Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 353
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Лавал-Пловдив
И при нас времето е супер. Вчера беше 14 гр. и до 17:00 бяхме навън в парка ( във фейса съм документирана Simple Smile ) Днес май пак ще е топло и ще хващам пътищата, откога го чакам това време.
Аз в неделя съм на фризьор, малко да ме вкара в ред, да се боядисам след това, та да грейна като великденско яйце  hahaha
Около Великден смятам да почна японската диета - при мен действа безотказно, но 14 дена гледам на кръв хората, които ядат. Но покрай яйцата от Великден ще се ентусиазирам, защото искам ощеееее по - слаба да съм. Наизкарваха лятната мода, а не смея да купя Sad
Сами е добре, не се обръща още, пие само мляко и си яде яростно ръцете. Даже плюе бибата, за да лапне пръста- луд умора няма ( ама трябва да е взел нещо и от мен, де ) Joy Joy Joy

# 586
Здравейте сега се връщам от консултация  Тео е наддал 500 грама и е 7980 кг. + 2см от миналия месец и е 66 см.
Сега мойта педиатърка пък ми вика да не бързам да захранвам варви ги разбери и те кво искат hahahaама и аз не се натискам особено ще поизчакам още малко ама пък  ме кара да слагам и масло и захар и мляко в картофеното пюре...но ние няма да слагамеее
За обръщането и Теодор не иска да се обръща може да го прави,но с помощ от мен,а като му подам ръце и направо става  в седнало положение
Shocked
Това е положението при нас

# 587
  • София
Раде, мерси за инфото Hug  че аз миналата седмица не разбрах и пропуснах, но тази ще се включим.
Ние ще ходим в студиото на Калина в 11ч. в събота. Някой друг ще идва ли от вас?
А пък и аз вчера  бях на фризьор и тъкмо с новата прическа да се издокарам на снимките Simple Smile

# 588
Ние при Варненската фотографка не успчхме да се класирам  Confused Много късно и звъннах. Мерси все пак за теми4ката!

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАГЛАВИЕ: Великден се задава, Октомврий4е радостни усмив4ици раздава!

# 589
  • Deutschland
Здравейте момичета.Покрай фермата ми не ми остава време за форума  Mr. Green
Доре тази японската диета майка ми я прави,когато бях на 13-14 години си спомням.Та тя тогава и нас остави на диета и ние си правихме цър-пър на скарата 14 дена.Ние нагъвахме пържолки а тя салата без нищо в нея  Grinning .Та тогава след тази диета и изпадаха пръстените от ръцете. Снимките във фейса са супер.
И при нас е едно хубаво време а мен така ме мързиии.Никъде не ми се излиза.

Деска и Вики така се оплаква,като плаче Де-де-де.Той плаче а аз се смея...ужас,каква майка.
Утре ще го водя на първата му ваксина.

# 590
Ел-Пл,зеленолистните задържат много нитрати/дори да са домашни и тн./ и затова се препоръчват по-късно.Освен всичко друго,те са богати на фибри и са тежки за стомаха.
Някъде в блога на септемврийките пишеше по темата,ако намеря ще пиша.
....От  темата за захранването 23ч.:

В септемврийските мами Косе босе не е обособила кът специално за копривата, но пише това; "Като алергенни и хранителни свойства копривата не е по-различна от другите зелени листни (спанак, лапад, киселец и др.) – нито заради хистамина, нито заради власинките и т.н." Щом е като 'другите зелени', може би можем да се ръководим от писаното за спанака:
" -може след 8 м.
-най-добре 10 м.
- алерген (в тази категория са другите зелени листни зеленчуци – лапад, коприва и пр.)
- високоцелулозен (термично обработеният спанак има 3-4 пъти повече фибри от пресния)
- добър витаминен и минерален състав в детското хранене (витамин А, калций, желязо и др.)
- нитрати (един от най-нитратните зеленчуци)
- съдържа добро количество желязо (въпреки историята за сгрешената запетая е добър източник на желязо, но то е слабоусвояемо заради целулозата и оксаловата киселина)

Спанакът е трудносмилаем и се препоръчва на по-късен етап, около 10 м. в общия случай или 12 м. при дечица с чувствителен стомах. Може и малко по-рано от пюре, тъй като в този случай е доста малко количество (не е толкова тежък за стомахчето) и от бебешки храна (заради нитратите)."

# 591
  • Sofia
Зелените храни и аз знам,че са трудно смилаеми и не са щадящи за стомаха  Peace

Деска,както винаги си много изчерпателна  Hug Heart Eyes Огромно БЛАГОДАРЯ!!!, че просто не знам какво щях специано аз да правя без твойта помощ  newsm51

Сега приспахме малкия Гуголин и го мерих,че не го бях правила от доста отдавна - 8.970кг.  Crazy и добре,че започнах да правя кашата с вода,да не е толкова калорична,че пак ни се очертават едни 800гр. Whistling за месец.Бавно,но славно напредваме със захранването,но няма да пиша,че знам колко е досадно да четеш 100 писаници кой какво пюре е дал,по колко лъжици и т.н. blahblah blahblah blahblah Mr. Green Има достатъчно инфо в нета  Wink

Виждам,че бебчетата са много неспокойни,но според мен е от това скапано време-не може днес да 15 градуса,а на следващия ден 2...Дано да дойде по-бързо пролетта sun  и да се хукваме навън,че аз вече изкуквам вътре  Whistling

Розето как ли си изкарва в САЩ Blush newsm53

Сега да раздвижим малко темичката Wink

Къде ще прекарате Великденските празници и някой ако има оригинална рецепта за боядисване на яйцата да казва бързо  easter

Сега се сещам за една моя колежка и усмивката неизменно се появявана устата ми Mr. Green "Ти кога слагаш боята?Преди или след като свариш яйцата....???!"  moresmile

Сладки сънища и спокойна нощ за нас и маките съкровища  smile3524 newsm46

# 592
Здравейте  Hug
Първо, благодаря на Ради за линка към добрата инициатива Hug
Ани, аз взех последния час за снимки в неделя, мила Blush
kaka_dora , и аз мисля след Великден да почвам "японската", ще сравняваме резултати  Joy
Деска, много полезна информация получавам от теб, благодаря ти  bouquet
Момичета, нашите изследвания са перфектни, даже и хемоглобина  (да чукна на дърво) и отлагаме захранването за другия месец, но това не ми пречи да събирам инфо  Peace
Ох, и при нас от 2-3 нощи е на "дневен ред" проблема с изпуснатата биба, честно писна ми да ставам като таласъм и да я пъхам в устата ooooh!
Днес успях да се "поглезя" с масаж и маникюр и сега съм доволна Party

# 593
  • Лавал-Пловдив
Тери, японската съм я правила 3 пъти и винаги с много добри резултати. Единия път беше преди сватбата, виждали сте резултатите Simple Smile
Доста е драстична, но пък при добра мотивация 14 дена бързо минават. Не е като 90  ooooh! Ако се спазва както трябва - 10 кг  долу.
Успех - казвай на коя дата я почваш и да я почваме заедно, за кураж  hahaha

# 594
Каква е тази японска диета момичета?

# 595
  • Лавал-Пловдив
Каква е тази японска диета момичета?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13745.40

# 596
Ние ще ходим на Хисяра. Никога до сега не съм ходила там и ми се искаше да видя нещо непознато. Сега чакам едни приятели да ми се обадят да кажат дали ще идват с нас и днес или утре ще направя резервация. По хотелит там има хубави великденски оферти. Ще водим и малката буба, та ще видим как с мъжлето ще се поглезим Rolling Eyes, но ще пробваме.
А относно яйцата има едни желатиновибои, които имат освен няколко цвята златна или седефена боя и с тях става много хубаво. Но после яйцата много цапат и една опаковка не стига за много яйца. Но иначе стават много красиви.

# 597
Здравейте, тая японската не беше ли много яйчена  newsm78
Отивам и аз да я чета, че тия кила вече ме депресират Sad
Никол все ме юрка да ходим на басеин, а мен ме е срам да се съблека Sad

За боядисването на яйцата, ние с Никол вчера боядисвахме с водни боички, много станаха красиви, ама после не изсъхват качествено и се мажат навсякъде, а пък и в бързината ги боядисахме сурови, та сега като ги сваря пак ще ги боядисваме.  Mr. Green

# 598
Добро утро,

ние продължаваме да сме със сополи, но прилагам рецептите на Д-р Михайлов и се надявам на бързо оздравяване Wink

silna, в кой хотел ще ходите на Хисаря Simple Smile Имам мн. добри впечатления от "Аугуста-та" Wink

За яйцата- не знам кой знае какви рецепти за боядисване, но от баба ми знам, че стват хубави с различни листенца и скъсани дамски чорапи Wink

ДесиХ3  lovekiss

# 599
Добро утро!
Снощи бяхме много криви, чак панадол му давах. Днес вече е добре.
Навън едно слънчице е пекнало, след 10 часа сме навън.
За яйцата, аз боядисмам с листенца, с олио, и от Метро вземам една седефена боя, с която стават много хубави.
Приятен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт