Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 30 252
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Moмичета, някой може ли да преведе какво казва Харун в края на 29 серия? Една дума е.  newsm78
Очудва се и казва "Ти"  Hug Hug Hug

Това е добре. Реших да не би да казва "Вие!"

# 661
  • Sofia, Bulgaria
Излизах за малко и вие сте вече на 45 стра.,май скоро ще трябва да скочим в новата тема.Дали скъпите ни преводачки няма да ни изненадат приятно?Само питам,без да нахалствам!

# 662
какво става, мълчание , това затишие пред буря ли е?

# 663

тя бурята няма откъде да дойде в неделя вечер....но се задава и до сряда ще се превърне в тропически ураган от най - висока степен и ще отнесе някого newsm49

# 664
smile3507

# 665
  • София
А и сценаристите трябва да имат време да прочетат какво мислим, след като им го преведат на турски. После да седнат да си пооправят сценария. И от утре него да следват, а не да им нищим глупостите. Някъде бях чел, че сценаристите на "Изгубени" се усетили по едно време, че зрителите им са по-напред в материала от тях самите, дори им хващали пропуските и грешките и имали по-свежи идеи за следващите епизоди. И ние май дотам сме я докарали.

# 666
Моля, гласувайте на този сайт!
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
Гласуването е възможно на всеки час! Не пропускайте!!!!!

Моля ,гласувайте на този сайт
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz
Гласуването е възможно на всеки час! Не пропускайте !!!

# 667
А и сценаристите трябва да имат време да прочетат какво мислим, след като им го преведат на турски. После да седнат да си пооправят сценария. И от утре него да следват, а не да им нищим глупостите. Някъде бях чел, че сценаристите на "Изгубени" се усетили по едно време, че зрителите им са по-напред в материала от тях самите, дори им хващали пропуските и грешките и имали по-свежи идеи за следващите епизоди. И ние май дотам сме я докарали.
Сценаристите и продуцентите са се притеснили зрителите им да не попаднат в групата на “Изгубени”,  в нашия случай явно сценаристите и продуцентите още се смятат за "Незаменими".
Някой имали инфо какво е настроението в турските форуми?

# 668
  • Sofia, Bulgaria
Прочетох отново превода на резюмето и ме озадачи един от въпросите,поставени там.Ще може ли Еда да продължи по щастливия си път/Харун/без никой да забележи това?Направо ми звучи абсурдно-как ще стане тоя номер?Тия сценаристи да не би сега да започват филма,та що народ вече знае за тях ,а друга част се досещат.Те да не са забравили за какво става въпрос до сега?Явно играта на котка и мишка ще продължава-но докога?

# 669
Цитат
Ще може ли Едже да поема по своя щастлив път ( Харун ), без никой да забележи ?

това ли имаш предвид?

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Цитат

това ли имаш предвид?

ООО ,извинявам се ,наистина пише Едже.Понеже някъде я изписваха Индже и аз като съм видяла ,че името почва с буквата Е съм се заблудила!

# 671
  • София
Цитат

това ли имаш предвид?

ООО ,извинявам се ,наистина пише Едже.Понеже някъде я изписваха Индже и аз като съм видяла ,че името почва с буквата Е съм се заблудила!

А, тя и Еда може да продължи незабелязана, но от комшиите. Те още не знаят, а са най-важните.

# 672
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цитат

това ли имаш предвид?

А, тя и Еда може да продължи незабелязана, но от комшиите. Те още не знаят, а са най-важните.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 673
Прочетох отново превода на резюмето и ме озадачи един от въпросите,поставени там.Ще може ли Еда да продължи по щастливия си път/Харун/без никой да забележи това?Направо ми звучи абсурдно-как ще стане тоя номер?Тия сценаристи да не би сега да започват филма,та що народ вече знае за тях ,а друга част се досещат.Те да не са забравили за какво става въпрос до сега?Явно играта на котка и мишка ще продължава-но докога?

От резюмето за новата серия нямам усещане за игра на котка и мишка. Всички ми приличат на насъскани кучета. Тая клечка дето я пали Саадет може и да не подпали. Не знам кой ще спи под / в / и до леглото на Еда, но пред вратата й ще е много мокро от маркиране на собствена територия.

# 674
  • София

От резюмето за новата серия нямам усещане за игра на котка и мишка. Всички ми приличат на насъскани кучета. Тая клечка дето я пали Саадет може и да не подпали. Не знам кой ще спи под / в / и до леглото на Еда, но пред вратата й ще е много мокро от маркиране на собствена територия.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт