Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 30 252
  • 749
  •   2
Отговори
# 375
  • Sofia, Bulgaria
То май всички за гледачката сме се хванали. И аз мисля, че не е случайно. Това ми се е набило в главата.
Малко недоизказано от нейна страна, ама те не и дадоха възможност-тя вика след тях.
Само да не стане накрая "гледачката предполага съдбата разполага" или пък "лъже като циганка"

Ами защо хората в безисходица тичат по разни врачки и гледачки,та и ние така,като не пускат резюмето по трейлъра и ние вече гадаем

# 376

Аз имах предвид заем от близък приятел примерно, който разчита да му върнеш парите навреме. Когато е от банка е по-различно. Естествено, че и на банката трябва да си върнеш парите, но слава богу, просрочилите задълженията си все още не са ги обявили за хора без чест и достойнство. Иначе всеки втори да е такъв.

А кой ще плаща за сватбите на Еда и Мелда не ми се мисли. Предлагам да съберем пари от форума поне за едната, а вие ще кажете за коя и колко да съберем.И ще ги пратим с пощенски запис на Джемил с изрично указание за какво може да ги харчи - сватба на ....с Харун. Защото иначе може да ожени по погрешка другата. А това няма да го преживея.
Не го казвай и на шега  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Абе то да се стигне до сватба между Еда и Харун все ще има кой да плати. Ако няма как как викаш ти ще съберем ние пари . Може да съберем и за заминаване на Мелда извън пределите на Турция да остави хората на мира  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 377
мисля ,че Харун изобщо няма да може да се контролира и владее в задаващата се ситуация

# 378
мисля ,че Харун изобщо няма да може да се контролира и владее в задаващата се ситуация
На това му се вика да се пържиш в АДА  newsm09

# 379
Цитат
Ние си се майтапим, но чувството наистина е кошмарно. Човек може тотално да изкрейзи. Изпитвал съм го от разстояние над 500 километра, а какво остава за няколко метра. Няма сила, която да те спре и нерви, които да издържат

а, дано от кога го чакаме Харун да си изпусне нервите... box bash
newsm10 На мен ми идва малко неадекватно неговото бездействие (както и да звучи).
Сценаристите логично и да се съветват с психолози, героя поставен в такава ситуация с такъв характер как би отреагирал. Ама криза може и да спестяват от такива разходи.

# 380
  • София

Джемил взима заем, който очевидно не може да върне, даже ако гадните лихвари му го бяха отпуснали с основния лихвен процент на БНБ. И той започва да връща на час по лъжичка. Тоест, ако се абстрахираме от произхода на заема, излиза, че да върнеш взети назаем пари навреме е по-маловажно от това какво ще кажат комшиите. И чак след това, някъде на дъното на тази класация на ценностите сигурно фигурира човешкият живот, ако изобщо е там. Това е абусрд на абсурдите за мен. Категорично не мога да приема такава псевдоценностна система.

Заема да им е проблема.. Ако това е проблема Харун да вземе да плати пустия заем и да си живее живота с Еда както на него му е кеф  smile3521 smile3532

Не им е проблема в заема, а в ценностите, които изповядват или си мислят, че изповядват. Да не говорим, че и закупуването на СРС-та също се оказва по-нагоре в градацията на ценностите от връщането на заем. Иначе Мелда можеше на баща си да помогне с тези пари, а не да се оборудва като агент на ДАНС.

# 381
  • Sofia, Bulgaria

Аз имах предвид заем от близък приятел примерно, който разчита да му върнеш парите навреме. Когато е от банка е по-различно. Естествено, че и на банката трябва да си върнеш парите, но слава богу, просрочилите задълженията си все още не са ги обявили за хора без чест и достойнство. Иначе всеки втори да е такъв.

А кой ще плаща за сватбите на Еда и Мелда не ми се мисли. Предлагам да съберем пари от форума поне за едната, а вие ще кажете за коя и колко да съберем.И ще ги пратим с пощенски запис на Джемил с изрично указание за какво може да ги харчи - сватба на ....с Харун. Защото иначе може да ожени по погрешка другата. А това няма да го преживея.
Не го казвай и на шега  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Абе то да се стигне до сватба между Еда и Харун все ще има кой да плати. Ако няма как как викаш ти ще съберем ние пари . Може да съберем и за заминаване на Мелда извън пределите на Турция да остави хората на мира  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Много ме развесели! Аз съм за-Мелда КЪШ!

# 382
  • И тук,и там
Да.Представям си следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 18:01 от BuBuLe4ka-Kle4ka

# 383
  • Sofia, Bulgaria
Браво,ама така трябва да стане!

# 384
Явно не съм те разбрала какво точно имаш впредвид. Но си много прав.
Много смешно ми стана, когато Бура Гюслой каза в интервюто за Нова,че имало топлина в семейството на Тюркян и Джемил  smile3532 smile3532
Не ми се мисли Джемил как ще реагира на това ,че Еда е бременна от Харун .. Направо ще настане Буря. Дано тогава да й се ядоса и да й каже,че не е негова дъщеря и да излезне,че е сестра на Бату. Според мен това семейство не заслужават Еда и не виждам как сред такива гадове това момиче ще е толкова свястно и добро.. Дано да е сестра на Бату  newsm17 newsm17 newsm17

# 385
Да.Представям и следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

newsm10 newsm10

може и точно така или нещо подобно да стане rotfImao rotfImao

# 386
Да.Представям и следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Представям си половината физиономии ще са ..  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 387
има някакво огромно разминаване в този филм- героите са представени като умни, интелигентни, а всъщност излизат най големите наивници, вярват на всичко, ако не им се каже в очите директно , нищо не разбират

# 388
  • Sofia, Bulgaria
А колкото до заема на Джамил от мутрите,може би Ферда ще помогне,оня гологлавия нали инсценира защитата и ,когато подставени от него гаменчета я замеряха с кутийка от бира или каквото там пиеха.Той и хвърли око още в сервиза на баща и.Има такива хора,които привличат само подобни отрепки ,мъжа и такъв ,защо не и с тоя!

# 389
има някакво огромно разминаване в този филм- героите са представени като умни, интелигентни, а всъщност излизат най големите наивници, върват на всичко
А пък колко са слепи. Толга направо си е запикал очите - с извинение за израза. Е как не се усети  че Харун е Хаккъ.. ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт