Отговори
# 75
И аз съм го чувала това, но не е вярно, поредното поверие... Laughing

# 76
  • Mars Hotel
Няма такава зависимост. Имах изключително спокойна бременност, аз по принцип съм много спокойна. Затова пък дъщеря ми е страхотен нервак.  Wink

# 77
Не,няма такова нещо. Naughty

# 78
  • Варна
С първото ми дете карах мнооооого нервна и неспокойна бременност!Резултата-спокойно бебе Peace
И при мен така

# 79
  • София
Не мисля, че има общо. 

# 80
 И аз се присъединявам към повечето майчета...Аз имах много неспокойна бременност, а малката е много спокойно бебе. Плачка само когато е гладна! Simple Smile

# 81
Ох, аз пък имах прекрасна и спокойна бременност - резултатът - ревливо и неспокойно бебе  Rolling Eyes Явно няма зависимост  Peace

# 82
И аз се присъединявам към повечето майчета...Аз имах много неспокойна бременност, а малката е много спокойно бебе. Плачка само когато е гладна! Simple Smile

И при нас е така Peace

# 83
Неспокойна,меко казано бременност-много ревливо бебе,е моят опит. Whistling

# 84
  • Miami
Хм, от всичко написано до тук си правя извода, че има друга зависимост : Неспокойна бременност-спокойно бебе и съответно обратното  Mr. Green

Първата ми бременност беше спокойна - резултата е съвсем нормално бебе, нито спокойно, нито неспокойно  Laughing
За сега бременността е също горе-долу спокойна, ще видим какво ще е бебето  Simple Smile

# 85
Нервна бременност= мрънкащо нон-стоп бебе, не знам де да диря връзката, но е факт.

# 86
и на мен ми върви на стресове в последно време.
надявам се да не се отрази на бебето!

# 87
С първото ми дете карах мнооооого нервна и неспокойна бременност!Резултата-спокойно бебе Peace
И при мен така
И при мен беше така и с двете бременности...дъщеря ми беше много спокойно и послушно бебенце,като стана на 1 година се промени коренно- сега е  буйна-да ми е жива и здрава....сина ми също до момента е много спокойно,кротко и усмихнато бебче...но така като постоянно гледа на кака си маймунджалъците,се предполага че доста ще научи Joy

# 88
  • София
И аз се присъединявам към мамите с неспокойна бременност, мина ми какво ли не през главата ooooh! Не знам дали има връзка, но дъщеричката ми е много щура и капризна и определено си е голям нервак Confused

# 89
  • Видин
Карах много проблемна и рискова бременност, засега бебето е горе-долу спокойно и добричко. Има си и малко ген от баща си - нервност, ама се трае засега  Joy

Общи условия

Активация на акаунт