Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро момичета!  Hug

Я кажи за Маленна - аз съм изостанала с инфото и не знам нищо, имаш ли някакви координати?
Познавам я лично  Peace Виж това http://www.namalena.com/ В момента си прави студио, но ако искаш веднага може да ви снима и у тях. Там са и декорите. Аз мисля като се стопли времето да направя една фотосесия на плажа с двете деца или на тревичката в морската градина   bouquet

Андреа сутринта отказа тиквеното пюре  Rolling Eyes Определено кашата й е по-вкусна. Аз й давам по съвсем малко, около 1-2 лъжици, ей така за да опитва, не смея повече да давам все още  Peace

А защо се притесняваш да и даваш кашичка? Нали я приготвяш с мляко?

Излизам аз в снега, хич не ми пука! Писна ми вкъщи.  Crossing Arms

# 286
Благодаря,че питате.Саши,аз и Дани сме хремави,нямате Т.Сутринта,на два пъти,с помощта на Бейби-вак помпичката,изкарах огромно количество сополи от носа на малкия,ужас. Кютим у дома,то на това време нямаме опции много,а и такиива бацилоносни не можем никъде да отидем.

Честит имен ден на Галина,Галин!    bouquet

Мария,пълнозърнестия ориз е тежък за стомахчето,както всички пълнозърнести продукти,затова се дават след захранването със съответната група храни.Нормално е малко слуз в аките,спокойно.
Мирикъл, http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/

http://www.facebook.com/#!/pages/mamaNaMALENAphotography/315356536732?v=info&ref=nf

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=11972

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 12:10 от ДесиХ3

# 287
Aни не се притеснявам, просто и от кашата и пюрето от тиква давам  само по няколко лъжички за да пробва  Peace Не искам да настоявам да хава повече а и тя от тиквата не е очарована, въпреки, че в началото хапваше, но като й дадох от кашата определено почна да я предпочита.  Не знам дали съм взела точната каша и сигурно за това съм по-страхлива, на Милупа оризова с мляко е  Rolling Eyes

# 288
Стайли,безмлечна трябва да е!

# 289
Aни не се притеснявам, просто и от кашата и пюрето от тиква давам  само по няколко лъжички за да пробва  Peace Не искам да настоявам да хава повече а и тя от тиквата не е очарована, въпреки, че в началото хапваше, но като й дадох от кашата определено почна да я предпочита.  Не знам дали съм взела точната каша и сигурно за това съм по-страхлива, на Милупа оризова с мляко е  Rolling Eyes
Ясно... На Милупа са страхотни кашите. Приготвяш я с мляко, нали? А не в самата каша даима мляко и ти да я приготвяш с вода?

# 290
Леле и на мен ми писна вече яко от тая зима!!! Close
Миналата година по това време вече беше пролет.Спомням си , когато един път отивах за преглед март месец и ми стана горещо и си съблякох палтото.Аман....направо ме удря депресията вече...искам слънцеееее!!!
Аз давах 2 седмици оризова и вчера взех оризова с банан.Щеше да ми изяде ръката милото...а какво пищене от радост...не може да смогне да лапа.По едно време се обърка да пищи ли, да яде ли. CrazyА  млечните каши от кога се дават?Аз като не знам има ли алергия към млечния протеин - няма ли... и  май ще изчакам до към 8-9 месеца с тях. Thinking
Иначе съм си закупила пшинична - безмлечна....ама с глутен... Mr. Green
А  задължително ли е да се вкарват всички зърна във вид на каша?Щото гледам царевица  има и в пюрета. newsm78
Ние сме вече 9 кила.За 25 дена е качила 400г  и 2см.На мен ми се вижда нормално.Педката каза да давам  след 1 седмица  месно пюре.Ама аз няма да давам. LaughingИ  се  чудя от кога да го почна.
Мередит, ша ги изям тия голи кълки. Hug
За хрема - клеева тинктура се слага на памуче, а памучето в носа.Щипе, боли, сърби, ужас е някакъв първите 2-3 мин, ама хремата минава за 1 ден.Отделно, Деска, се каня от сума ти време да ти напиша, от същото се пият няколко пъти на ден по 20-30 капки.Минава гърло, повишава защитните сили, абе въобще вълшебно е.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 12:11 от monnnn

# 291
  • София
Здравейте  Hug
Страхотни снимки на бебоците сте пуснали, с такова удоволствие ги разгледах снимка по снимка, да са ви живи и здрави сладурковците Heart Eyes Използвам ,че беби спи да ви изчета Grinning
Вече  дадох 2-3 пъти кашичка от елда на бебочка, много и хареса личи си с какво удоволствие я хапва,докато оризовата малко ...нещо не и харесваше и трудно я яде. Купих и една млечна каша с плодове пак на ХИП, за секунди си изяде цялото количество, чак не ми се вярваше- с ябълки ,круши и праскови е -има страхотен аромат ,за 6 месеца си е . Нея само я опитва вече 2 пъти , наблягаме си на безмлечните ,купих различни да има разнообразие.Почнах да давам малко повече вода, с това пюре да не се затруднява детето, вече като види шишето с водата надава радостни писъци  Joy в резултат ака по 2-3 пъти на ден ShockedТова за дете на АМ си е сериозно, обикновено се случва по 1 път на ден. Има деца на АМ които почти не пият вода  ,явно моето няма да е от тях .
Поръчах си столче за хранене, че с такъв кеф прави бррррр докато яде пюре, трябва и аз да си слагам лигавник, след всяко хранене  си сменям блузата, че  е на точки в цвета на пюрето Joy
Честити  месечинки ,на дечицата ,които съм пропуснала Hug

# 292
Monnn,от няколко дни й се каня на клеевата,ама пилешки мозък,забравям! Embarassed

# 293
Стайли,безмлечна трябва да е!

Тази е с АМ в нея  Rolling Eyes

Ясно... На Милупа са страхотни кашите. Приготвяш я с мляко, нали? А не в самата каша даима мляко и ти да я приготвяш с вода?

Само вода добавям, но и в магазина жената ми каза, че мога да давам такава защото била с АМ и вместо аз да го добавям то си имало вътре  newsm78 Ми нямаше само оризова  Rolling Eyes

# 294
Стайли,щом кърмиш,по-добре само оризова.Ам си е все пак извлек от краве мляко.Отделно четете добре етикетите,повечето каши са с мляко на прах,а не АМ.
СТАЙЛИ,ти кой модел си взела?

По повод калоричността на кашите: безмлечните каши, приготвени с вода, особено ако не са хидролизирани (например на Хипп  са подходящи) съдържат по-малко калории от почти всички пюрета! И ако това един педиатър не го знае, може да се въздържи да дава съвети просто ... още повече пък да си предписва диети за щяло и не щяло!

Това го копнах от темата за захранването.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 12:53 от ДесиХ3

# 295
Деска на Милупа Mлечна оризова каша без глутен и захар. 

Пише ето това: Млечна каша ориз

Подходяща за деца над 4 месеца.
Състав: адаптирано мляко (деминерализирана млечна суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах), растителна мазнина (съдържа емулгатор - соев лецитин), калциев карбонат, витамини (А, D, Е, С, В1, К, ниацин (РР), В6, фолиева киселина, В12, пантотенат, биотин), железен дифосфат, цинков сулфат, калиев йодид, оризово брашно (36%), захароза, малтодекстрин.
Енергийна стойност: 425кКал/1791кДж (на 100гр. сухо в-во).
Обогатена с витамини, желязо и микроелементи.
Съдържа мляко. Не съдържа глутен и кристална захар.
Не съдържа: ароматизатори, консерванти и оцветители.
Ориентировъчна цена: 7.20 лв.

Копирах го от ПА-ПА сайта, че не можах да я намеря из нета тая каша  newsm78

# 296
Стайли,добре е ,ако бебето не е хапвало АМ,а е кърмено,да се дава безмлчена каша,а после да се дохранва с кърма.Или да се кърми,а после да се дава кашата,разредена с вода.Не,че тази не става при Андреа,тя нали беше на АМ известно време. Но внимавайте с етикетите,че ако видите какво съдържат някои пюрета..Леле-мале.. :0

Сега ще ви пусна тема със съдържанието на някои видове каши:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0

# 297
Абе уж внимателно четох и избирах  Rolling Eyes Да, в началото съм давала АМ (дохранвах), но сега е само на кърма и тези няколко лъжички каша сутрин около половин час след кърмене  Peace За сега не е показала нещо по-необичайно от това, че ни брои залците и посяга на всичко по масата  Laughing Но определено ще си намеря безмлечна та да не се ритеснявам и да дебна постоянно  Rolling Eyes

# 298
Здравейте.

Така и така сте на тема захранване и аз да попитам едно две въпросчета. До сега съм давала картоф, морков, ябълка, круша и тиква. Чудя се с какъв зеленчук да продължа или мога да пробвам да дам оризова каша? А и освен това ориза освен с оризова каша по какъв друг начин може да се въведе  newsm78 с пюрета, в които се съдържа или по-добре чрез каша?

И още нещо се сетих. По принцип пюрето от ябълка си го приготвям вкъщи сама, обаче се случи няколко пъти като сме навън да й дам готово такова. В момента, в който й дам първата лъжичка, отдясно на бузката до ухото се появяваше едно петънце, леко розово, голямо колкото нокъта на кутре и след 10 мин. изчезваше. Помислих, че е от пюретата на Хип, смених ги и пробвах с Гербер и Ганчев и от тях пак излизаше. От домашно приготвената ябълка няма никакъв проблем и до сега нито един път не се е появявало. Попитах доки, тя каза, че може да не е свързано с пюрето, и не знам какво да мисля. Иначе от зеленчуковите готови до сега не е имало проблем newsm78

# 299
Здравейте!
Влизам,за да ви почерпя за рождения ден на големия ми син.Днес става на 4 годинки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт