Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Стайли,ами мисля да си напря сама кашите от био ориз.Че като чета какви неща бухат по детските храни,ужас.
Хриси,не знам защо може да се получава проблемът с петънцето.Давай само домашна ябълка временно.
Можеш да продължиш с тиквичка,зелен фасул.Ако е минал 1м. от захранването,дай каша.Нея я въвеждаш като нормален нов продукт,между 3-5 ако нямате алергии /вие или детето/ и между 5-7 дни,ако има обремененост от алергии.Ориз можеш да дадеш  варен и пасиран ,заедно с някакъв зеленчук или плод,но първо го дай на каша,за да свикне стомахчето с него по-лесно.
Моннче,мазахме се с клеева в носа,а Дани опища махалата. Mr. Green Не е толкова гадно,все пак.Ама бебето мисля да не го мажа,не знам.
Аннивв,Да ти е живо и здраво детнцето!    bouquet Hug

Цитат:
Още в някоя от предните теми писах за това, че направени тестове от ЕК показват, че пюретата на ХИПП и Сънвал са със средно и по-ниско от средното качество.
Цитат:
..... Но пропусна да дадеш линк да прочетем цялото заключение, какви са били критериите (а това е много важно), защо точно Нестле ги изпреварват ... а на мен ми е любопитно (и без това почти не ги ползвам, но ще задоволя любопитството).

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478289.msg14453722#msg14453722

# 301
Деси,я кажи как смяташ да ги правиш кашите,ако може да изплагиатствам малко...... Mr. Green
Ох,ама био ориз къде ще намеря Confused

# 302
Деси,я кажи как смяташ да ги правиш кашите,ако може да изплагиатствам малко...... Mr. Green
Ох,ама био ориз къде ще намеря Confused
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

Био ориз има в био магазините,както и в големите вериги супермаркети.

# 303
annivv да ти е живо и здраво момченцето,много да ви радва! Hug  bouquet
ДесиХ3 ,какво мислиш за кашите на Слънчо?

# 304
Охооо аз не съм се сетила, Деси благодаря ти  Hug Ми то така и така се чудя какво да сготвя по цял ден от скука и ето сега пък ще си уплътнявам времето с приготвянето на кашички и пюренца  Party А кашата мога ли да я замразя  newsm78

annivv да ти е живо и здраво голямото момче  Hug

# 305
Стайли,май не.
Меридит,не ги харесвам,че имат захар.

# 306
Деси, благодаря  Hug. Ще дам първо каша, а после ще правим комбинации със зеленчуци  Peace Това за пюретата на Хипп ме заинтригува и ще следя темата
Меридит, много е сладка мушмулката ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Анивв, честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и много да те радва

# 307
A ориза задължително ли трябва да е Био? Може ли да се даде варен пасиран ориз с АМ ,преди да съм дала каша?

# 308
Здравейте, честито на празнуващите днес!  Hug
Много хубави бебенца видях и много пораснали тези деца бе, кога мина това време... Hug

Гледам за захранването говорите. И аз купих една оризова каша на Нестле, ама още не съм давала. Аз не съм давала още нищо де, ама май скоро ще започваме. И аз да попитам ... след като се препоръчва захранването с зеленчуково пюре, след това каша, кога трябва да се въведът плодовите пюрета? newsm78 Според моята педиатърка от 3 месец трябваше да започна с плодово - ама аз нали не я слушам Mr. Green.

Момичета да се оплача, че малкия не ни оставя да спим. Явно зъбите много го мъчат. Буди се през половин час. Постоянно иска нещо да има в устата и го забелязвам, че дъвчи много настървено. Сега тати отиде за гелче. Довечера ще го мажа вече, дано да помогне поне малко!

# 309
A ориза задължително ли трябва да е Био? Може ли да се даде варен пасиран ориз с АМ ,преди да съм дала каша?
Не е задължително,аз така съм решила.Няма смисъл да даваш варен ориз преди кашата.Дай първо каша.

# 310
Ей, Деска, няма да мажеш бебока.Ще му изгори нослето.Аз така заврях на Марти два тампона  в носа ....и трябваше да го снимам Laughing.Добре, че разбира милото и търпя почти половин час.Ама край с хремата.За бебета мисля, че можеше да се дава да се пие, ама аз не бих дала. Peace
Слънчо е една от любимите ми каши Laughing.Ама на цоцка няма да и дам тая захар.Достатъчно ще се тъпче като поотрасте.
И аз съм купила ориз и мисля утре да спретна ориз с тиква.Що за бъркоч ще стане не знам. ooooh!
А това за Хип-а ме хвърли в тъч....айде сега на Нестле ще минаваме.

# 311
А това за Хип-а ме хвърли в тъч....айде сега на Нестле ще минаваме.
Ами..все един дол дренки...ще търся инфо.

# 312
Днес няма ли именници,или се скатават?

Честито на Галя,Галин.

# 313
  • Лавал-Пловдив
честито на Галин на Пламито

# 314
Пламито се скътава! Не е почерпила за Гугата  Mr. Green. Да и е жив и здрав и много да я радва!  Hug

По повод Хип, една детска лекърка ми каза да не изпозвам техните продукти, защото били некачествени. Обясни ми че в чужбина тази марка била от най-ефтините. Аз обаче не и взех думите на сериозно. Сега с това инфо .... направо незнам  #Crazy. То на нищо не може да се довери човек. Убеждавам се, че нито марката нито цената са критерии за качество.

Общи условия

Активация на акаунт