Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 60

• 25 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, страхотна работа както винаги, благодаря за серията. Чак ми е съвестно да чакам на готово всяка седмица, има ли с нещо с което бих могла да бъда полезна? Откровено казано преди да гледам турски сериал и изобщо някакъв сериал, нямах никак високо мнение за сериалите като цяло, а на тези турци да им се не надява човек, страшни са!!!!И друго ми прави впечатление много добре изглеждат актьорите красиви и талантливи, а къде са нашите български актьори,има само да се учим.

Ами то за българските актьори сме го коментирали много,просто няма такива,поне в момента.А това за Турция,че има много развита филмова индустрия и за мен беше много голяма изненада.И не само това,режисьорите им явно са страшно добри за да накарат и непрофесионалисти да играят по този незабравим начин.

# 76
Ами то за българските актьори сме го коментирали много,просто няма такива,поне в момента.А това за Турция,че има много развита филмова индустрия и за мен беше много голяма изненада.И не само това,режисьорите им явно са страшно добри за да накарат и непрофесионалисти да играят по този незабравим начин.

това което си написала е много, ама много вярно...изобщо няма коментар, не на светлинни години, а на много повечеееее  Whistling...страхотна игра и режисураааа

# 77
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз ви пожелавам лека нощ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

страшно ви се радвам да знаете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи ви ловя

# 78
  • КиТ

страшно ви се радвам да знаете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи ви ловя

Лека нощ и от мен Hug Hug Hug
Лакунче и ние те ловим
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Аз докато седна да кажа добър вечер, и то станало за лека нощ.  Cry Cry Cry Cry

# 80

а ние колко те ловиииииииммммммм, особено азззззз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
За новозарибените по Езел искам да кажа, че всяка излъчена в Турция нова серия я сваляме и тук пускаме линк към нея - това за по-нетърпеливите, които искат да гледат на турски. В първи пост има линкове към всички излъчени досега серии. За тези, за които вече сме направили превод и сме ги качили в нашите торент тракери, линковете вече не са активни, но непреведените серии могат да се свалят.

Имаме нужда от анкета за новата тема, нали? Идеи?

# 82
Бланчееее, аз си знаех, че ще се зарибяяяяя  Crazy Crazy Crazy

# 83
# 84
Бланчееее, аз си знаех, че ще се зарибяяяяя  Crazy Crazy Crazy
Какво, нямаше да се хващаш ли? Ми да, то си е мъка - по една серия на седмица.. Аз като гледах Мелодията, страдах, че няма в събота и неделя, пък това вече е..

Еми, привет. И до утре. Аз ще лягам, че утре ще ставам рано и ще ходя на едно място.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Хайде, до скоро.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
Бланчееее мерси на тебббб, Буба и Емелииииии  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu страхотни стееее, ще ви лансираме в някоя телевизияяяяя  Whistling Whistling Whistling

# 86
Лягай си Бланче,та да имаш сили за утре. Laughing

# 87
Емелииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes еййййй и щерката се запалииииии Crazy Crazyняма удържанееее

# 88
Който го загледа няма отърване,ей Crazy

# 89
мани, като краста еееееее  Crazy Crazy Crazy Crazy ама няма лошо ей...а русата мадамаааа, а Дженго, а Езел , абе изобщоо ааааа аа и Алито готин Crazy Crazy Crazy....всичко, ама всичко чок гюзел, аферим Peace Peace Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт