. Мен ако питаш в България едва ли ще дойде или поне няма да е скоро.

# 17
  • Варна
Ако няма да е скоро - по-добре въобще да не го дават, че като се върна на работа изобщо няма да ми е до латинки...  Confused

# 18
  • au bout du monde
Сега успях най-накрая да изгледам епизода Flutter на мен ми хареса. Laughing
Двете парижанки са страшни Joy
Ще видим Лола до кога ще търпи прищевките на Марта Whistling С какви високи обувки беше Лола Shocked прислужниците така ли ходят Mr. Green

# 19
# 20
Сериала изглежда доста интересен, дано само се намери кой да го качва в Замунда например, защото с тоя час на излъчване ми е невъзможно да го гледам  Whistling

# 21
  • au bout du monde
Ето епизод 1 за който не го е гледал Hug Епизодите се записват от liubomilabuba  bouquet

http://dox.bg/files/dw?a=4383bf7f45

http://www.megaupload.com/?d=1FV9H0I4

# 22
Сериалчето е съвсем ново,все още се снима Crazy едва на 80 епизод са Laughing Има доста добри отзиви за него Peace

Дана Гарсия е участвала в : "Предателството"- по БТВ, "Разбито сърце"- Нова, " Изпитание на любовта"-БТВ, Трима братя три сестри"-БТВ, първо се появи по "Евроком" с "Жестока любов"("Perro Amor"), после в "Отмъщението 2" по Романтика.

Сегундо Сернадас: "Дивият ангел"-сега върви по Евроком София, "Името на любовта" и др.

Мария Елена Дьоринг-"Вдовицата в бяло" 1996 Heart Eyes

Адриана Кампос
- "Зоро","Изпитание на любовта","Зрънце любов"

Кати Барбери
-"Заради любовта ти" Heart Eyes,"Доня Барбара"

# 23
  • София
Записвам се да ви следя
Сериалчето ми изглежда интересно

# 24
# 25
  • софия
Харесва ми сериалчето. PeaceОпределено ще го гледам.Много се радвам,че и в
този час не пуснаха турски сериал. newsm44

# 26
  • au bout du monde
 13.30 и 14.30 са запазени за латино сериали Party

# 27
Харесва ми сериалчето

# 28
  • Варна
Сега успях най-накрая да изгледам епизода Flutter на мен ми хареса. Laughing
Двете парижанки са страшни Joy
Ще видим Лола до кога ще търпи прищевките на Марта Whistling С какви високи обувки беше Лола Shocked прислужниците така ли ходят Mr. Green
Освен, че са високи, обувките са и големи - те са на лелята, тя и дава стари дрехи и обувки, които не носи.
Днес много се израдвах на учителя на Лола - има същата кола като моята /малко по-нова и друг цвят, но все пак.../

# 29
  • au bout du monde
ох Joy "Идиотката сте вие!" Марсело хубаво я нареди Марта.
"Гледаш като облъчена"  Joy
Много ме дразнят обръщания от сорта на "лелче","зълвичке" ooooh! Пресила обаче ще излезе по-хитра от майка си май Whistling

Общи условия

Активация на акаунт