Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 354
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
kaka_dora,много хубави снимки,страхотни,ама много малко.Този път си поскромничила.Друг път са повече.
Ние на море няма да ходим със сигурност.Нашето Черноморие с нищо не ме примамва.Падам си по планинските курорти-хотелче с басейн.Още не съм мислила за дестинация.

Излизахме сутринта навън,ами смръзнах се.Хем избирах по-слънчево,ама вятъра е много студен.Сега се припичам до прозореца.

# 556
Здравейте, да се запишем и ние  Simple Smile
Най накрая сме си отново у дома, и татито ни се прибра от чужбинско с много подаръци  Mr. Green Понеже му поръчах ако купува дрехи за мен, да са размера, който бях преди бремеността, той така и направи  Confused И сега съм се амбицирала да отслабвам  Tired  Засега май се спирам на варианта с детокса, по този повод момичета, които го минахте - по колко кг свалихте и задържахте ли ги после?
Моето диване откача все повече, превъзбужда ли се не знам, но днес дори на разходка не можахме да излезем. Какви са тези настроения - или се къса от рев, или се смее с глас, средно положение няма  Thinking Вечер  заспива все по трудно и не мога да разбера коликите ли се върнаха, зъби ли ни мъчат, сънува ли какво и става... На всичко отгоре не признава никой друг освен мен. Не плаче ако друг я вземе, но стане ли време за приспиване реве докато не отида аз. Тренирали сме и татито да я приспива, и баба и, дори дядо и (баща ми се пробва)  Naughty Заспива само ако аз я галя и и пея. Как стана така не разбрах, при положение, че бях на гости на родителите ми почти месец с малки прекъсвания, на свеки също сме я оставяли ако се наложи за по няколко часа. Изведнъж се промени и привърза към мен така.
 Започнах прословутото захранване преди няколко дни с оризовата каша и доста добре я възприема, дори плаче за повече. Противно на очакванията ми не се запече, дори започна да дриска всеки ден (преди акаше 1 път на 2 дни най - често). Днес обаче пропуснахме кашата, че докато се обърна да взема салфетка и малкото шило се изправи само и се захлюпи по очи на ръба на стола. Понеже нямам още столче за хранене и я бях сложила на дивана полулегнала, а стола беше за мен. И така ми изкара акъла, добре, че са ни тапицирани и меки столовете. Отнесе го малко нослето й, но нищо особено.
За почивката - ние живеем на морето и ще отразим някое друго плажче в подходящи часове, разбира се. Но мислим да ходим към балкана август месец  Wink Кой, каквото си няма - това търси.
За къпането - аз къпя всяка вечер, но 2-3 пъти седмично със гелчето за измиване, иначе само водичка. През деня, като се надриска мия.
Много хубави бебчета видях по снимки  Hug Ако някой ми прати паролата за албумчето на лични ще кача и нас да видите  Simple Smile
Стига, че се поулях...

П.с. Ето ни и нас: http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-3-6-m.469818.17833604

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 16:08 от ivedi

# 557
  • Лавал-Пловдив
http://www.album.bg/montrealbulgars/images/22158824/122231/
Малко нови снимки на Сами- става все по кръгъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
Здравейте,
много хубави бебенца видях и много пораснали Simple Smile.
 Ние излизахме, че времето е много хубаво и цял следобед бяхме навън. Дано вече да не се застудява, че да може все да сме по разходки. То вкъщи направо затъпях.

# 559
Момичета,вие къпете ли бебетата след ваксина?

Yana,писах ти лични Hug

# 560
  • София
Момичета,вие къпете ли бебетата след ваксина?

Не, педиатърката винаги ми напомня след ваксина да НЕ я къпя!

Вижте на какво попаднах:
Цитат
За бебето
Един от първите плодове, с които се захранва бебето (след 6-я месец), е именно авокадото. То се пюрира лесно и без пасатор или блендер и е добра добавка към всякакви пюрета от други плодове или зеленчуци. Авокадото придава на детската храна мекота, гладкост, масленост. Освен това носи куп полезни съставки, от които детето на тази възраст има нужда, без да дразни стомаха или да е опасно за склонните към алергии.
Инфото е от тук: http://www.letsgym.com/2008/03/21/avocado/

# 561
Радостинче, мерси за отговора Hug

За авокадото Деси беше пуснала материал скоро ,много интересно наистина , аз мисля да пробвам малко по-късно да давам на Ели Simple Smile

# 562
  • София
А, пропуснала съм за авокадото Peace
Аз дирех нк рецепти за гуакамоле и попаднах на статията, стори ми се интересно, та реших да споделя Wink

# 563
здравейте мами,

опитвам се да ви следя но трудно защото си имам голяма дивачка вкъщи Simple Smile

само искам да попитам някой чул ли е нещо повече по следната тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.15

дано не е вярно....

# 564
Здравейте момичета,
най-накрая взех и последният изпит и сега трябва да мисля за дипломната работа и край с учението  newsm44(поне засега).
Яна е 6500 и 67см.,все още се кърмим и не съм я захранвала,мисля към 6 навършен месец със зеленчуково пюре.От вчера имаме бънджи и я слагам за 5 минути,но много бързо и омръзва, става нервна и сърдита, мисля да преустановя слагането в него за по нататък.От няколко дни започна да хитрее като я сложа в креватчетои  се скрия от погледа и започва да плаче истерично и се захласва,в момента в който се покажа се спира и започва да се смее. hahaha И се чудя дали се глези или просто се страхува да е сама. А да ви се похваля ще ставам леля,сестричката ми е бременна с трето,термина и е за 19.10  Heart Eyes

Относно темата за майчинството,кво да кажа нямам думи просто,ако е истина !
 И да знаете,че не пропускам да ви прочета! Hug

# 565
Нищо не казахте за родилните петна ?

Друг въпрс- лопуш=лапада, коприва може ли да се прибавят към пюретата и кога?

За антикризисните мерки не се учудвам, нищо чудно и да го приемат...

Авокадо, въпреки отзивите не мисля да давам... за сега поне. Два дена вкарвам по лъжичка картофче, повече и харесва от тиквата...ама аз смесвам кърма и картоф, става редичко като нектар.

Биберона и моята мома ме търси по същия начин Simple Smile

За къпането- няма лошо, въпрос на навик...а и аз я къпя вечер главно с водичка и сапунче през ден  и обливам Simple Smile а и да си знае ритуала Wink Денем ако се е наакала така мия със сапун...иначе водичка пак Simple Smile Лошото е, че мивката ми омалява и се запъва ту с едното краче, ту с другото  Joy

# 566

Относно темата за майчинството,кво да кажа нямам думи просто,ако е истина !
 И да знаете,че не пропускам да ви прочета! Hug
[/quote]
ООоооо не - не само, че трябва да имаме вече какво да кажем, ами и да се прибегне към фиктивни мерки.Ай стига сме мълчали!!!Направо съм побесняла напоследък и ако видя Дянков на улицата сигурно ще го удуша с голи ръце.

# 567
Ние днес бяхме цял ден навън много хубаво време беше Peace Не знам при Вас как е ама Теодор като се наспи в количката и после започва лудото мранкане да става и да гледа?!Че съм му пригодила едно одеало и му го слагам да го наддигам,че не се трае направо Rolling Eyes
За къпането-всеки ден си го къпя и косата и тялото всичко, а освен това през деня още 2-3 пъти дупето Laughing и след ваксини пак го къпя нашата педиатърка каза,че ще ми каже при слагането на коя ваксина да не къпя,но не важало за всички.Така това е за сега утре сме на консултацийка и ще се отчета.
Сега лека вечер на всички
smile3524

# 568
Здравейте ...това с темата за майчинството е  ooooh!...нямам думи просто....,отново поредната простотия добре ,че тоя Дянков и всички около него не са ми наблизо.... #2gunfire #Cussing out #2gunfire

За къпането всяка вечер се къпем,след ваксина също. Peace
Ама ,че се ядосах сега ,като прочетх това...ама те не са за бой...да не казвам за какво са  smile3511 smile3515
Хайде момичета ставам... Hug

# 569
Ел-Пл,зеленослистните със сигурност се дават доста късно,след 10-ти месец.
Много хубави дечица видях,да сая ви живи и здрави.
Днес,след 14ч.,времето бе мн.приятно,а към 17ч.стана пролет.Добре се поразходихме.
Чета малко за захранването и лягам,че не ми стига сън.
Утре съм на фризьор,мисля малко да сменя фацата. Grinning
Лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт