Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 490
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
                              ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ ПРИЯТЕЛКИ!!!
                  БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ,
                  МНОГО ЩАСТЛИВИ,  
                  И МНОГО ОБИЧАНИ!!!
Hug Hug Hug

Бъди жена благословена
                    с любов и нежност надарена
                    с усмивка вечно озарена
                    и с много радост наградена!
                    Пожелавам ти
                    едно утро,
                    в което да тръгнеш усмихната,
                    една ръка, на която да се облегнеш,
                    едно рамо,
                    на което да стихват тревогите,
                    една обич, да носиш в сърцето си,
                    един път, да те води към хората,
                    една цел, да те води в живота,
                     за да бъдеш истински щастлива!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИНА!!!
НЕКА ЩАСТИЕТО ТЕ СЛЕДВА НЕУМОРНО,
УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ,
А ЛЮБОВТА-ВЕЧНО ДА ГОРИ В СЪРЦЕТО ТИ!!!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:14 от annip

# 76
БЗ,аз на български съм писала и мога да напиша нещо от душата.Проблема ми е ,че не мога да ги преведа на турски.Затова търся нещо на турски Hug Hug Hug

АША,страхотно си го съчинила.
И много благодаря! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:22 от annip

# 77
  • Варна
Скъпи момичета , ето ви цял списък с пожелания и нека всяка избере от него онова ,
което си хареса :

Успехи в работата !
Хубаво време !
Любов - чиста , нежна и нееднократна !
Деца - разнополови !
Дрехи - по мярка !
Съседи в купето - които не пият и не пушат !
Коси - копринени !
Зъби - белоснежни !
Мъже - състоятелни !
Спонсори - нежни !
Любовници - умни !
Съпрузи - законни !
Секърви - живеещи в друг регион !
Снахи - покорни !
Чинии - измити !
Мъже - не хъркащи и избръснати за през нощта !
Врагове - слабо силни ! Врагове - силно слаби !
Обеди - в леглото !
И ... онова , е ... знаете кое - редовно !
Любов - изгаряща , като в сериал !
По пет сериала на всеки канал !
Романи - курортни ! Пориви - безумни !
Съседи и отгоре , и отдолу - безшумни !
Пътувания - на море !
Баници - вкусни , но без калории !
Коли - вносни , но с ляв волан !
Парфюми - на Диор !
Цветя - ежедневно !
Намерения - различни , но по-добре - сериозни !
Жилища - петстайни и петзвездни !
Заслужен отпуск - на плажа и сред вълните !
Тролейбуси - навреме и не пълни !
Приятели - не отегчителни ! Приятелки - не ревниви !
Мъже - състоятелни ! ( Както се казва , когато силно желаеш нещо , не е грях да го повториш ! )
Перални машини , прахосмукачки , комбайни - и функционални , и със стилен дизайн !
Страсти - изнурителни !
Трудности - кратки !
Брилянти - не по-малко от 40 карата !
Раждане - без болка !
Мъже - в много продължителна командировка !
Проблеми - НИКАКВИ !
Гардероби - без молци !
И струва ми се , че нещо забравихме ...
А-а-а , да ! ... ЛЮБОВ !
И мебели - без прах !
И сбъдване на мечтата да станеш велика актриса !
И Ден на жената - поне 300 дни в годината !!!

(Този списък беше на руски език , в рими , които за жалост изгубих при превода  Rolling Eyes )

Пине , бъди здрава и дано се случи всичко , което най-малко очакваш ,
                                                                но най - силно желаеш !

Хаки , да е жив и здрав скъпият ти дядо , поне до 100 години и дано всички вие , неговите наследници да сте се метнали на него !  Hug

asha , ти имаш талант ! Специално ти пожелавам да си възвърнеш вдъхновението за поезия , макар че хубавата проза също не е за изхвърляне !

Комшийки , гответе се , че зимата се върна по наш`те ширини , сигурно утре ще е при вас  

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:49 от Lora-Di

# 78
Честит празник мили дами и мами

Нека сте благословени и с обич надарени

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:34 от spaska.53

# 79
Честит рожден ден Пина

Желая ти здраве радост и мнооого любов

# 80
Как сме група  Hug Wink Heart Eyes... надявам се в добро настроение  Wink Praynig Hug

Аше - струна си , ти, бе , жена  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.... (ама не аз търсех либоBни  стихове, а Анито Laughing Wink )

Анито - а бе вие на какъв език комуникирате, злато Heart Eyes Laughing ... ей малко либовнически стихове : http://www.msxlabs.org/forum/turkce-sarki-sozleri/166901-muazzez … aber-yuruduk.html
http://www.gitme.net/sevgi-sozleri.php
 Hug Heart Eyes Wink

Хаки - честит роджен ден на милия ти дедко Hug ! Да е жив и здрав !!! Дай Боже всекиму  Hug Praynig Hug !!!

Лорич - да , и тук зимата се оказа първа приятелка на/c Баба ни Марта  Whistling... жени ко да го правиш , нЕма угодия  hahaha Joy.... още малко ше си носим ботушите ... и шапките ... и шалповете .... и ръкаваиците  Whistling Crossing Arms Thinking ... ама бъхтисах вече , бееее  Whistling Crazy Mr. Green (**това c пожеланияTa ми хареса много .... а-ха ... избрах си вече Whistling Mr. Green Laughing )

DjordiHug Hug Laughing

Ange - да, Ha 23.04 е срещата Hug Mr. Green Heart Eyes  ... идвате нали ... и с изненади и без, само докарате зелето , ок  Whistling Crazy Joy??....(паркът се казва Emirgan park=Емиргян Парк)

А ето какво пишеше в пресата тe3u днu no cлy4aй IWD(International women's day)=8.03  :
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=international-women8217 … ountry-2010-03-07
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=men-sing-for-women-2010-03-04
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=hotels-call-to-experien … -woman-2010-03-03
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=marginal-womens-march-8 … easier-2010-03-05
http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=optimism-and-pessimism- … ns-day-2010-03-05

Малко снимки от цял свят по повод днешния повод  Heart Eyes Laughing Wink :
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10381&p=27&rid=2
http://poblizo.com/wp-content/images_big/index.php?dir=8_mart&am … ;pic=SUC51316.jpg
http://www.kazete.com.tr/anacapture.php

До по-късно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ps: Делте - да , ние тук сме добре , но за съжаление доста починали хора има + разрушения ... (а най-странното е ,че от 2 седмици се чувствaх супер странно, имаx чувството/усещането, че изживявам земетресение ..He 4e uMa Bpъ3ka ....) ... Да пази Господ и да не дава Praynig ...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 20:00 от bz

# 81
  • на морето

asha ............. Специално ти пожелавам да си възвърнеш вдъхновението за поезия , макар че хубавата проза също не е за изхвърляне !

Добра зимна вечер на компанията !

Лорче , ....сутринта  явно някаква Муза ми се " отърка " и ето го резултата ....
Специално от днес....... За момичетата от форума за Геджето и за вас ....

Истината е , че тези ми умения бяха години "заровени " нейде вътре в мен , но от година насам се "отключиха отново .И "виновника " за това е  ...... личи по подписа ...   Laughing Laughing Laughing  Този филм ме върна към "мене си " ...

Нека да бъдем като водата -
тя е мека и нежна ,когато ни гали ,
но може да бъде силна и упорита  когато пресича планини ,
Може да дарява живот ....
И може да е безмилостна   .....
Нека това , последно качество ,
да го пазим само когато трябва да защитим Живота ...

Нека да бъдем като въздуха -  
да бъдем леки , ефирни и сетивни ,
Може да галим като лекия бриз ,
който разхлажда в жегата ,
Можем да бъдем невидими , но знаем ,
че сме необходими с всеки дъх и всеки миг...
А може да сме  смразяващи и ураганни ,
но нека последните ни способности да проявяваме ,
когато е застрашено всички свидно и ценно за нас ....

Нека да бъдем като огъня -
да сме живителната топлина
в смразяващите зимни дни .
Може да даряваме светлина в мрака
и да сме пътеводен маяк в бурята.
А  може и да сме изпепеляващи ,
но нека ако изгаряме ,
то да е само на кладата на Любовта ...

Нека да бъдем като земята -
да бъдем Дома за свидните ни същества .
Можем да даряваме живителни сили ,
да бъдем и стабилна основа и здрава опора .
А можем и за миг  за разрушим и да пренаредим Света ,
но нека това да е най-крайната мярка -
само когато трябва да го направим по -добър!

Защото  не трябва да забравяме ,
че в Недрата си Земята е Люлката на живота !

Аша

# 82
  • Varna
ХАКИ Hug
Прости на старата ДелтЪ, че не видяла, за рожденният ден на Дедко ти. На този човек му ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ!!!
Незнам дали е около тебе някъде, но ако е изпращам му този красив танц на Дидем. thumbsup  Не съм я виждала да танцува този стил. А вчера много я харасех а пък музаката кааак ми хареса, че сЪ мъча и аз да го направя, ама нещо не уФащЪм стъпкитИ rotfImao
http://www.youtube.com/watch?v=_NLUTGbo5Cc

# 83
БЗчеееееееезлатна душа имаш Hug Hug Hug
Едно голяяяяяяямо благодарско çanım newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ний си говорим на български,но си мислех че ще му стане още по -мило,ако му пращам нещо и на турски чат пат Wink.
Нал се боря да го уча тоз език,ама нещо напоследаааак време не остава за него hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 84
  • Варна
asha , Много си добра !
И аз съм влюбена в Геджето ! ... Има магия в този сериал .
Делтичке , ти пък къде сЪ сложи и ти между старите бе , душа !? ... "Старата ДелтЪ" от Дидем взема мостра за танците ! ... Стара била тя ! ... Ама ха !  Crossing Arms
Бизи , кои са дамите на снимките от миналогодишния осми март , които си пуснала ?

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:37 от Lora-Di

# 85
  • Varna
Ееее, Лорчееее Hug
ти пък сИгааа, ми като забОравих значи остарЕх бе Душе Joy Или пък не съм довидяля  какво се пише, или пък съм чела пет за четири Joy Дъртешка ми работа Joy
АШЕ Hug
Оня нашия филм,  на мене страшно, ама страшно ми помогна да прогледна много неща......така, че Душице не си сама, имаш си дружка Hug
Станбулки Юбави, как е времИтУ при вас? Казаха, че във Смолян валял жълтеникав сняг. Ама от СевернЪтЪ Африка имало циклонец и поръсил малко жълтичкУ. Ама де го е метнЪл тоз пясОк чак у Родопите брЯ #Crazy
Доразвалиха ни настроението като казаха, че във срядата снегУвети продължавали rotfImao
Абе майната му на снеговете. Да няма земетресения, че аз съм преживяла две и хич не съм забравила какво е. Ако щете вярвайте, все ми се привиждат. Последното беше 2004 година. Тъкмо говорих със наши познати от Истанбул и като тряснаааа, как изхвърчах не си спомням, навънка. А тъкмо им говорех, че имам награда екскурзия до Истанбул от мойто работно място и да ме чакат след 4 дена.
След като отмина и се прибрахме комшиите и идвам пак на НетО и моите познати писали, та писали, що съм спряла да пиша, да няма земетресение- майтапят се хората. Като им казах помислиха, че се майтапя. И от тогава все се моля, ако става такова нЯщУ да съм пак сама като тогава, да не мрем всичкитИ. Тогава мъжО на път беше е детенце учеше у чужбинскУ.

# 86
Добър вечер ! Еййй голям купон празнувате, кръшни хора виете та чак Баба ви Марта разлютихте. Тук в върхушка и такъв сняг вали и вятър духа, че все едно е януари. По винишкия баир имаше закъсали автомобили и автобуси, едва се прибрах. Лелееее добре, че се прибрах на време. Ако знаете какво ме чакаше.......Мъжът седнал на един стол в хола и си подпрял главата- викам му ела ми помогни с торбите и детето, а той не ме поглежда. Отивам до него- блед, сив, пожълтял, не мога да опиша цвета на лицето му, но Бога ми все едно смъртник видях (да не дава Господ). Едва стои и не може дума да обели, а очите му блуждаят. Дружки, сега като върна лентата назад не знам как успях да събера сили и да реагирам Детето в колата в гаража, врата отворена и снега се вее чак вкъщи. Кое направих първо, какво направих дори и не помня. Не си спомням как съм профучала да прибера малчо вкъщи и да помогна на мъжо. Оказа се ,че кръвното му рязко е паднало, Границите му почти изравнени, ужасссс  Cry Cry Cry Бърз айрян със сол, кола , че и кафе съм дала няколко глътки. За 10 - 15 минути се съвзе. Сега как да не ми е благодарен  Wink Шегувам се аз, ама рева със сълзи, че така се уплаших и сега ме хвана ревливото ленче. Утре съм го строила да стои вкъщи, няма да отваряме Автомивката, и такъв режим ще му спретна сега ,че му е бедна фантазията.
Желая ви лека нощ и дано всички сте живи и здрави  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 02:06 от tsve_te

# 87
  • София
Цвете то тоя стрес вече не знам докъде ще ни докара бе. Ама на слава на Господ, че виж как на време те е изпратил да му помогнеш на човека.

Дано да е било нещо единично и инцидентно.

# 88

Добро утро момичета-кокичета и момче-минзухарче

Слагам кафе и закуска да стоплим коремчетата,че вън не е за излизане.

Три дена стана как Спаска с лалета се бори.Снощи силите ми стигнаха сал за поздрави.

Редеми нали си по-млада бързо си реанимирала,че и сили за оскарите си намерила,браво мила.

Вчера всяка "сделка"съпроводих с поздрав към дамите за които купуваха цвете от което

устните ми нацъфтяха.Времето беше отвратително-мартенско, та се наложи като се върнах

да правя морско-солни бани на краката и креватно затопляне.С дебелия юрган Mr. Green

Тази сутрин вече два часа чета и пак ще се връщам отново - толкова хубави неща сте писали.

Хаки, да е жив и здрав дядо ти и дай боже всекиму.

Аша, талантлива си,отприщи чувствата и въображението и ни радвай още.

Лорче, как само едно пожелание да си избера, всички ми харесаха,но ще се засрамя и

прескачам само за свекървите.Цвете колко ли си се притеснила,но ето била си точно

навреме до твоето момче, дано се оправи бързо.

Дризе,много се радвам отново да те видя.

Делта, Мистик,Бз/темата е чудна/,Пина, Близнаците, Анджи,дядо Хаджия Джорди

и всичи,които съм пропуснала/от ЕГНто/хубав ден ви желая и мноого  Hug

Ми ето да пропусна най-влюбенато момиче,Ани Hug

# 89
  • Казанлък of all places
Сняг се сипе на парцали,
веят ветрове и хали,
баба Марта се ядоса,
облаци със сняг халоса
със метла, а не със цвете,
та ни трупат снеговете....

Нищо, Марта ще отмине,
снегоринът ще разрине,
та да видим ний тогаз
колко е Април курназ!

Tова за добро утро !

Аз пък гледах Оскаровия филм снощи + "Нощи в Роданте" преди това - предимството да сееш носни кърпи из цялата къща и да гледаш мрачно е че няма мъж, който да ти опонира насреща! Само попиа "Картофите пържени или ще ги печем?" и се захвана, пък аз да си гледам бозата на спокойствие. ( Оскаровия филм след това заедно го гледахме)
Цвете, малкия дявол е било!!! Да пази Господ и да му набиваш чембера повече на твоето момче! Ти си знаеш как ....

Общи условия

Активация на акаунт