Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?-тема 9

• 43 522
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Наистина не разбирам за какво да не се хаби нито пък от какво се чувстват засегнати майките с болни деца.
Ro$aRio на мен лично никой не ми се е оплаквал това дадоха от предния протест по ТВ и затова написах ,че е важно да се чуят истински проблеми ,а не че някоя майка по майчинство иска с 35лв да храни детето си и да му купува памперси.Дори не споменаха и за фиксирани дати за плащане.
А за забележките за правописа не мисля ,че трябва да се сърдите аз поне не приемам негативно критиките към моя .

# 406
svishtov-ckb nqma.momicheta uspokoite se,ne se karaite s tova nqma da si pomognete nito 6te promenite polojenieto!izvinqvam se che pisha na latinica no prosto nqmam kirilica!

# 407
добрич инвестбанк няма .незнам буба от коя банка ги е истеглила

# 408
аз съм за фиксираните дати.Примерно да знам, че на 20 ти парите ми са в картата може да ги тегля след 5 дена , ако ми се наложи за някакъв непредвиден разход,

# 409
В Пловдив още няма преведени пари. То фиксирани дати уж са 16-ти, обаче уви. Може м-р Дянков да е решил и тях да спре. За да си напълни хазната.

# 410
добре де аз не разбирам друго,как така лице което работи в мтсп подава информация че парите са преведени,а от социалните казват че няма.Някъде се губи връзката в общуването м/у институциите

# 411
добре де аз не разбирам друго,как така лице което работи в мтсп подава информация че парите са преведени,а от социалните казват че няма.Някъде се губи връзката в общуването м/у институциите

То връзка между тях няма. Тя тази отдавна е прекъсната. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 412
ЦКБ-Търговище няма

# 413
сега ще проверя какво става и в банкоматите в Бургас

# 414
все още няма пуснати пари надявам се че утре ще ги пуснат

# 415
  • Mediterraneo
То фиксирани дати уж са 16-ти, обаче уви.

Това пък откъде го измисли?!

Не боли, струва 1лв. Mr. Green

Някои банки са така добри да го правят и безплатно  Grinning

# 416
То фиксирани дати уж са 16-ти, обаче уви.

Това пък откъде го измисли?!

Не боли, струва 1лв. Mr. Green

Някои банки са така добри да го правят и безплатно  Grinning

При нас в Пловдив на 16 дата ги превеждат. Ето за това ти казвам, че е фиксирана датата.

# 417
  • Mediterraneo
Ама няма такъв филм просто. Това е някакво стечение на обстоятелствата, никога не е била фиксирвана дата за изплащане на детските. И ако имаш извлечение в електронен вариант от банката си, ще установиш, че само така си мислиш, че са превеждани винаги на 16, ако се върнеш доста назад.

# 418
фиксирвана дата, хохо

# 419
Ама няма такъв филм просто. Това е някакво стечение на обстоятелствата, никога не е била фиксирвана дата за изплащане на детските. И ако имаш извлечение в електронен вариант от банката си, ще установиш, че само така си мислиш, че са превеждани винаги на 16, ако се върнеш доста назад.

Ами откакто я получавам винаги на 16-та дата са ги превеждали.

Общи условия

Активация на акаунт