Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
А Джар Дажр Банкс е толкова сладък в Междузвездни войни Heart Eyes Нищо общо с бабката hahaha

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 22:21 от H0uSse_Baby

# 286
Ние добре оправихме Шефкет,ама забравихме за сладкия Оуз с неговия харем...
Виж той проблеми с печеленето на пари няма,но от желание да се хареса на всички жени сега ще се натресе на тази,която въобще не обича,но ще му роди дете.
А взаимоотношенията в Адапазаръ не ми се коментират,защото Фикрет и Таксин са ми сладки,но такова демонизиране на свекървата,а идеализиране на снахата ми се вижда доста пресилено.
Между другото,ако я нямаше Джеврието,нямаше как да изпъкне търпението на Фикрет.
В бащиния си дом тя  доста добре отговаряше на Ферхундела,но явно тук все още се чувства като гостенка и затова мълчи.
Дали се страхува,че ако отговори ще трябва да се върне у дома?

# 287
Според мен мълчанието на Фикрет се длъжи до голяма степен и на възпитанието и.. Виждаме какво голямо уважение имат по-младите към по-възрастните.. Мълчи си.. Кара Джавриелата сама да се злепоставя пред Тахсим и то доста успешно Mr. Green Не мисля, че изпитва страх Peace

# 288
А Джар Дажр Банкс е толкова сладък във Междузвездни войни Heart Eyes Нищо общо с бабката hahaha

е Джар Джар си е просто класика Heart Eyes, а Джевриеееее ее  Sick....аз сега се заплених от друг сериал неизлъван тук в Бг Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Как се казва   Embarassed

# 290
Не мога да си обясня, защо Ферхундето се обръща към Али Ръза с учтивата форма "Ви",както и той към нея?Това много дразни,сякаш са в миналия век.Стана колко време живеят под един покрив,е не се ли сродиха вече?Дори и да не е харесва,Али Ръза трябва да се премири с мисълта,че това е жена на сина му,а не на комшията.

# 291
Не мога да си обясня, защо Ферхундето се обръща към Али Ръза с учтивата форма "Ви",както и той към нея?Това много дразни,сякаш са в миналия век.Стана колко време живеят под един покрив,е не се ли сродиха вече?Дори и да не е харесва,Али Ръза трябва да се премири с мисълта,че това е жена на сина му,а не на комшията.

В същото време Хайрие й говори на "ти" и на "дъще".  Много избирателно
Фикрет също говори в учтива форма на свекърва си  Mr. Green

# 292

Цитат
Е,тя Хайрието е дават като обикновенна и простовата женица.А замисляте ли се ,че и нейната не е лесна.Да отгледаш 5 деца това си е голямо геройство.А как се приготвя ядене за толкова народ?Като гледам каква обилна трапеза имат и там се иска майсторлък и време.  chef

# 293
  • Пловдив
Али Ръза говори на Ферхундела на Вие просто защото никога няма да я приеме като една от семейството и за да и покаже този факт. Тя му отвръща официално уж за да му покаже, че въпреки това го уважава, но това и поведение е лицемерничене. А колкото до Фикретеното "госпожо Джаврие" - я някоя от вас да си обърне езика и да каже "мамо" на такова зло  tooth Всъщност и нейното е демонстрация (в положителния смисъл на думата) на уважение към по-възрастните - все пак тя е възпитана в духа на старите традиции Peace

# 294
                Няма да ми закачате любимото бабишкерище Джаврието !  Stop
                Тя е черпака с катран в кацата с меда.  Иначе ще е скучно.  Mr. Green
               Колкото до разговарянето на Вие -  определя дистанцията в отношенията и
                мирогледа.   А тя е огромна като пропаст.

# 295
  • У ДОМА
Али Ръза говори на Ферхундела на Вие просто защото никога няма да я приеме като една от семейството и за да и покаже този факт. Тя му отвръща официално уж за да му покаже, че въпреки това го уважава, но това и поведение е лицемерничене. А колкото до Фикретеното "госпожо Джаврие" - я някоя от вас да си обърне езика и да каже "мамо" на такова зло  tooth Всъщност и нейното е демонстрация (в положителния смисъл на думата) на уважение към по-възрастните - все пак тя е възпитана в духа на старите традиции Peace

ледена кралице!  аз подкрепям твоя отговор!явно мислим еднакво по въпроса newsm10
много правилно си доловила ситуацията!

# 296
наминавам само да кажа мерхабаааа (ако така се пише) на Али Ръза  Hug

# 297
  • У ДОМА
Али резъ ще го оправя Wink Само да попитам защо слагаш толкова много !!-та ?
И аз това попитах ама отговор не получих...Али Ръза има си изречения за !!!-ни има си и за точки.Не съм човека,който ще те учи да пишеш,но е доста хъмм как да кажа-изнервящо всяко твое изречение да завършва с множество !!!-ни Naughty Това във форумите се приема като повишаване на тон Peace
Някой може ли да ми каже ББ  :Защо Оуз пребива Ферхунде?
Ееее, стига и вие де, много от рано почнахте, а до понеделник, ехеее...не стига че Али Ръза ни е единственият мъж в темата, не стига че го оставихте сам да си говори през нощта, а сега му се карате за удивителните.  PeaceМи защото е емоционален, затова пише много удивителни, аз така си го представям.  Hug На мен са ми забавни тия удивителни, като индикатор на звука на радиото са - колкото по-голяма е емоцията, толкова повече удивителни има. Grinning
А относно ББ то е ясно защо, Ферхундето му отрови живота - заплашва го, изнудва го, издаде му комбините на Яман, остане без пари, с три булки и бебе на ръцете  Mr. Green просто се чудя как още не го е направил.

ех!намери се човек който правилно е преценил моята душевност!!!
разбира се че !!!!!-те  са израз на чувства и емоции!!!
ами такъв съм си !-емоционален-затова не ме винете ,защото ще продължавам да изразявам
емоциите си с !!!

# 298

Цитат
Е,тя Хайрието е дават като обикновенна и простовата женица.А замисляте ли се ,че и нейната не е лесна.Да отгледаш 5 деца това си е голямо геройство.А как се приготвя ядене за толкова народ?Като гледам каква обилна трапеза имат и там се иска майсторлък и време.  chef

Като ги гледам как по цял ден седят и клюкарстват, не знам кога готвят. Така и не видях сцени на някакви кулинарни подвизи  Crazy

# 299
  • У ДОМА
merhaba- мерабаа- х -то не се чете тука!
подобно е случая с името -Ahmet-казва се Аамет
                                             Mehmet-Меемет

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 00:33 от АЛИ РЪЗА

Общи условия

Активация на акаунт