Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 472
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Наистина Тахин и Фикрет бяха много сладки.Вече Таксин взе да ми става симпатичен,ама и като пита дъртата вещица кога ще си ходи как подскочи и настръхна af
А и Али Ръза при арестуването на Оуз,много държеше да го види,демек": айде да ти го върна тъпкано, дето се занимаваш с щерките ми",по точно" дето ни очерни живота".

# 406
Аз все по-усилено продълажавам да харесвам Ферхундето.. Казва си всичко директно и в очите и всички я обвиняват за това защото са свикнали да излизат на въздух Tired Джейда пък тръгнала да и вика мръсница hahaha Joy Както се казва "Присмял се хърбел на щърбел" Mr. Green Тахсим и Фикрет наистина бяха много сладки  Heart Eyes А Джавриелата много ме забавлява hahaha

# 407
Казва си всичко директно и в очите и всички я обвиняват за това защото са свикнали да излизат на въздух Tired

Напълно съм съгласна  Peace
Това имах  предвид и аз в коментара си за Ферхунделката  Flutter

Момичета, един страничен въпрос. Изобщо не искам да се връщам на тази тема, ама понеже не знам, пък мен не ме е срам да питам като не знам нещо.    Party
Тези, които са по-наясно с правописа да кажат "в предвид" отделно ли се пише или заедно, защото аз не знам пък не искам да бъркам като пиша?  newsm78

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:39 от Cheburashka

# 408
Аз, доколкото съм наясно се казва имам предвид, а не в предвид/впредвид, но да не се изложа и аз нещо Rolling Eyes Wink Или само предвид..

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:43 от H0uSse_Baby

# 409
Благодаря ти H0uSse_Baby  Hug
Веднага си взех бележка и се редактирах.  Flutter
Да са живи и здрави хората дето са измислили опцията редактиране, за да не се излагаме пред хората.  Joy Joy Joy

# 410
Аз ти казвам някакви си правила за правописа, а самата аз съм допуснала грешка Tired Laughing Както каза.. Добре, че има "Редактирай"  Wink

# 411
  • Бургас
На мен ми хареса това което Лейля каза на майка си!  Peace
Фикрет и Таксих бяха сладурчета!

# 412
О, да и Лейля покрай лудостта си казва каквото мисли.. Даже си каза, че нали е "луда" и всичко и е простено hahaha Wink

# 413
момичета, завърнах се Hug, отивам да ви чета, какво сте изписали досега Naughty за листопадните герои

# 414
  • Пловдив
Тези двамката са още по-готини и сладки нататъка Heart Eyes Blush Crazy

# 415
Супер  Grinning
Много се радвам за тях. И двамата заслужават щастие  Flutter

# 416
Cheburashka ,  Hug

# 417
Тези двамката са още по-готини и сладки нататъка Heart Eyes Blush Crazy
Те комай са ни единствената надежда за малко положителни емоции сред тия драми.

# 418
  • У ДОМА
здавейте от мен !!! днеска много ми хареса как Хайрието насмете Ферхунделата!!!
абе то бива мързел и скатавки ама то нейното мина всякакви граници!
Не работи-хубаво !ама то си има домакински задължения !и да си домакиня пак си е работа!
ей! нагло същество !нищо не прави!  всички и вървят по тънки ледове
трябва да си доста нагъл да харчиш и да не работиш нищо при положение че другите ти
слугуват-и то защо -май за да угодят на Шефкет!

# 419
  • У ДОМА
мисля че Али Ръза е прав донякъде че постъпва така с Неджля !такова нещо не се прощава лесно!
Нека Неджля да си вземе поука!Нека суровия живот да я обрули здравата!
има грешка  има и прошка ! мисля че подхода на Али Ръза е такъв-сама да осмисли грешката си !
да види какво представлява човек останал сам без подкрепата на семейството си-дърво без корен!!

Общи условия

Активация на акаунт