АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Валка  Hug Hug Hug Hug Hug същата история бяхме и ние  Tired А най-ме хвана яд като й се запуши абоката точно за последното вливане, а й го бяха сменили два дни преди това  ooooh!
Лори също мрънкаше като започваше да й влиза лекарството - тогава ми казаха, че е възможно да й е неприятно, но не и да я боли.
Лорка е много сладка в болницата - много се радва на всички, закача се, радва им се, приготвя им подаръци от вкъщи, но щом види, че се приготвят за някаква манипулация и настава ад  Cry Вчера след взимането на кръв трепереше повече от половин час - аз по едно време помислих, че й е студено. И не знам от стрес ли, от рев ли, но винаги след това има страхотни сенки под очите, направо е синя и е страшна гледка  Tired

Елфче, лекарките настояваха при нас, въпреки че на сестрите хич не им се искаше да я мъчат пак - обясниха ни че може да вдигне Т.

# 121
Дани е по добре, има сополи, но Павел три дни беше с Т, сега като че ли гърлото го боли
Прегръдки и до скоро от нас

# 122
Момичета, направо не мога да повярвам, че могат да се случат толкова перипетии.
Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване, за да не се мъчат милите и за да се успокоят и майките им Praynig Hug

# 123
Eлфче, то ги боли само като вкарват лекарството...в смисъл запушва се и боли първоначално няма външни признаци...на Али се оплакваше на няколко вкарвания и в един момент на едното се разплака и като погледнах тя ръчичката и се беше подула цялата от лекарството....

Валка  Hug Hug Hug Hug Hug същата история бяхме и ние  Tired А най-ме хвана яд като й се запуши абоката точно за последното вливане, а й го бяха сменили два дни преди това  ooooh!

Вани, абсолютно същата работа...имаше още два дни преди да заминем в София и се запуши...Слава на Бог бяха вече самите те против да и слагат нов и минахме на инжекции мускулно  Tired  Явно от стреса е всичко...милите дечица!

# 124
  • София
Леле,какво става с милите душички Rolling Eyes Колко са мънички,а какво е трябвало да преживеят.Бързо да идва хубавото време и да си отиват всички болести,снегове и студове,че ми писна smile3511
Миши е по-добре,но за сметка на това днес баткото го прибраха без време от училище с Т. Аман вече.Дано се оправи до понеделник,че тази година вече 2,3 пъти отсъства от училище.
vst,дано е нещо безобидно и да отшуми бързо,че и горката Лори много и се събра.

Марулче,стискам много силно и на вас с бебешонката палци,да се окаже най-лекия възможен вариант Praynig
Елфче,гушки и на Ивчо,да оздравее бързо,бързо и да не го боцкат повече Hug

За всички други болни сладурчета-бързо оздравяване Praynig
И вече само хубави неща да четем в темичката Peace

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 18:30 от liani

# 125
Наистина има много болнички дечица.  Hug за всички и бързо да оздравяват.

Тони е по-добре, но ще си пие още антибиотика. Педиатърката каза да го пускам в понеделник на градина, но аз още се колебая дали да не го задържа и дръгата седмица в къщи. Покашля рядко особено като се разтича в къщи. Но ще видя как ще е до неделя и ще преценям тогава.

Елфче наистина абоката се сменя най-много след третия ден. А при пневмония лечението с инжекционен антибиотик е минимум 5 дена и дори след това е хубаво да се продължи с друг през устата. Бързо да се оправя Ивчо.

Аз се чувствам много уморена. На колежката е болно детето - и то с пневмония, горкото. И сега останахме 2 които да покриваме смени от 12 ч. през деня. И се очертава и другата седмица да сме толкова натоварени Tired Утре поне почивам и ще си видя детето споконо, че после ще подхвана една 6 дневна работна седмица с повечко дневни смени.
Лека вечер на всички и утре да се похвалите че са добре децата. Hug

# 126
  • София
Ами - за добро или за лошо, минахме вече на орален прием  Rolling Eyes И все още не ни се е разминала б-цата, рече "готиния д-р". Дано не се влоши нещо.  Praynig Той, както винаги, е по-черноглед от педито ни. След преглед при нея съм по-спокойна, като минем при него - ми е свито на душата. Черноглед не е точната дума, по-скоро иска да подготвя хората и за по-неприятния вариант и не спестява нищо.
Всички болнички да се оправят! И аз вече не искам да чета (и да пиша) за болести! Дали ще има такъв ден?  Rolling Eyes

# 127
Ами - за добро или за лошо, минахме вече на орален прием  Rolling Eyes И все още не ни се е разминала б-цата, рече "готиния д-р". Дано не се влоши нещо.  Praynig Той, както винаги, е по-черноглед от педито ни. След преглед при нея съм по-спокойна, като минем при него - ми е свито на душата. Черноглед не е точната дума, по-скоро иска да подготвя хората и за по-неприятния вариант и не спестява нищо.
Всички болнички да се оправят! И аз вече не искам да чета (и да пиша) за болести! Дали ще има такъв ден?  Rolling Eyes
Разбира се че ще има, но в друга тема със заглавие : Августинската дружна на училище замина!  Mr. Green

# 128
  • варненка от София
Оф, Стефи вече официално е с фарингит и АБ. Вече 4-ти ден не слиза пуста Т и не слиза Sad. Оправи се за малко и пак клюмне... С нея как ще сме по болници в понеделник не зная.

Абе все пак се почерпете, че Тошко ми е днес рожденик

# 129
  • София
Марулка,да ти е жив и здрав рожденника и много да ви слуша  bouquet .То не,че има избор при 3 жени Mr. Green
Много лоша комбинация ви се е сулчила,но до понеделник  би трябвало АБ да е  подействал, та поне Стефи да не мислите.

# 130
Марулка, да ти е жив и здрав Тошко  bouquet А ти по-скоро да се похвалиш, че децата са здрави и всичко е наред Praynig Hug

# 131
Marulka да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet Ти и с двете ли ще влизаш в болницата?

Днес се поразходихме малко с Тони. Имаше празник в единия търговски център, обаче Тони не пожела да се доближи до сцената да гледаи наблюдавахме от далеч. Сега спи и аз отдъхвам с кафенце.

# 132
  • гр.София
 Марулка,много здраве,радост и търпение на рожденика-да ти помага в задаващите се сложни дни.  Прегръдки за теб и децата Hug

Спинки,полюбопитствах за джоджена Simple Smile.Дано и при вас всичко е наред.

# 133
Марулка, да ти е жив и здрав мъжо, да ви слушка трите му съкровища.

Павката е по-добре, лекуваме се все още, антибиотика не съм звела, дано се оправим по лекия начин.
Днес регистрирахме първото си акане в гърнето тука започва да се надува
Дани проявява някакво ревност, взима му всичките играчки, но поне му дава една от неговите, то и Павел са му по-интересни на батко му.

Оздравявайте дечица сладки  Hug

# 134
Здравейте  Heart Eyes
  Аз си чета тези дни,но чак не знам какво да пиша Sad толкова болнички дечица и такива болести,че се плаша ooooh!
  Дано скоро вички малки душички се оправят Praynig и да няма мъчения ни то за тях нито за близките Naughty
  Марулка,да ти е жив и здрав рожденика и много да се обичате Heart Eyes И нашият тати така прекара РД с две болни дечица,но важното е да се оправят и да си ви радват Heart Eyes
   pepejeans браво на мъника Peace Ние пък преди малко го направихме за пръв път в гащите Mr. Green Уж на гърне после се отказа и аз не му сложих памперс малко да се проветрим и той реши да я свърши Sick
  Елфче, Hugна Ивчо
   Кайли,леки дежурства Peace
  лека вечер от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт