Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 27 057
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Извинявай, Миме, помислих си, че прахчетата са ви ги дали на бройка без листовката.

Момичета, изгърмя ми прахосмукачката и днес ще купуваме нова. Някоя да има прахосмукачка с воден филтър, да е доволна от нея и да иска да я похвали?

# 361
Миме,аз го разреждах в супена лъжичка с малко вода ,като каша и и го набутвах направо в устата,може и с пипетата от панадола да и го църкаш в устата,но ако има много разстройство аз дадох на Александра хапче Имодиум,капсулката я рзстворих и я разделих наполовина и пак с малко водичка сутрин и вечерта и на следващия ден нямаше и помен от разстройството.Знам че не е за деца,но при положение че нищо друго не ни помогна педката ни каза да направя това с имодиума,но само едно хапче ,ако не помогне (в което се съмнявам)да не се дава повече защото после обратния ефект,страхотен запек е страшен.дано съм ти помогнала Simple Smile.
Толо ,и аз се чудя дали ще мофа да я сменя,но тя е от Пловдивския Мол и незнам дали ще стане без бележка,а  и от18 февруари мина доста време.

# 362
Миме, по принцип не го приемат много добре дечковците, аз бих ти предложила да го разтвориш в около 50-100 гр. вода и да го даваш през няколко минути с дозатора на Панадола. Как е пчеличката, по-зле ли е?  Cry

# 363
ЕЕЕ Пети,знам че за това ми го написа,виж,че те закачам,шеги майтапи,закачки Laughing
Моята прахосмучка не е с воден филтър,но е страшно сполучлива,на Taurus,когато я взехме много се чудех каква е тази марка,но вече 3година не ме е изоставила,ежедневно я ползвам заради котаната,и изкара целия ремонт на апартамента.Събирах с нея и изкъртената стена,тухли,камъчета всякакви малки парчета,а щом и тогава оцеля значи е велика.
Ето я http://www.technopolis.bg/catalog/DE/DEB992FFD169A3F1A90A002481B479E9.jpg

# 364
Софи,Цвети, мерсаж и на вас Hugне е по-зле,даже от два часа е с 37 и не я качва,сега заспа,но дриска яко,от сутринта до сега 4 пъти Sickно е живичка,бие ме,хапе ме,не ми дава да мръдна само ме следва,да не ме изпусне Twisted Evil

По повод на хапането,Мия,и мен ме хапят и то жестоко,а най-новата мода е сутрин като се събуди и ако е при мен да ми бърка очите и да вика "И–И"което значи Очи.Повече на нищо няма да я уча Crossing Arms Laughing

# 365
Добро утро Laughing

Как сте днес?
Аз досега се борих със София, беше напълнила памперса, свалих го, изчистих я и като разбра, че е по голо дупе се извътя и ми избяга Laughing започна да пълзи едно бързо, бързо, бързо за нула време стигна до другия край на къщата, накрая се скри под леглото Laughing едвам я докопах Laughing реших да я оставя малко без памперс, обаче тръгна да пикае върху килима и в крайна сметка го сложих докато пълзеше!... ама ей голяма борба падна. И вашите бебоци ли са така?

И накрая моля мамите, които играят Фармвил да ми пратят подкови и horse harness за конюшната, че вече втори месец я строя.

# 366
  • в гората

Момичета, изгърмя ми прахосмукачката и днес ще купуваме нова. Някоя да има прахосмукачка с воден филтър, да е доволна от нея и да иска да я похвали?

Пете, моята е DELONGHI AQUALAND - единственият плюс на тези прахосмукачки е, че докато чистиш не плюе прах.Всичко останало е минус - много е слаба, като всмукателна мощност(иначе ще изхвърли водата), изключително гадна за почистване, кабела не се прибира, а си го увиваш около врата докато я местиш.Мен ако питаш или си купи Рейнбоу, или си купи най-обикновена прахосмукачка. Peace

# 367
Миме,аз съм давала с около 10-20мл.вода,но хич не му е фен Валето на Ентерола.Дано бързо се оправи пчеличката .

Племеницата ми от 1 седмица е с т,разтройство и гнойна ангина,но малко са овладяли положението,но няма да могат да дойдат утре на рождения ми ден Sad

Рени,усетила е малко свобода пантата Simple Smile.Ние вечер го оставяме 5-10 мин.без памперс   и гол(след като затоплим хубаво стаята преди баня и е много радостен)

# 368
Привет и от нас
Миме, аз съм давала в 30мл., но Жанет неискаше въобще да го пие, по-добре Смекта за разтройство и биогая за чревната флора, Ентерола така и си остана, много кофти вкус има, дано бързо се оправи пчеличката  Hug
И ние имаме същата прахосмукачка и е доста сполучлива, имам и на LG 1800 W с Турбо  Mr. Green, една допълнителна четка коята чисти идеално фуги, на теракот.

# 369
А някой знае ли ги тези Кьохнер ли, как се казваха, за професионалното почистване. Гледам много често ги пускат в Метро, една+една подарък. Някъде към 150 лева излиза едната, като се раздели комплектът, а уж пише, че са и перящи. Или аз не съм разбрала, или са много евтини, или някъде другаде е уловката...  newsm78

# 370
Ентерол аз разтварям в 20 мл вода, пие го с кеф, както всичко останало, което й се дава.

Ламтурник, честит бронз на сестричката ти, да е жива и здрава и все по-добра да става и много подаръци да донесе на момичетата Simple Smile

# 371
Цвети,честито на сестричката ти,все така да побеждава,да ни радва всички Българи и да ни кара да се гордеем ,че сме такива.
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 372
 bg БРАВО НА СЕСТРА ТИ,ЦВЕТИ  smile3525

# 373
Благодаря за посрещането  Flutter Hug
От Силистра съм. Големият ми син Емилиян е роден на 16.07.2005г., а Адриян - на 27.02-2009г. И двете са родени със секцио, но важното е, че са родени  Laughing Няма по-голяма радост и щастие от децата.
Виждам, че започвате опитите с отучването от памперси. С баткото стана много бързо, още повече, че е лятно бебе и още на годинката започнах да го държа по слипчета или гащички на двора /за живущите в къща е голямо предимство Mr. Green/. И да се напишваше, тръкваш набързо със сапунче на ръка и след 20мин. всичко е сухо  Grinning Но хубавото беше, че на него му ставаше неприятно и бързо-бързо започна да си показва кога му е зора  Confused
С бебо сега съм в чудо - на 20-30мин. го слагам на гърне, но с всичките тези дрехи докато се разопаковаме ми се завива свят. В крайна сметка няма да издевателствам на детето. Ще дойде и тоз заветен ден, в който ще захвърлим памперсите.  Mr. Green  Късмет и на всички мами, участващи в това начинание  Peace

# 374
Цвети, браво на сестричката ти- пожелавам и здраве и все така да ни радва! Заради хора като нея се чувствам горда, че съм българка  bg bg bg

Общи условия

Активация на акаунт