И ние сме твъъъърде далеч от намаляване на броя на храненията, да не говорим за отказ от нощното такова. 8 пъти яде и това си е, много рядко се минава и яде "само" 7 пъти.

, докато се успокои и пак го слагах да спи. Незнам на какво се дължеше, възможно на твърде много стимулация, поне аз така си мисля и с времето отмина
Не се притеснявай, най вероятно бебчо търси мамина ласка.

, буди се през 2 4аса. Не е гладен за какво реве не знам, сега седи в шезлонга и мрънка пак. Явно усети, 4е пиша и реши да ми попре4и
. Явно му се спи. Нашето ако се промени. Стана малко по зелено, но като го бърша с кърпи4ка си е жълто, дали защото ака пове4е като коли4ество и става по тъмно не знам. Но си е бодър, жизнен не е настинал. Има си и зрънца вътре както си трябва. Охоо май ще заспим в шезлонфа, а дано
Явно вибрацията му харесва.
(майтапя се, ако някой не разбере майтапа
) 

, а на теб още по-силна прегръдка
, не се предавай
, само в мен спи и на спалнята и устата му е се в поза сукане, а повръща вече от преяждане
, откачам направо и чакам баща му да си дойде от работа да изляза да поема въздух малко... 
,днес сме на консултация и нямам търпение да видя колко сме пораснали 

Че и Вигантол ни изписаха да не развиел рахит (уф, пак забравих да го дам!). Аз само си го кърмя и гледам да не е супер често ама то не може винаги да го мъча да минат пустите 3 часа - някой път като почне да се дави много като яде сама виждам, че е ял по-малко и естествено, че ще огладнее по-рано за следващото хранене.