Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Взимам го,взимам го,фръцлестия!Щом не го искате!!!!

# 121
Даваме ти го барабар с това дето е запретнал в гащите  smile3532 smile3533

# 122
И моят е синеок, тъмнокос (малко побелял- генче), но е по- хубав от Клууни  Mr. Green.
Матю си го вземи, Деска, от нас да мине.

# 123
Ся нема да спорим за Клууни-то  Mr. Green На мен си ми е тръпка ама когато е бил на по-малко лета, сега е дъртичък даже повече от моя мъж  Crazy

# 124
И аз не харесвах руси мъже, ама взех, че родих такъв   hahaha Joy
И казах на мъжа ми, че ако не му потъмнее косата на синковеца, мама ще го боядисва  Mr. Green Crazy  /шегувам се  Laughing  взех да преоткривам красотата на русите мъже  Heart Eyes

# 125
То и моята малка буба е светла със светли очи при това, че с баща й сме мургави аз  с кафяви той със зелени очи  Wink На това мъжа ми казва "околна среда"  Mr. Green

# 126
здравейте.
Честит рожден ден на Иван на Гер4о, да е много здрав и палав!
Честито и на мъжлето на Софи.
Моята госпожица днес става на 5 месеца, заедно със другите бебоци родени днес, да са ни много игриви и красиви Simple Smile))) Та по този случай, дребната пак вдигна темп.....
О  Матю, ооо кеф. Аз също съм му фенка, макар че и аз не си падам по светли.
Пускайте снимки, и мъжо утре ще ви черпи, тая вечер няма да му се размине, то от толкоз гледане, или ще правя кекс, или .екс. Като знам каква готвачка съм , май е ясна работата  Wink
Свеки е на гости, мислим да и метнем децата и да бегаме. Ама Никол нещо не е съгласна, та отивам да се мъча да я приспивам, и да се измъкваме Simple Smile

# 127
Здравейте! Отдавна не съм писала,даже още не съм ви из4ела.
Ние си хапваме зеленчукови и плодови пюренца,харесват ни,но без да замествам хранене,любимо ни е тиква с картоф,картоф с морков,но напоследък не давам морков,4е ни запи4а.
Тези дни и аз ще сваря тиква,4е имам домашна.Днес ми отказа мляко,дадох му пюре-яде.Дано не спре да яде млякото заради тия пюрета.

Само да кажа,4е на колажа сте ни объркали името,вместо Атанас сте написали Александър,ще ни купувате ризка май Laughing Hug

# 128
Днес ми отказа мляко,дадох му пюре-яде.Дано не спре да яде млякото заради тия пюрета.

Това е една от причините да се захранва късно. А и една от главните причини да не се замества хранене поне до годинка!!!
Безумно е бебе на 4-5-6-7-8-9месеца-...та дори и на 2 години да не приема мляко!!! Това е жизнено важно за бебетата.

НВИ, опитай да намалиш пюретата като количество. Давай мляко на всяко хранене, защото е страшно ако откаже млкото.
Играчка ви е на вас. Но пюрето на тази възраст не е препоръчително, докато млякото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

# 129
НВИ, защо не пробваш/ако вече не си/ да даваш млякото преди или пък 30 мин след пюрето?!
Аз Елена я захраних преди около седмица , засега хапва малко лъжички пюре, но след него не иска веднага млякото..давам й го след 30-40 мин, като и в пюрето също слагам мляко и пак си изяжда същото количество мляко както преди да я захраня.

Момичета ,да ви питам нещо ,а може и момичетата от ЛЛЛ да ми отговорят/ благодаря предварително/ - имам няколко контейнерчета кърма ,замразена във фризера, от ноември...Мислех да я давам тези дни, но онзи ден гледах в "На кафе" специалисти от Банката за кърма ,които казаха, че в домашни условия кърмата ,замразена във фризер имала срок на годност 3 месеца.Та сега съм в чуденка да я давам ли ,след като от ноемри до сега са минали 5 месеца ?

# 130
Здравейте момичета!
Ние вчера бяхме на детска консултация и вече тежим 8300 и сме 67 см. Но при докторката Мирко беше зачервен под дрешките на коремчето, гръбчето и вратлето. Тя каза, че вероятно е от претопляне. Но тези петна му стоят и днес. Звъннах на доки и започваме с противоалергично. Ние сменихме праха за пране. На мъжа ми последният път от магазина за пюрета са му подарили тео бебе с алое вера. Дали не е от него, сега преплаквам всички дрешки. А пък аз си поръчах течен сапун, крем и пръскало за кожа с алое вера. Дано да няма алергия към него. Как мислите може ли да е от праха, а на крачетата и ръчичките няма нищо. А може ли да е от пюретата, вчера хапна по голямо количество от обикновеното. 190 зеленчуково и 125 плодово. Но нямаше нова храна, всичко е отдавна вкарано.
Доки ни разреши да се слагаме на бънджи гащите  Joy
ginbay ние двете май сме с еднакви колички, Куини фрийстайл нали. Аз съм много доволна от нея. Поръчах си я по интернет, а ти? Петър е голям сладур и каква коса има само! Нашия батко разнася Мирко на конче, много е доволен.
joya относно инхалатора, нали ние рано рано влезнахме в болница, та на нас ни даваха инхалатор, който е с нормален накрайник и просто го подавах към лицето на Мирко, да диша от този въздух. А инхалатор имам от години купен за баткото, взимала съм го мисля от ТСМ и съм доволна, вършел ми е работа.
И аз подписах това за детските, аз съм от групата,която досега надхвърляше прага и не бяхме получавали с години, ама откакто се увеличиха членовете в семейството вече получавам.
Честити рожденници на всички с поводи!  Heart Eyes
Хриска и ние на следващия и последващия ден след втория Пентаксим имахме кошмарно плакане. От тогава си нося винаги Панадол на разходки. Казват, че със всяка последваща ваксина ще става по зле.

# 131
  • София
Добър ден bowuu
Честити рожденници днес  bouquet
Герчо Hug
И моята мама днес има рожден ден и благодарение на Калина bouquetсе сдоби с календар на миналогодишния си подарък / теста за бременност /. Heart Eyes .Скъса се да реве Mr. Green Blush
Моят мъж няма плочки,ама както казва има цял плочник hahaha hahaha
Весели празници на всички.

# 132
Честито на празнуващите   bouquet

# 133
Рони,аз не давам голямо коли4ество пюре,аз купувам на хипп и гербер,малките бурканчета,давам по половин пюре,само преди обяд,веднъж дневно.И след около 20 мин.си му давам млякото.Само днес му дадох цялото пюре,тъй като не беше ял от сутринта.
Но мисля,4е е било моментно,тъй като 3 часа след пюрето си яде мляко,и така и до сега.Основно сме си на мляко,но днес защо така стана незнам.
Аз не искам да замествам хранене с пюре,искам само да му давам да опитва от вси4ко,постепенно да опита вси4ки зеленчуци и плодове(не 4е има избор на пюрета).
Сега да споделя за нашия проблем,незнам проблем ли е и дали при вас е така.
Веер заспиваме много трудно.вижда се ,4е много му се спи,а не заспива,запо4ва едно мрънкане,носене на ръце,друсане,гушкане,и така заспиваме с голям зор,много кисел става,при вас има ли го този момент? И нощното хранене продължава,през 3 часа се буди за ядене,аз съответно го храня,но трябва ли,не се ли претоварва?Ядем по 120-140мл през 3 часа.
И през деня спим през 3 часа ,по 20 мин,не е ли малко?

# 134
Добър вечер!  Hug
И моята племенница днес стана на годинка  Heart Eyes

МИркам Моля те пиши..... Как е малката сега като спряхте захранването? Продължава ли да повръща? А бати как е? Справяш ли се с двамата? Мъжа ти...?
По принцип първо ще ти отпадне третата дрямка, следователно когато се случи, трябва да изместиш часа на заспиване за нощното спане понапреда. След деветия месец е нормално да изчезне сутрешната дрямка, което от своя страна измества следобедната понапреда. НО много деца, включително и Алекз си спяха и сутрин до 18месеца.  Hug

Оххххх мъже... Няма да коментирам, моя любим не е известен  Blush

Жени Съвсем искрена бях в това което ти казах, ако имаш познати във Варна идвай! Ще ти помогна! Алекз е на градина по цял ден, а Райън е кротичък, мога да поема още един бебок  Hug НЕ знам какво да те посъветвам обаче  Tired Може би наистина да обиколиш малко доктори да събереш мнения, защо плаче така бебка...

НВИ Мила, проблемите които си описала с бебко изразяват точно какво се има предвид под "преуморено бебе". Честото събуждане нощем може би наистина се дължи на глад, в който случай те съветвам да го храниш, но е възможно и да е свързано с невъзможността на бебенце да спинка. На 100% не му стига да спи по 20мин.  през 3 часа. Затова и си съвсем права в наблюдението си, че вечер виждаш че много му се спи, но не може... Завъртели сте се вече в омагьосания кръг на безсънието и неколкократно съм писала тук за ритуала за преспиване и начините на приучване на бебето да заспива само. Не искам да се повтарям да не отегчавам другите. Ако имаш волята да опиташ ми пиши на лични, ще те подкрепям във всяка стъпка от процеса и ще се получи!  Hug

Гинче Мнооооого е дълга! Нямам време, пък и не съм достатъчно образована да превеждам книга. Имам предвид български правопис и граматика хич ме няма  ooooh!
Много сладък бебко, да го нацелуваш!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт