Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 616
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Пльосссс!!! И аз тук!

# 16
  • в гората
 Хоп-троп, и аз тук!

Фокси, ти няколко пъти пита за езикови курсове.Аз ще ти препоръчам друго - самоучител.Ти си умно момиче, а италианския е супер лесен език.Аз съм го учила по този начин, ето самоучителя и граматиката, които съм ползвала:
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-145/id-17183/italianski-ezik-sa … jot-pyrvanov.html
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-813/id-452/pons-italianska-gram … atka-i-iasna.html
Аз съм много доволна, още повече, че можеш да си купиш и диск към самоучителя, за да свикваш с произношението. Peace
Малките са супер, пускай по-често снимки!

# 17
Да кацна и аз в новата тема.
Фокси гледах сладурите ти и се чудех, всеки си има свои дрехи или си ги обличаш общо, когато с каквото хванеш? Само не ме питай как ми го роди главата това умотворение Crazy

# 18
Фокси гледах сладурите ти и се чудех, всеки си има свои дрехи или си ги обличаш общо, когато с каквото хванеш? Само не ме питай как ми го роди главата това умотворение Crazy
Аз се питах същото за бурканчето и лъжичката от втората снимка.Simple Smile Само да не се обидиш, Фокси.   bouquet

# 19
Цоп и аз! Laughing

И да се оплача София е много ревлива напоследък. Постоянно иска да я държа или да я дундуркам, залепила се е за мен като ваденка и както изляза в другата стая, за да се облека например, или до тоалетна веднага наддава рев! От няколко месеца вече е така. Сутрин като излизаме е най-лошо, докато се облечем и нахраним всичките, докато ги натоваря и нея и брат й в колата направо се скъсва да реве милата. Ама голям рев пада наистина, пък да не говорим колко е изнервящо. Кажете и вашите деца ли са така или само на мен ми се падат такива ревливи Close

# 20
  • в гората
 Reni, и моят дребчо много реве.У дома е тихо само, когато спи, през останалото време, или реве, или крещи, или нещо се обяснява  ooooh!.Да не говорим, че от десетина дена суче непрекъснато, направо ме изсмука  Tired.

# 21
Рени, и Ралица е така. Сутрин се приготвям максимално бързо и излизаме. Ако пък останем в къщи иска нон-стоп внимание. Принудих се да правя доста неща посред нощите, когато спи, защото през деня просто не мога. Докато се приготвяме оставям всички врати отворени и тя пълзи подире ми, чака ме пред тоалетната и банята т.н. Изпада в истерия, ако и се загубя от очите. Слава Богу, откакто започна този период не се е случвало каката да не е на градина, иначе и аз не знам как бих се оправяла. Още повече, че вече и двете ревнуват една от друга. Пълна лудница!!!  Tired

# 22
Обещах да пиша и изпълнявам.   Laughing
Успях да оцелея сред кратерите на Княжево и Владая. Е, НЕМА ТАКИВА ПЪТИЩА, невероятен ужас.  #Cussing out
Държа да похваля Мимето и да и благодаря за организацията, както и на всички момичета за страхотната среща.  Hug  Много ми е готино, че най-накрая успях и аз да се включа.

# 23
Аз се питах същото за бурканчето и лъжичката от втората снимка.Simple Smile Само да не се обидиш, Фокси.   bouquet

Е пък за какво да се сърдя Laughing Значи дрешките им са общи.Обувките им са си отделни за всеки,тях не ги сменям.А когато един човек храни едновременно малките ги храни с една лъжичка.Малко е трудно да дадеш една лъжичка манджа на единия,после да вземеш другата чинийка и да дадеш на другия..и после пак обратното и така..То и без това трябва да ги гоня,за да ги хвана да се нахранят...Но когато двама човека хранят малките,всеки си яде с отделна лъжичка Grinning
Цвети,душа,ти хубаво си ми изпратила 3 снимки,ама що оставяш на мен да реша Rolling Eyes ? Изобщо не мога да преценя.И на трите Раличока е страшна сладурка...Бая мислене ще падне Confused
m@m@,мерси за линковете,ще се възползвам,щом казваш,че сама си се научила.И мерси за комплимента.Не съм много сигурна,че имам вид на "умно момиче" Rolling Eyes Ама без майтап.По-скоро съм си мислела точно обратното...

И още нещо да те питам..Практикувала ли си италианския,който сама си научила,за да си сигурна,че наистина го знаеш? Това сериозно го питам,а не с подигравателна нотка..да не си помислиш нещо такова Blush Защото ако е така още тия дни ще си купя каквото ми е нужно.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 00:46 от •● foxy81 ●•

# 24
Радвам се, че не страдам сама Laughing моите и двете са много ревливи, обаче баткото малко или много се поуспокои сега или поне най-накрая говори и може да се разберем с него, обаче София е ужас! Постоянно реве за нещо или хленчи, държи се за мен непрекъснато ooooh! #Crazy до скоро поне си играеше сама, а сега и това не иска, само пълзи след мен навсякъде и реве ако не я държа Rolling Eyes

Фокси, и аз така--винаги храня с една лъжичка Laughing моите и без това постоянно се прегръщат и целуват и обменят бацили всякакви Laughing

И с нещо да се похваля майка ми идва след около 2 седмици, аз си знам, че на мен ще ми отрови нервичките, но поне ще гледа децата и ще видя и аз малко живот Laughing

# 25
Добро утро, момичета от нашия нов дом. Вече сме си в къщи Laughing
 Ние сме добре.Не съм ви чела назад.Дано всички са добре. Видях , че мама Рися се е завърнала при нас и много и се зарадвах.
Рени и при нас е същото- залепен за мен.Като мия чинии съм наведена напред за да може да стои между мен и шкафа и да ми прегръща краката:)) Ама му писва бързо и започва да ми дърпа панталона и щипе диването.
 Ето една снимчица от рождения ден с един месец закъснение:))

# 26
  • Пловдив
Добро утро

# 27
.Като мия чинии съм наведена напред за да може да стои между мен и шкафа и да ми прегръща краката:)) Ама му писва бързо и започва да ми дърпа панталона и щипе диването.

Абсолютна съшщата картинка е и вкъщи. Само дето не ме щипе като се изнерви, а започва да ме бута да се махна от там и да тръгна с него.

lukrecciana rрожденика е страхотен, а на вас честит ви нов дом.

Лори, абе този Вики много пораснал. Днес пътувам към Пазарджик, но ще е късно вечерта.

Срещата беше много готина, лаф, моабет, лаф, моабет и много  Joy
Миме, хайде и от мен големи благодарности з аорганизацията.

# 28
alximika и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

АУУУУУУУ КЪДЕ СТЕ ВСИЧКИ??????????????

Срещата беше пак както винаги много свежа,изпълнена със смях и много клюки Mr. Greenабе много хубаво ''кокошка парти си спретнхме'' Joy

Лукрециана,честито за новата къща,много любов и разбирателство ви желая в нея.

Аз след малко отивам на доки да видим точица колко е порастнала Winkпосле ще се отчета Hug

# 29
  • София
Добро утро Simple Smile

Много ви завиждам за снощи, ама какво да се прави, като бяхме сами със Стани, другият път и аз ще се включа Simple Smile

Миме, да внимаваш с асансьорите, това сериозно ти го казвам, не се шегувам, онзи ден като чух и ми настръхна косата като се сетих за теб, добре, че казаха, че жените били в напреднала бременност и реших, че не си била там  Hug

Лукрециана, страхотни сте всички и честит нов дом!!!!

Общи условия

Активация на акаунт