НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА ...,защо не пробваш постепенно да му увеличиш количеството храна през деня.Като общо количество пюре и мляко,т.е увеличи още малко млякото.Така през нощта ще спи,а през деня ще си наваксва ядене.Бобо ми спи от 23ч до 7 ч,а през деня яде 6 пъти понякога и през 2-3 часа.Но преди месеци като започна да мрънка нощем за ядене,всяко дневно му увеличих с по 10-20 грама и за 2-3 дни спря да се буди през нощта,явно не е гладен.
Малко е 20 мин. сън,той не се наспива и е нервен.Нека кажат и другите мами как спят техните бебоци сумарно.Бобо ми спи 2 пъти по 30 мин и 1 път около 2 часа т.е 3 часа за деня.
Ani_Boland,е права -важно е да има "ритуал по заспиване" т.е според мен казано- баня в определен час,примерно след това хранене,малко гушкане или четене,музика и лягане.Спокойно,без нерви и ще стане.Ani_Boland ще ти помогне.

. Това прави 10 часа без ядене. Значи детето и досега сигурно не се е будило от глад, а от нещо друго и и е бил необходим само беберона, че да заспи отново.
...Много ми е мъчно за бебчо...надявам се да не е нещо сериозно и да се оправи този път без силни лекарства
Пуберите полудяха....
отгоре на всичкото майка ми ми връчи Дара в 9.30.Сега я чакам да заспи, че да се хвърля и аз.
пак ли малкото юначе е болничко
Дано не е нещо сериозно, пиши после
Имат ефект определено
Май , май и нея ще я "дресирам"