Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Деси мерси  Hug
Като стана дума за обезкосмяване, навремето като пубери, щяхме да обезкосмяваме братовчед ми, имаше среща с мацка. Намазах му порядъчно гърдите с кола, дръпнах с една лентичка, той изпищя, подскочи, и като се развика, все едно го колят. Та след това отиде и се изми и си ходи с една лента посредата на гърдите без косми един месец. Добре че мацката не му беше вързала, иначе какво ли щеше да си помисли  hahaha
Ако трябва да съм честна, космат не космат, само заради кекса го взимам, а и мъжо няма да откаже, както кара само на хляб и месо, може и да му се израдва.
Ааа да ви споделя Simple Smile Имаме едно бебе кукла с бибка. Облечено с гащеризонче. Днес никол реши да го съблече, и какво си мислите имаше отдолу....пишка  #Crazy За първи път виждам кукла с пишка, а на устните с червило и с розови дрехи. Та допреди малко обяснявах каква е разликата между момчетата и момичетата. Защото никол като видя пишката и викна "татииии виж това бебе какво смешно дупе има".  Joy

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:30 от joya

# 91
 Ние си имаме инхалатор на Omron, да си призная не сме го ползвали. Бях се наплашила, че синът всяка година боледува от Ларингит, но той като види как бръмчи  инхалатора и се побърква  Crazy  

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:28 от kallii

# 92
 newsm44 Момичета влизам да се похваля, визата за Щатите ни е одобрена...
Стискайте ни палци, да се подпише и договора за работа  newsm17

# 93
  • Cambridge, UK
честито! :*

# 94
  • София
Хайде и аз да се разпиша.
Днес и двамата почти не спаха. Сега от 21:15 е тишина, ех малко почивка.
И аз като Никитали съм повече в Страстната тема за градините, че това сега ни е приоритет Но.1

Да похваля и едно кремче за суха кожа - lipikar la roche. На малкия кожата отстрани на крачетата за 2 дни толкова изсъхна, че чак започна да се цепи. След 3 намазвания ефекта е поразителен - почти гладка и много мека кожа.

Благодаря за инфото  Hug Като свърша А-дермата ще взема този. Че сега влача и каката по дерматолози, засега не е нещо сериозно, просто е предразположена към изсушаване зимата и се почна едно плякане по 3-4 пъти на ден  Tired А би ли споделила каква е цената?
За инхалаторите - как ще удържите бебчо да не си махне маската от лицето? Или по двама го стискате. Незнам моя е много силен, днес пробвах с един инхалатор само с маската, ами не става. Я споделете вие как го правите този номер  Thinking

П.С. И мен картинките с момъците по- ме кефят, все пак да изплакнем очи  Laughing , а и кафе не пия.

# 95
  В настоящия момент , парите дадени за инхалатор ги  включвам в графата , излишно похарчени средства  newsm78 . Дано да не ми се налага да го ползвам, но мога да ти кажа  как  в болницата ни показаха да го ползваме, тъй като и там лежеше детето , заради вирусен Ларингит . Не  е нужно маската да се слага на лицето плътно , а само да се приближи   Peace . Тогава синът ми  беше на 11 месеца и  не се дърпаше много, като схвана че го облекчава, и мирясваше, но у дома е друго , голяма борба беше преди 2 седмици и се отказах от инхалатора  Whistling .

# 96
  • Ловеч
Я да се разпиша посред нощите  Simple Smile  в новата темичка!
Искренно ме разсмяхте с последните две страници в темата  Laughing и аз съм за момъците  newsm53
И на мен не ми беше приятно като видях какви спорове се развихриха, та явно вече ще я караме по спокойно  Peace
От вчера започнах да захранвам с пюре от морков. Пробвах миналата седмица да му дам пюре, но бяхме страхотна гледка  ooooh!. кака му го занимава, тати го държи, а аз бутам лъжицата в устата му  Joy  Изчаках 8-10 дни  докато отново пробвам, че да не стане "юнака що бозал 25 години"  hahaha Joy 
Педиатърката ни ме изуми  на последната консултация, цитирам дословно: "Хайде вече да започнете да се захранвате, че след месец да замените едното млечно хранене." А по принцип е за късно захранване  newsm78 и досега сме били на едно мнение за детето, но не смятам да му заменям хранене  Naughty
Еди   fingerscrossed да осъществите плановете си  Peace

# 97
Хааааа, хааа!
И аз се смях с глас на някои постове.Естествено и на вицовете на Ани.
Ронка,/ все започвам да те пиша Понка/, чета ти аз поста, чета го и стигам до изречението ''Израх подарък на мъжа си'', където си пропуснала Б-то.И в първият момент чета ''изсрах.....''  hahaha/ с извинение на момичетата с нежен изказ/.Връщам се аз и пак така го прочитам.Чаааак на 5-6-я пък се сетих , че липсва буква и се осъзнах какво си изкала да напишеш.Ама дали не се хилих...
Вчера мойто голяяяямо бебе направи 11г.Понече виждам, че мекиците са забранени, а аз точно това бЕх забъркала за черпня, нЕмам  с кво друго да ви почерпя... HugДа не ви обяснявам колко голям и велик се чувства пубера...цяла вечер се лигави на баби, дядовци и други роднини.
Дара се е обринала по челото  и се чудя от какво може да е .Струва ми се, че е от едно пюре от ябълка, но не съм сигурна.Тя яде само тиква с картоф, тиква с морков и само тиква.А  от плодовите круша и ябълка, и то колкото да добие кашата някакъв вкус.Утре ще е само на мляко  да видим...макар, че за 1 ден нищо не може да се види... Thinking
За детските и нежеланието за работа - винаги съм казвала, че срамна работа няма!!!Ако трябва един ден ако ме притисне животът улиците ще мета, ама децата си гладни няма да оставя.Само, че тук въпросът е как да ги вдигнат без това да се отрази положително на раждаемостта при малцинствата....щото там се ражда за това. Confused

# 98
  • София

Айде на сутрешното мъжленце......

# 99

Айде на сутрешното мъжленце......

Ехааа, Сийско,друго си казва да започнеш деня си с такава гледка Sunglasses Laughing

# 100
Яко! Хубавите мъже стават повече за събуждане от виртуалните кафета.... Систо, браво!

Моето пораснало момченце днес става на 4 години! Направо съм размазана от кеф!  party023 

# 101
Герчо, да ти е жив и здрав рожденика и все такива сладки бисери да ръси:)

# 102
Siisko,душата си продавам  за този....  Flutter
Ама тооолкова  го харесвам,чееееее.....

Ха,добро утро... Mr. Green

Гер40, да ти е жив и здрав Иван!
Да е все повод за гордост и радост.    bouquet

Тази нощ мъж ми спа с бебето.Малкия заспа в 20.00ч.,но към 22ч.пак искаше да цока.Аз си легнах в 22.30ч. и мъж ми ме събуди чааак в 5.30ч.Бебко се наяде и после в 8.30 пак папка.Циците ми бяха пред пръсване,аради голямата пауза,та цедих сутринта.Но се наспах.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:02 от ДесиХ3

# 103
Siisko,душата си продавам  за този....  Flutter
Ама тооолкова  го харесвам,чееееее.....

Ха,добро утро... Mr. Green
Хм...тука ш са бием.
Другият любим е Крисчън Бейл.

# 104
Добро утро!
Мдааа наистина тази гледка ми действа по-добре и от сутрешното кафе Simple Smile Благодарско на Сийко Hug

Герчо, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва   bouquet. Днес и моето мамче и свекър ми имат рожден ден, така че поводи много. Да са ми живи и здрави.
Моон, и на теб честит ти рожденник. Много да те слуша и да те радва Hug

На нас миналия ден ни биха ваксината и на Гери й нямаше нищо, обаче снощи какъв рев му дръпна-4 часа без да спре. Бяхме на гости на едни приятели и те и ние се видяхме в чудо. В 23.00 се чудех дали да не я водим в спешното. Цялата се обрина от реване. Много се измъчи душицата. Днес е отново весела и жизнена и дано не се повтаря вече, че ми идваше да се гръмна снощи, както бях и с главоболие цял ден вчера.
Хайде отивам да пошетам малко по вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт