Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Животът е толкова кратък и непридвидим,че предпочитам да простя отколкото да немога да си простя,че не съм простила!(ох как се изразих само Joy)Дано сте ме разбрали. Laughing

# 61
                bouquet Hug  bouquet

# 62
За анкетата да бих и простила каквото и да е сторила тя остава моя дъщеря както е и Лейля така и Неджля щях  да и простя на Лейля както и се прости така може и да на Неджля но .. Simple Smile

# 63
Гласувах , че бих простила след време... Прави сте, че това е и избор между децата, прави сте и че колкото по-близък ти е човек, повече боли, но е вярно и че времето лекува, самата сестра ще прости. А и във филма, както простиха на Лейля, така ще простят и на Неджля, друг е въпросът тя дали ще иска да се върне ....

# 64
"Преди раждането си,дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог казал:Ще ти пратя ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.-Но как ще го разбирам,аз не знам езика на ангелите?-Той ще те научи на своя език и ще те пази.-А как е името на моя ангел?
-Не е важно как се казва,ти ще го наричаш МАМО!"

Разплака ме това нещо Cry

# 65
Ако бях на мястото на Али Ръза бих простила на Неджля след време.
Днес така ми се гледа филма, но уви чак утре  Sad

# 66
Животът е толкова кратък и непридвидим,че предпочитам да простя отколкото да немога да си простя,че не съм простила!(ох как се изразих само Joy)Дано сте ме разбрали. Laughing
Да, кратък е, не си струва да се живее в неразбирателство!
Ако майката не прости на децата, то кой тогава?
Ако майката не е човека, на който да се опрат децата, на кой тогава?
Ако на майката нямат доверие, то на кой тогава?
Мисля, че каквото и да са направили децата, майката е тази която трябва да застане зад тях! Назависимо от всичко.

# 67
Мисля, че каквото и да са направили децата, майката е тази която трябва да застане зад тях! Назависимо от всичко.

Напълно съм съгласна с вас момичета  Peace
Проблема на двете сестрички в известна степен се корени и в обстоятелството, че нямат стабилна майка, с която да споделят, да говорят, да се опрат в труден момент и да я попитат за съвет, когато са на кръстопът.  Crossing Arms
Мама Хайрие знае само да бие и да вика "шшшт да не чуе баща ти". Казвала съм го и преди и ще го повторя, проблеми с бой и премълчаване не се решават, само се задълбочават  Flutter

# 68
# 69
Можеби бих простила, но по- късно.

Да,може и по-късно да простиш,но прибери си детето,да го виждаш,че има какво да яде и къде да спи,да си е при тебе.Порицай я,накажи я,накарай я да разбере,каква болка е причинила на най-близките си...но си я прибери.То и аз не бих я посрешнала с прегръдки и целувки сигурно,колкото и да ми се иска да го направя.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:44 от rozi-maxi

# 70
  • Varna
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ Hug
За ангелската притча и ангелските картинки. Разчувствахте ме истински!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Бе ще е прибера аз моЙтЪ кУкона, ама ще имам едно голямо наум. Ама много голямо. И хич няма да съм спокойна за следващите и стъпки, май newsm78 А ако и двете ми дъщери са такива кокошки като Лейлята и Неджлята май никога няма да съм спокойна Laughing

# 71
  • Sofia
уфф пак ли няма листопад

# 72
 Embarassed  За анкетата отговорих,че ще простя и ще я приема.Малко или много ми е дете и не мога да съм безразлична.Гордост не гордост-ще я приема.Тя е част от мен.Моя кръв е..

# 73
# 74

Абсолютно съгласна!!!  bouquet

А вие замислялили сте се дали въобще тия двете сестрички обичат майка си(дали в случая е заслужила или не това е без значение.Все пак е майка.)Колко пъти помислиха те за нея...?Колко пъти на тях им дожаля за нея...?Замислиха ли се какво й причиняват...?И не само на нея ами на цялото си семейство...?
Би трябвало след като веднъж си сгрешил и са ти простили да не повтаряш грешката сибба едната от сестричките си повтори и потрети грешка като се върна при Оуз

Ох понякога ми е много странно това семейство. Thinking
Хем ми е близко хем ми е много далечно!

Общи условия

Активация на акаунт