Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 233 399
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Отдавна никой не е писал тук, аз съм с диагноза улцерозен колит от началото на м. декември 2024. Попаднах на темата, изчетох всичко и бих искал да започна лечение с LDN. Та въпросът ми е как може да се намери, има ли го в Турция или Гърция?
Аз го купувам от Турция
Много благодаря за отговора!
Искат ли рецепта и с какво име се продава там?
Без рецепта се продава...Този е от снимката

# 721
В Турция цените на лекарствата са еднакви във всички аптеки. Ето сайт, в който можете да ги видите - по активна съставка или търговско име (което е за там):
https://ilacabak.com/nokrev-50-mg-film-kapli-tablet-29400

# 722
Благодаря на всички!:green_heart:

# 723
Поръчате ли го от Турция или на място ходите? Ако го поръчате откъде? Благодаря.

# 724
Поръчате ли го от Турция или на място ходите? Ако го поръчате откъде? Благодаря.

Няма онлайн поръчки на медикаменти от Турция.
Или отивате вие и си го купувате, или молите познат, който ходи. Добре е да имате рецепта за всеки случай - снимка на нея, също върши работа пред фармацевта.

# 725
Не ходя до Турция и нямам рецепта.Редовно поръчвам от фейса от групите за лекарства.Те ги взимат директно от складовете на Турция и не е нужна рецепта.

# 726
Как го раздробявате турското лекарство преди да го сложите във водата? Или то се разтваря само?

# 727
  • София
Само си се разтваря.

# 728
Как го раздробявате турското лекарство преди да го сложите във водата? Или то се разтваря само?
Аз с една лъжица го раздробявам на прах,след което прахта слагам във водата.Много лесно става.

Общи условия

Активация на акаунт