Отговори
# 135
# 136
# 137
# 138
# 139
# 140
Последния колаж е много красив.....малката Асия е голяма сладурана...

# 141
# 142
# 143
# 144
# 145
Здравейте,момичета!Старшни сте,продължавайте в същия дух,аз съм поредната почитателка на Туба и Мурат,чета ви постоянно и реших да ви изкажа благодарността си.  Hug Hug Hug

# 146
# 147
  • София
didisto ,

снимките са хубави и нееднократно са показвани в тази тема  Peace
Даже преди 3-4стр. момичетата бяха показали и сем-то на Бурчин  Wink

# 148
То и другите снимки вече сме ги гледали n- пъти. Преди врече казах,че темата няма да я бъде ,ако е само анти Бурчин и
само МураТуба. За да е интересно нека има много посетители с различни мнения. В противен случай има един пример в този
форум и то лош пример. Нали не искаме да останем само 5 - 6 и да си омръзнем от повторения.
Радвам се ,че разнообразиха темата и я освежиха.

# 149
  • София
Цитат
То и другите снимки вече сме ги гледали n- пъти

някой да е казал, че не сме ги гледали другите  newsm78 Смисълът на поста ми беше, че са показвани неедникратно почти всичките му снимки с Бурчин и нейното сем-во, а не само снимките му с Туба. Тук незнам някой да е имал проблем с различното мнение, което личи и от анкетата и възможните отговори, в които фигурира и Бурчин (логично).
Така че момичетата тук винаги са били (поне според мен) супер отворени за всякакви мнения и снимки!
Говоря в 3л.мн.ч., защото сериалът "Аси" го започнах по-късно и не съм от момичетата, които са "домакини" (така да се каже) на темата  Peace

Днес даже гледах снимки на Мурат като Саваш, на Нургюл, на Туба и Джансел, което доказва още веднъж горното ми твърдение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт