Като стана дума за обезкосмяване, навремето като пубери, щяхме да обезкосмяваме братовчед ми, имаше среща с мацка. Намазах му порядъчно гърдите с кола, дръпнах с една лентичка, той изпищя, подскочи, и като се развика, все едно го колят. Та след това отиде и се изми и си ходи с една лента посредата на гърдите без косми един месец. Добре че мацката не му беше вързала, иначе какво ли щеше да си помисли

Ако трябва да съм честна, космат не космат, само заради кекса го взимам, а и мъжо няма да откаже, както кара само на хляб и месо, може и да му се израдва.
Ааа да ви споделя
Имаме едно бебе кукла с бибка. Облечено с гащеризонче. Днес никол реши да го съблече, и какво си мислите имаше отдолу....пишка
За първи път виждам кукла с пишка, а на устните с червило и с розови дрехи. Та допреди малко обяснявах каква е разликата между момчетата и момичетата. Защото никол като видя пишката и викна "татииии виж това бебе какво смешно дупе има". 
Момичета влизам да се похваля, визата за Щатите ни е одобрена...
А би ли споделила каква е цената?
. Дано да не ми се налага да го ползвам, но мога да ти кажа как в болницата ни показаха да го ползваме, тъй като и там лежеше детето , заради вирусен Ларингит . Не е нужно маската да се слага на лицето плътно , а само да се приближи
. Тогава синът ми беше на 11 месеца и не се дърпаше много, като схвана че го облекчава, и мирясваше, но у дома е друго , голяма борба беше преди 2 седмици и се отказах от инхалатора
.

. кака му го занимава, тати го държи, а аз бутам лъжицата в устата му 
да осъществите плановете си