АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 985
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Блан да щях но плановете ми се объркаха тотално...Sad

Под голямо напрежение съм в момента..толкова неясни неща има, като се проясни картинката ще пиша повече, едно нещо за съжаление е ясно не са ме одобрили за нито една работа за която кандидатствах, явно съм егати и кретена... както и да е не ми се говори.. Поне Еличка е доволна че съм с нея въпреки че не съм добра компания.

Толкова искам да запиша Ели на танци или нещо друго но навсякъде приемат след 4 години и ще трябва да изчакам.

Иначе тук си е пролет и всичко цъфти, пуснах малко снимки от High Park във фейса, но ще пусна и тук ако някой иска да види малко цъфнали дръвчета:

http://picasaweb.google.bg/IvanMitev75/HighPark#

# 586
  • София
Страхотно пролетно настроение носят снимките ти , Марго! Ще се намери и твоята работа, пожелавам, ти го в най скоро време! Не се отчайвай!

Съвсем, не си кретен, а напротив  Heart Eyes Аз съм в същото положение, но у нас, ходя на интервюта от време на време, но не ме одобряват, а вече ще

стане година. Ели много е пораснала и ти ми се виждаш много променена Heart Eyes

# 587
  • София
Марго, Нори Hug дано намерите скоро работа! Направо не ми се мисли и аз като започна да търся - без кой знае колко опит по специалността, с две малки деца....  Rolling Eyes , шанс никакъв  Tired
Ембър, ще споделиш ли за бебо  Wink Hug
Анди, с удоволствие ще видя коремчето ти  Heart Eyes , дано да стане този път организацията Praynig 

# 588
И аз си мислех за Ембър, идвайки на работа Simple Smile Това вместо добро утро, макар че не знам къде се намирам. На работата е супер натоварено и напрегнато положението, Деница ни направи на маймуни тази нощ и не сме спали като хората и за капак днес съм сама на работа ooooh!
Марги, Нори, дано скоро се оправят нещата при вас Peace fingerscrossed

# 589
Мама Марго, чудна красота е при вас. Направо се пренесох там мислено... Стискам палци всичко при вас да се нареди в най-скоро време.

И Елена тази седмцица е на градина след двумесечно отсъствие. Поне вече ходи с желание и не ми прави истерични сцени. Моето дете не е с особено завидна фантазия. Разказва за детските филмчета, но все още не се е превъплъщавала в някой герой. За сметка на това фантазията й работи усилено върху белия лист - рисува всевъзможни странни неща и вижда в "шедьоврите" си най-различни хора, животни и т.н.

С това ставане в 6.30, за да се оправя аз, след това мъж ми и после да приготвя Елена за градината, денят ми се вижда безкраен. Но пък така поне имам време да си свърша много работа.

Пух, къде ще бъде екскурзията ви?

А защо Вст вече не се разписва толкова често?

# 590
  • София
Добро утро на всички.

Моето дете си е на градина, значително подобрение регистрирам след като започнахме да слагаме лекаството за алергия в нослето. Само един ден баща му го беше забравил и в градинката му потекоха отново сополите.
Иначе много работа, въобще не знам кога и как ще почивам.

# 591
Ето ме и мен. ДНес съм на кеф .Ето как работих сутринта Mr. Green http://media.snimka.bg/6098/018452160.jpg
Как да ти е готино  цял ден Hug ДАНо и вашият ден е  хубав Heart Eyes
( в стил" отчетни" няма да пиша сега щото ми е все още идиотско- неадекватно след тия сладури Crazy, и нямам акъл за друго)

# 592
  • София
Добро утро и от мен.То е вече  добър ден,ма карай  Grinning
Миши тази седмица е на градина-вчера и онзи ден плака много,днес не е плакал,ма няма ли свикване вече,незнам.Имам чувството,че винаги ще му е гадно,като на брат му,та и на мен покрай него,аман вече. Tired
Иначе  в понеделник някакво дете го ударило с обръч точно до окото и така му е ужулено,че беше и подуто очето,но госпожите неразбрали,докато мъж ми не им го показал #Cussing out Не,че  можеха да направят нещо,че то детето си се е изивнило,ама може ли да не забележиш такова нещо Rolling Eyes Решили сме с мъжа ми да го спираме от  1 юни до  15 септември,да са си ваканция с батко си и да мирясаме малко откъм този вид емоции.
Хубав ден на всички Hug

velmar ,страхотно начало на деня наистина Simple Smile

# 593
Velmar, големи сладури, то как да работиш след тях. Simple Smile
MamaMargo, много хубави снимки.Дано успееш скоро да намериш подходяща работа. Peace
Нори, успех и на теб в намирането на работа. Peace
Elwing, Albena_vlady,  Hug, ами какво да кажа, сигурно е вече, че ще е мъж. Simple Smile Не знам защо се бяхме настроили с моя мъж, че ще е пак момиче и ни беше много странно в началото.След като свикнахме с мисълта обаче намирам само добри страни.Половинката е доволен, че иначе какво щял да прави с три жени в къщата. Grinning
Само Вики беше крайно разочарована като й съобщихме, първата и реакция беше; "Ааа, аз пък не искам момче!" Crossing Arms Simple Smile И тъй като й казахме по телефона докато беше в Ямбол следващия въпрос беше: "А то извади ли се вече?"  Crazy
Сега след хиляди обяснения и въпроси вече е съгласна и от време на време идва да проверява какво правело братчето й. Heart Eyes Simple Smile
А иначе и моя корем като на AndyB е голям, все едно съм в 7-8 месец.

# 594
  • гр.София

Полито,Честит Рожден ден!!! (мълчиш си, а Simple Smile)
 Бъди здрава и много щастлива,а също и домочадието ти!
 Ти май водиш класацията за най-млада августинка.

Ембър, много се зарадвах на изненадата в пола на бебето Hug

Излишно е да казвам,че кученцата от снимката на Велмар са страхотни!

София я записах и юни и юли за градина,подадох заявление за сборните групи Crazy
 Милото с такова желание ходи (засега).

Нана-смущения по трасето имах (докато набера цветята)-ето ме с поста.

Мама Марго,не си .... Naughty  Стискам палци за нова работа.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 13:54 от blanc

# 595
  • София

Тамън се зарадвах, че си се разписала и  newsm78

# 596
  • София
Аз пак от дъжд на вятър, ама мързел, ква да праим.
Елфче, съжалявам за загубата ви Hug
Ембър, честит мъж  Mr. Green
Аз спирам Ина за цялото лято от градина. От 14ти юни ще сме на море, вчера си направихме резервацията Party 5 звезден хотел, Св. Влас, на първа линия. Цените са уникални 2ма възрастни с дете за 5 нощувки е 512лв. Не е  олинклузив, само закуска и вечеря се включват в цената, но като знам как се храним и това ни е много. В цената е включен и спа център Mr. Green Дано всичко да е както е опсиано Praynig
Иначе от 2 дена съм адски вбесена на детската градина на Ина. Не стига, че кьораво тържество не напрвиха цяла година, ами сега учителката по танци лепнала една билЯжка на вратата, че в четвъртък ще има концерт. Това прекрасно, но забележете - първа група няма да участват, защото видите ли били малки. Twisted Evil
Значи не са малки да ходят на танци заедно с горните групи, не са малки, за да плащаме еднакви такси с горните групи, но са малки да им пусне за 5 мин една песен да се поклатя и сбутат на концерта Sick При така съдалата се ситуация оставам с впечатлението, че с тези деца въобще не е работено по време на репетициите и само сме си плащали таксите, а сега си измива ръцете с възрастта им #Cussing out Следобед ще хвърчи перушина...
Блан, само на мен ли ми излиза поста ти празен newsm78

П.П. Видях го Simple Smile

# 597
  • гр.София
 Бубче,недей така,успокой се. Знаеш ли каква тарапана и задух е на такива общи тържества.
 Освен това,съдейки по София,си представям,колко са отсъствали и боледували децата от 1-ва група и че е мно-о-ого силно да се каже,че ще са научили нещо.
 Не знам,де, аз не бих се ядосвала.

Браво за морето. Днес в метрото дишах във врата на един и във вестника му пишеше,че от края на май ще е супер време за море.Дано е така и през юни.
 За нас се очертава изцяло софийско лято.

# 598
  • София
Тамън щях да напиша точно това и Блан отново ме е изпреварила.
Бубче, за какво точно се ядосваш? Оттук до 3-ти клас ще ходиш на тържества и тържественца. Сега е времето децата да са деца. Не да стоят и да зубрят някакви тъпи стихове или песни и после като в комсомолската организация да се опитат да ги изрецитират.

# 599
Блан, хиляди благодарности за пожеланията Hug В интерес на истината, като писах сутринта, съвсем бях изключила, че днес празнувам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт