Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 911
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Истанбул
O, блазе ти ,Ангелино HugАз пък искам да съм на 30 ина километра от Търново,у наше село хубаво.Пък за Търново в неделя излях доволна доза адреналин ,гледайки във Фейсбука как се мята моя хубостник племенника с бънджи от Стамболовия мост #Crazy #Crazy

# 361
  • Монреал
Благодаря ни всички, които ми отговориха. Весели празници!   bouquet

# 362
  • Варна
... Пък за Търново в неделя излях доволна доза адреналин ,гледайки във Фейсбука как се мята моя хубостник племенника с бънджи от Стамболовия мост #Crazy #Crazy

Твоят племенник не се ли страхува да не му се разместят знанията по анатомия ? ... Едно време , като четях по анатомия , биохимия и микробиология , направо ме беше страх да си мръдна главата ... Струваше ми се че ШЪ  вземИ да сЪ разбута крехката конструкция на напъханите в нея факти

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 18:38 от Lora-Di

# 363
Честито Благовещение и всекиму много благи вести в годината.

Стефи,да те ощастливява всеки ден твоето имениче и рождениче.  party023

Аше,честито лелинство.Да расте здрав и спокоен. baby

Дядо Хаджи,още безброй броеве на темата за хлебопекарните с настроение да изпишете.

Лори,Хаки,Анджи, много ви се радвам Hug

Делте, Редеми, Hug  HugБз,както винаги изчерпателна. smile3529  bouquet

Благодаря на всички за отправените пожелания.Днес имах доста работа,но деня беше хубав.

# 364
  • Истанбул
 Здравейте от Анталия!
 Пролетен бриз, нежна зеленина, усихнато слънце! Hug Какво повече да искам? Нека животът ви да е пълен с такива дни и да се сбъднат всички ваши мечти и желания, честит празник!
 Честит рожден и имен ден на щерката Стефина!  bouquet
 Честит рожден ден и на дедовия форум! За много 5 години! bowuu
  Аше, да е жив и здрав племенникът! Да расте с мама и с тати (така се пожелава тук!) Grinning
  Хаки, те твоите инспектори защо ходят поединично, а? Първият инспектор пита, защо се пие кафе без него! А? А? Ааааааа! Naughty Crazy Hug
  Бз_че, значи чакаш да замина и минаваш в действие! Пак ще има очна ставка! JoyHug Hug Hug
  Ай, ся докладвайте за 24 април! Кой, кога, как? Давайте да командироваме комитета по посрещане и настаняване! newsm78
  Прегръдки и целувки на всички останали момичета!   bouquet Hug Hug Hug

# 365
Здравейте милички  Hug
От 4 години насам днес е най-щастливия ми ден/нощ/денонощие  Laughing
Да ви почерпя за здравето на Ивчо Пивчо Моливчо, по-известен като Бам-Бам.
Почерпката , разбира се, е тематична  Wink с любимите му "Cars".

И  по нещичко за пийване [img]

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 00:39 от tsve_te

# 366
Суха Мащерка  
Hug Hug Hug Честит Рожден Ден!
Желая ти всеко твое желание и всяка твоя мечта да с епревърнат в реалност!
Бъди винаги щастлива и все така мила и усмихната
!

# 367

Честит рожден ден на Иво на Цвете.Нека е здрав,силен и умен за радост на мама и тате.

Честит рожден ден на суха мащерка

След всеки успех да има нов успех и една любов голяма

# 368
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАМ БАМ, С ПОЖЕЛАНИЕ ДА Е МНОГО ЗДРАВО И СРЕДНОПОСЛУШНО ДЕТЕ!!! smile3503
И понеже пожелах да е поне среднопослушно дете а за това е нужно поне за малко да приседне, да взема да му изпратя едно Лего-конструктор Wink
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЩЕРКЕЙЙЙЙЙЙ!!! newsm68

С пожелание за много, много усмивки и лИбоФФФФФ smile3503

# 369
  • Varna
АНЖДЕЕЕЙ Hug
КъдЯ си брЯЯЯЯ newsm78 Станала съм ранУ, че незнам кага ще звъннеш. Не, че все още не се мотам по пижамата Joy Дай нишан бе Джанъм Hug

# 370
  • до вятърните мелници
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ - МАЩЕРКА и БАМ БАМ!!!

Мащерче, много здраве и успехи във всички останали сфери! Пожелавам ти страхотен ден! Hug

Цвети, да ти е жив и здрав Щурчо! Много усмивки и за трима ви!  Heart Eyes

# 371
  • Истанбул
Добро утро HugЯ да видя аз HugКошарката се пълни с рожденици=овнета Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАМ=БАМ.ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ,НЕКА ДЕТСТВОТО МУ МИНЕ В МНОГО ИГРИ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ  bouquet
мАЩЕРКЕ=ЗЕМЛЯЧКЕ HugДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ,МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ Hug

# 372
  • Казанлък of all places
О, колко много Овни! Да сте живи и здрави всички!
Цвете, да те радва много малкият динамит!

Инженере Мащеркова, желаем ви много радости, кабели, прежди и успех в училище! Simple Smile

За всички Овни в темата  и извън нея ( Герасим е след 5 дни Simple Smile) - Заблеяло ми агънце

Делте, ето обозначавам се !  Hug HugТова, което мишките го мислели, котките го разваляли. Нашата среща в Търново се отложи за 2 часа , т.е. от тук ще тръгнем много късно , та не знам дали ще съвтаксаме да се видим. Хотелът ни обаче е в гръцката махала, доколкото разбирам, та поне едно фюююют мога да свирна да пием кафе /чай/бира/....

Ох, Хаджи, 5 години хляб месите? Пък аз си мислех,че съм професионалистка ( почти), като съм се справяла без помощта на БГ-Мамма...Много още да творите!

Успешен ден на всички !!!

# 373
  • Varna
АНДЖЕ Hug
А аз вече облечена, нарисувана и готова за срещата Joy Казваш да взема да приготвя обяда тогава на мъжовете и да не се каня да те видя скоро newsm78 Хайде отивам най-прекрасна във куФнята и я мятам тогава. А Гръцката мААла е да наЩтЪ Турската, така, че ще долетя аз със вълшебното килимчИ smile3521 Ти самУ сФирнИ Hug
Точно на границата на двете мААли е ТурскиЬО ресторат, така, че може да го отбележим я със чай, я със кюнефе smile3503

# 374
 Embarassed
 Embarassed
 Embarassed

Приятели много благодаря за пожеланията  Heart Eyes
Рожденният ми ден е утре  Hug Тогава ще почерпя  Hug

Цвете, Честит Рожден Ден на Ивчо !
Пожелавам ти да расте буйно и силно дете.
Нека да те дарява с повече и по-силни щастливи моменти!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:12 от Суха Мащерка

Общи условия

Активация на акаунт