Отговори
# 540
Хм, аз съм много доволна от слинга, с каката го ползвах до към 9 месец.  Heart Eyes В Софето го има в 2 магазина тоя модел, който ползвам аз - с халките, иначе са само на Премакс май.

# 541
  • York
Чакам финансови постъпления, за да си поръчам слинг шал.  Laughing И без това не съм се засилила да ходя където и да е в тази зима Simple Smile

# 542
  • offshore & overseas
Мяуче, Люската много е пораснала и е голям бонбон  Heart Eyes ( пу пу, все така да расте и хубавее! )
Благодаря ти, Тани! Hug

# 543
  • France-Bulgaria
Честити месечинки на всички бебчета

Сърдечни благодарности на Шоколадче-   bouquet за гранулките против колики,които в 'дълбоката' провинция не се намират   bouquet Hug Heart Eyes

# 544
О, Ефи, дано да сте спали.  Hug

# 545
Честити месечинки на всички бебчета

Сърдечни благодарности на Шоколадче-   bouquet за гранулките против колики,които в 'дълбоката' провинция не се намират   bouquet Hug Heart Eyes

Кои са те, ако мога да попитам, тъй като безуспешно издирвам илачи, против тези гадости - коликите, за да спася моето момче от страданието , което му е изписано на лицето!!???   smile3515

# 546
За коликите, мисля че преди писах и нищо не пречи да опитате - съвсем малко индийско орехче, смляно, по-малко от една щипка даже, слагате на езика на бебчето и после давате вода или там каквото пие за да го преглътне. Много прехвалено. Сестра ми го е пробвала и действа, ние, не смея да кажа, но нямаме колики, или са много слаби и не реве, така че абсолютно нищо не давам. Иначе ако ми се наложи първо ще пробвам индийското орехче, после чай и най-накрая лекарствата.

Честити месечинки на всички, които имат днес.   bouquet

За излизането - аз си излизам. Слагам го в коша и после с количката обикаляме по моловете най-вече. В момента навсякъде е празно, което е още по-добре.

# 547
  • offshore & overseas
Бръмби Hug -- ето кой ми липсваше.

Марго, имам бледЕН спомен, че ставаше дума за хомеотичен препарат Hylands, но трябва да проверя.

Някой беше споменал и други хомеопатии, но аз засега се въздържам и ми минават покрай ушите (погледа по-точно).

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 17:27 от Мяуче

# 548
  • France-Bulgaria
Шоколадче Да поспахме,слава Богу  Hug

Марго hylands са гранулките,Мауче правилно ти е казала,че са хомеопатични.
От скоро ги има в Бг.В гугъла има доста инфо за тях  Peace

# 549
  • offshore & overseas
Коригирах спелинга, в нета обаче пише, че са само за леки коликови болки "Generations of mothers have used Hyland's Colic Tablets to soothe and quiet babies with mild tummy aches". Хм, може и аз да опитам да дам на Люси... евентуално някой ден.

П.П. Те ще се окажат пенкелерски, тия коликови таблетки. Прилагат се и при зъбоникнене и прочие раздразнения.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 17:31 от Мяуче

# 550
Тук съм, но миткам навън, а в другото време само чета набързо и уж уча, че сесията ми започва.
На мен Сашкова нещо ми се губи...
Иначе, пак не съм казала, ние направихме една сесия с Муцуна, но нямам време да кача снимките. Като намеря ще ги кача да ги видите.

# 551
  • offshore & overseas
На мен Сашкова нещо ми се губи...
Иначе, пак не съм казала, ние направихме една сесия с Муцуна, но нямам време да кача снимките. Като намеря ще ги кача да ги видите.
Сашкова писа вчера, за днес не помня, даже и снимки е сложила на сладура.

Муцуна май качи днес във ФБ 2-3 снимки на Митко, но не съм 100% сигурна, че е той, де.

Аз тия дни не мърдам от къщи -- студено ми е и това си е. cold

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 18:03 от Мяуче

# 552
Включвам се на бързо,честити месечинки на порасналите дами и господа!S.neva ,аз имахсъщия проблем,но колкото повече време минава ,толкова повече моето детенце само се задържаше да суче,отначало само 5 минутки най-много,но с упорство,  без да давам добавка е на кърма вече 45 дни.Нямам опит ,но се включвам ,защото и за мен бе голямо притеснение това сукане за по 3-4 мин. , а и в болницата се наложи първите два дни да е на АМ , така че не се шашкай продължавай да настояваш.

# 553
  • offshore & overseas
...S.neva ,аз имахсъщия проблем,но колкото повече време минава ,толкова повече моето детенце само се задържаше да суче,отначало само 5 минутки най-много,но с упорство,  без да давам добавка е на кърма вече 45 дни.Нямам опит ,но се включвам ,защото и за мен бе голямо притеснение това сукане за по 3-4 мин. , а и в болницата се наложи първите два дни да е на АМ , така че не се шашкай продължавай да настояваш.
Браво, Радост!

Да, това също е важно да се отбележи, че бебетата постепенно заякват и започват да сучат по-стабилно, да намират зърното по-лесно и по-рядко да изпускат, имайте предвид и това.

# 554
  • София
Аз давам чай от копър на Хип против колики. Първо му се мръщеше, но сега си го харесва. Надявам се, че поне газовете маха, но не мога да твърдя със сигурност до колко помага.

Аз имам слинг с халки, който сама си ших, и един подарък - с халки и мекичко отстрани, но моя ми е по-удобен.

Общи условия

Активация на акаунт