Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 354
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Моннче,никакъв Ганчев,по-добре всичко  друго.
Аннивв,точно така се въвежда нова каша,

# 346
Добро утро,
не мога да не коментирам линкчето Никитали  Grinning Жестоко е!!! Направо не е за вярване Crazy

# 347
Уф,аз колко много на Ганчев съм дала на баткото,че даже и сега му давам от рибните,защото много ги харесва.Деси,значи правилно си разсъждавам. GrinningОбаче съм много объркана кое кога да започнем.Знам,че ще започна с оризовата на Милупа,ама послеее......Деси,я кажи ти кое кога ще даваш  Simple Smile

# 348
Добро утро!
Ох, направо съм потресена от тази информация за пюретата...А как да съм сигурна, че ако си приготвям домашни пюрета с био продукти, те наистина са БИО?Ама май така ще правя, ще ходя до Била или Пикадили да видя какви био зеленчуци има и ще правя от тях.
А който смята да дава купешки пюрета - на коя марка ще се спре?

Линкчето на Никитали наистина е много интересно,ще вземе да пробвам с картончетата...

# 349
Добро утро. Първата нощ в къщи беше по-лека отколкото в болницата. Марина ми кашля само веднъж. Поръчах и бейби вак-а. Сега го чакам и почва голямото дърпане на сополи.
Сега да си похваля малкото октомрвийче. Докато бяхме в болницата Марина , явно от скука) започна да се върти, от корем по гръб, и от гръб по корем, ама винаги в една посока, като я сложа на леглото и се врътка до другия край Simple Smile
Освен това, се набира да седне, ама се килва или на ляво или на дясно, та се чудя дали вече да я подпирам с възглавници. Много е смешна, вдига краката, набира се с корема отлепя главата, раменете и гърба, ама то е пъшкане и пънене, повдига се, задържа се няколко секунди и се килва. Не помня с Никол така ли беше  newsm78
Освен това се смее с глас и се опитва да казва буквички.
Похвалихме се Simple Smile) Със захранването се провалих. Колкото пъти почвам и Марина се разболява и аз го спирам. Сега се чудя с какво да я почвам. Яла е една лъжичка морков, и дв лъжички оризова каша. Като чета за пюретата и съвсем в чудо се видях.

# 350
Добро утро!
Деси питах какво слагате в картофеното пюре-вода или мляко и друго освен тях слага ли се?Рецептата за това пюре има и масла и мляко и сол,но за бебоците ще да е кърма без останалите неща ама аз пак да попитам.

Какъв гел за венци ползвате също ме интересува?

# 351
Аннивв,аз ще съм си изпитаната схема:
-оризова и безглутенови каши
-зеленчуци
-плодове
-месо
-яйца
-глутен
-бобови
-млечни

Джоя,браво на Марина.
Моя Саши започна да кашля,какво ви е лчението за кашлица?
Силве,приготвям картофите като ги пасирам с малко от водичката,в която са варени.Може да се забърка АМ с тази водичка и после да се сложи в пюрето.Можеш да сложиш о кърма,но тябва да дадеш бързо пюрето,защото тя втечнява продуктите и станват на супа.Без сол,захар,масло и тн...

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 10:45 от ДесиХ3

# 352
Здравейте  Hug

Джоя браво на вас  Hug Hug Hug

Плами със закъснение да ти е жив и здрав именника  Hug Hug Hug

Силвана картофите можеш да ги свариш и на пара и после с АМ разтворено във вода ги смесиш с пасираните картофи, а може и само с водичка  Peace

#Crazy Малеееее какво е това нещо брееее  #Crazy Тези производители на пюрета не мислят ли кой ще яде тези гадости  #Cussing out Момичета а каква е гаранцията, че като купувате органик то наистина ще е такова  Thinking Аз имам позната която е работила в цех за пакетиране на печен фъстък и ми е казвала, че им давали на половината жени торбички "органик" на другите обикновени и ги пълнели от едно място  Rolling Eyes Това е един пример ама е показателен  newsm78
А каква е гаранцията, че домашните заленчуци са по-безвредни от купените  Rolling Eyes Найстина иска ни се да дадем най-доброто на децата си, но в един момент ще сме безсилни в опитите  ooooh! Ето сега голямата не харесва домашното краве мляко а предпочита от магазина  Thinking Било по-вкусно, а това, че то всъшност почти няма истиско мляко вътре е факт  ooooh!
Ние купуваме домашно от едни съседи на село и ей така за опит реших да събера каймака и да направя домашно масло. От 5 литра мляко направих почти 150 гр домашно масло .За мен този фкус както и на млякото ми е добре познат защото съм израстнала с него, но на щерката е далечен и непознат, да не кажа нериемлив, защото в кутийте това е добре овкусено и подсладено за да подмами детето. И това е само един пример  Peace

Миналото лято самичка си отгледах моркови, за пюренцата, без изкуствени торове, просто ги оставих да порастат. Ябълките и крущите в двора нарочно не позволих мажо да ги пръска. Тиквата и картофите са от баба ми и съм сигурна ,че не е слагала изкуствен тор, но все пак на 100% не мога да кажа, че са в най-добро качество, просто са домашни и ги предпочитам. Но до къга ще мога да ги имам/давам  Thinking  

# 353
Био магазините за задължени да имат сертификат за гаранция и качество на продуктите си.
Продуктите на майка ми не са обработвани с препарати и торове.Ще си търся домашно месо и каквито продукти успея да намеря.Естествено ще се наложи да ядем и купени храни,но то няма как.

# 354
Деска био магазините са задължени също толкова колкото и производителите на детски харни, но сама виждаш, че кашите и пюренцата не са това което очакваме всички  Rolling Eyes
Аз вече така съм объркана и не знам коя марка да предпочета  Thinking Не винаги ще мога да си набавя домашно и като се наложи да куя какво да е  newsm78

# 355
Ами аз във Варна не знам да има специализиран БИО магазин, остава ми варианта да търся по големите вериги био продукти.
Ето какво четох за пюрета Семпер, не знам вече дали да им вярвам ,имайки предвид, че това им е официалната страница,ама уж ми вдъхнаха малко надежда
http://www.semper-bg.com/index.html

Иначе и аз смятам лятото да се сдобия с домашни зеленчуци и месо , ама дотогава не знам какво да правя

# 356
Мoмичета,виждали ли сте тези продукти:
http://biosviat.com/index.php?option=com_content&task=view&a … d=37&Itemid=8
Аз ще потърся такива пюренца,за първи път ги виждам.

# 357
  • София
здравейте,
напоследък не пиша често, но гледам редовно да чета. опитва се да ме тръшне някаква депресийка, ама аз трудно се давам Rolling Eyes
честито на всички, чийто поводи съм пропуснала  bouquet
реших да се включа, заради темата с пюретата. чета и не мога да повярвам, но е факт. друга ми е миСлата ... всички обичаме децата си и правим всичко възможно да ги предпазим. но това не може, колкото и да ни се иска, да трае вечно и в един момент те неизбежно ще се сблъскат с всичките отрови .... с грозната реалност.... започвам да се замислям .... не ме убивайте .... дали не им правим мечешка услуга newsm78 Confused ooooh! аз за сега давам, и имам намерение да продължа така или иначе съм си по цял ден в къщи, домашни пюрета от ''БИО'' зеленчуци.  купувам от била, имам от къде да зареждам и домашни и месо да ми е жив и здрав татко - хубава и качествена храна има около нас бол ..... ама после Rolling Eyes може и да не съм права ... мисля си просто ...
нямам търпение вече да се стопли, съвсем ще изперколясаме в къщи, тая зима няма край Confused
пп пропуснах да кажа за Ого.... това дете все бърза и нищо не довършва. започна да се опитва да се обръща на месец Crazy успя два - три пъти! повече не му е зор ... на три месеца се напъваше да сяда ... сега вече и това не му е интересни и иска  и стой само на крака Crazy не се обръща, не сяда  ама да видите революция ако се не го държиш да стой Crazy в чудо съм се видяла .... дали му е полезно.... ама като сам си иска Confused
желая ви усмивки Peace

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:15 от atadar

# 358
.... дали не им правим мечешка услуга newsm78 Confused ooooh!
Това е неизежно,Раде,но поне като поотраснат,имат маааалко повече сили на организма да се бори срещу отровите.Докато сега,като съвсем малки,нямат имунитет,тепърва изграждат мозъчни и костни структури,растат усилено,но нямат ресуст да се борят с отровите,за съжаление.
Саши също иска да стои на крака,мноо му е интересно.А най-мноо обича да гледа през прозореца колите..Бройка ги като на тенис мач. Simple Smile

Аннивв,много хубав сайт,мерси.

# 359
А,Деси,за нищо. HugТърся и аз хубави неща,защото съм ужасена от гадориите,които пише за пюретата

Общи условия

Активация на акаунт