АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 948
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и честит празник на патерица  Hug

Андреа е страхотен бонбон, а бебе с косичка винаги ме умилява - като се сетя колко дълго моето слънце беше плешиво  Laughing

Елфче, много съжалявам, че и вие минавате през това. И Лори беше така - почти не се изкашля в началото, дори не беше отпаднала и кисела  Peace Ние бяхме в неделя при докторката, а в понеделник ни приеха - тогава ми обясниха, че пневмонията можела да се развие много бързо, за няколко часа  Peace Отделно при Лори е било много подмолно, защото не се чуваше на слушалка, а излезе само на снимка. Бързичко да се оправяте, гушкаме ви силно  Hug

# 91
Айде дечица, оправяйте се и хайде на пързалки.
Дани, засега не е вдигал Т, но  Павел вдигна Т и сутринта рано. Само мрънка и нищо не мога да свърша. Всичко е на тъгъдък и го оставям да реве, за да го свърша. Дани като му се зарадва мечешки, та тамън се е укротил и заиграл, пак започне да мрънка.

# 92
Цитат
Айде дечица, оправяйте се и хайде на пързалки.
  и аз това викам!!!

Цитат
Дани като му се зарадва мечешки, та тамън се е укротил и заиграл, пак започне да мрънка.
  Mr. Green Mr. Green мноого сладко звучи!

Момичета много благодаря за милите думи!

Nana върнал ми се е SMS че не съм изписала нещо правилно - за Кало - после пак ще пробвам!

# 93
  • София
Тони изписва се по следния начин

DMDETE1 KALOQN1

като между двете думи има интервал

# 94
  • София
Елфче, вирусна пневмония не се хваща на слушалка, така че не се обвинявай. Коварна е много е, важното е, че сте я хваналаи.
Тони, интервалът ти е проблема, аз направих същиата грешка при първото паращане Peace

# 95
Сложих интервал - първият път - пак, и пак провал - предавам се!

# 96
здравейте Laughing
  Ох,нямат край тези болести Sad Да свършва вече тая зима,че да си отдъхнем малко Naughty
Спинки,дано се оправят мъниците,а и корите от нар наистина са ефикасни Peace
  Тони,много са ти сладки децата,ама и бати е много щастлив Grinning
   Лиани,добре,че сте се разминали без наранявания,ама в това време е ужасно Close
  Елфче  Hug на Ивчо,така бързо се развиват болестите.Ние през деня бяхме на преглед с Ники и нямаше нищо уж,а вечерта влязохме в болницата(когато лежахме октомври)

elia_gg,това с метлата все едно аз съм го писала Mr. Greenедно към едно сме Whistling
 Ако още един ден искарам такъв и ще ми трябва легло в лудницата #Crazy Наско няма кой да го занесе на градина и ми опъват нервите двамата Twisted Evil
 Ето малко снимки от нашето тържество и от това какво са правили докато им забърквах сладкиш в кухнята
   http://nasssko.snimka.bg/children/detskata-gradina.421989.17738944
   Сега ставам,че се избиха само реве някой #Cussing out

# 97
Ужасно е с тези болести. Където и да погледна, все болни дечица - и тук, и в бебешката тема...

Нас също не ни пропусна. Елена се разболя (поне за първи път изкара цели 3 седмици в градината). Размина се без АБ. За сметка на това Павел беше пред бронхопневмония, с брониални пристъпи. Сега е на АБ, пие Вентолин и още куп неща. От силната кашлица направи и пъпна херния...

Дано всички болнички оздравяват бързо  Hug

# 98
  • София
polito_87 ,горкото мъниче колко му се е събрало накуп. Hug

Айде и ние в отбора на болните.Преди малко вдигна Т и носът му протече Confused А беше само 3дни на градина,като от първия нещо се мъти #Cussing out

# 99
  • гр.София
 Ей,колко лошо,че повечето ви е натръшкало. Надявам се на добри новини и оздравяване.
 София днес си пропусна тържеството.
 Но пък се поразходихме малко по града,да подишаме въздух и видим хора,че подивяхме вкъщи.

Спинки,какво е това нещо гюзъм?

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:10 от blanc

# 100
  • варненка от София
Блан, това е джоджен.

Чета ви, в дупка съм, не ми се пише. Стефи е болна и е вкъщи от два дена. С Неви в понеделник влизаме в болница за изследвания. Откриха й уж таласемия...  ooooh!

# 101
  • София
Две сме в дупката  Rolling Eyes Силве, дано всичко е наред с малката сладурана!  Praynig И Стефи да се оправя бързо!  Praynig Hug
Ние сме на домашно венозно лечение  Crazy , ходим само 1 път дневно до Вита да му вливат АБ. Добрата новина е, че уж я кара леко, дано  Praynig
Андреа е сладурана, пу-пу, да е жива и здрава Heart Eyes
С гласуването за Калоян аз нямах проблеми.

# 102
Марулче моля се изследванията да отхвърлят страшната диагноза, с теб сме!!
И си харесай играчки от тук че юни наближава и тук-о виж съм купила нещо което аз си реша  Hug Hug Hug
Това важи за всички макар че тази година имаме право само на един куфар от 23 кг.  Rolling Eyes, така че избирайте малки играчки  Mr. Green

# 103
Две сме в дупката  Rolling Eyes Силве, дано всичко е наред с малката сладурана!  Praynig И Стефи да се оправя бързо!  Praynig Hug
Ние сме на домашно венозно лечение  Crazy , ходим само 1 път дневно до Вита да му вливат АБ. Добрата новина е, че уж я кара леко, дано  Praynig
Андреа е сладурана, пу-пу, да е жива и здрава Heart Eyes
С гласуването за Калоян аз нямах проблеми.

Много  Hug и за вас!! Така ми се иска скоро всички да напишете колко сте здравички  Praynig Hug

# 104
  • гр.София
 Марулка,и от мен Hug.  Представям си,какво ти е ужасно.Много ви стискам палци.

На Ивчо-поздрави от нас. Сега хапва ли поне? Или и той като С. се храни само с лекарства?
 Изплашихте ме с тази скрита пневмония.
 Нас лекарката ни вика през 3 дни да слуша С.,та утре пак ще ходим. А на болната дори й харесват тия посещения Crazy,дава зор да ходим.

Общи условия

Активация на акаунт