ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Дороти, започвам да си мисля, че математическата нагласа на ума си има и своето външно проявление...

Фран, развесели ме!  Joy
За първи път чувам такова нещо! Е, може и да прилича дъщеря ти на баща си, но това едва ли е достатъчно, за да не е красива! hahaha  Аз пък си помислих, че е с мерки на манекенка. Имам личен интерес в тази посока, че вкъщи си имам една, а не гони тази кариера. При какви кг , ако не е тайна, едно момиче изглежда така?
 Hug

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 10:33 от noshtna_ptica

# 121
Дороти острижи го докато спи  Twisted Evil

Фран снимките са страхотни! И познах един момък. Сигуро и други познавам  Blush

Боронди - Това е Борис Бурда  Joy Нищо общо с модата.

Снощи беше фашингът на НЕГ. Мина и това чудо. А Лили се прибра около 22.00 премръзнала. Всички други си ги били прибрали родителите, само нашето само с транспорта. Ми.... другите са бебета  Crossing Arms

# 122
  • България
Ако кажеш, че с тази фигура не е красива...  Mr. Green

# 123

Фран, снимките са страхотни, девойката - красавица като майка си Simple Smile.
Тцъ, прилича на баща си! Mr. Green
И изобщо не е красива. Naughty
По-скоро симпатична. Peace

Фран да й ядеш ушите , девойката е крехка нежна хубава  Peace
Много хубаво са си изкарали децата като гледам, ще имат незабравими спомени.
Ей как се менят времената. Ето ние ходехме по бригади и се изпичахме на текезесарски тен  hahaha, а сега децата се пекат в Египет примерно. Различни времена, различно детство Party

Знаток горкото дете вчера беше жесток студ. Моята щерка се върна от танци премръзнала. Чакала 40 мин. трамвая и накрая като дошъл бил празен и избощо не спрял на спирката и после чакала още незнам си колко. Това в 19,00ч вечерта някъде. Голяма трагедия ни е транспорта.

# 124
  • Sofia
Фран защо така ?
Сърдита ли си?
За мен Рали е красива. има прекрасна , лъчезарна усмивка и страхотно тяло.
Съгласна съм с Ношна птица за външното проявление, има нещо такова Peace

# 125
  • София и там където не се пуши
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476633.0;topicseen мами забавлявайте се с 106 пост - рева от смях  Joy .

Фран аз не разбрах кое е твоето.
Фран нека дъщеря ти ми разкаже за това дете на личини. В болницата сбърках веднъж и си взех в първия момент друго, добре че се сетих да погледна номерчето.

Лили дори по награждаване на състезания вечно беше сама - критика към мама.

# 126
Фран защо така ?
Сърдита ли си?
За какво бе?
Напротив, много се радвам, че снимките ви харесаха и благодаря за милите думи.
Имам други възприятия за красотата.
В моя род и този на мъжът ми няма красиви хора.
Просто има разлика между красиво и хубаво лице! Hug

# 127
  • България
 Dorothy , кой е 106 пост?
 Аз се смях, като четох поста на Фран от 1ва страница. Като знам мнението й за натоварването на децата в училище /моето е същото/, просто не се въздържах!!!

# 128
За бисерите - да не излиза друга номерация при вас  newsm78

ето цитирам

История 7 клас :
,,В къщите на елините имало специално помещение за ЖЕНИ , където влизали само МЪЖЕ . ''

История, но не знам кой клас:

,,...С задните си части хан Крум запушил Върбишкия проход, а с предните изненадал Никифор отзад... ''

Човек и Природа 3 клас:

”Морето е солено, защото в него има разтворена готварска сол.”

Учебник по История 11 клас:

,, . . .  бил провъзгласен за светец като междувременно починал.''

История,10 клас

"...Така Съединените щати полагат основите на военнополитически блок,призван да посрещне засиленото проникване на Германия,Италия и Япония в задния им двор..."

# 129
Аз се смях, като четох поста на Фран от 1ва страница. Като знам мнението й за натоварването на децата в училище /моето е същото/, просто не се въздържах!!!

Малко се изгаврих в тази тема, дори два пъти. Joy
Радвам се, че тези, които ме познават са се досетили.  bouquet
Вече дори не чета такива теми. Peace

# 130
  • Sofia
Фран, чак сега ти прочетох постовете в `онази` тема. Харесаха ми. Мога да ти услужа с университетски преподаватели. Аз съм ги ползвала в предучилищна възраст, справят се.  Joy

# 131
Да и аз се забавлявах тогава. Но си има деца и деца. Тежко е да се падне от високо  Joy .

# 132
  • София
Фран, благодаря ти че сподели с  нас прекрасните мигове на прекрасното си дете!
 Hug И аз ще кажа - много сполучливи снимки!

Промених ника на Четяща мама Peace

Ние днес сме на театър , ще гледат "Суматоха" в театър София.

Похвалих ли ви се, че взех билет на Христо за LORD OF THE DANCE?
Аз съм ги гледала, не че не ми се гледат пак, ама останали едни цени(чки),.. ooooh!

Въпрос: имало някакви книжки на PONS с тестове за изпитите в края на 8-ми клас - по английски, а може би и по другите езици.
Дали има смисъл да се купуват,..?  Thinking

# 133
с тестове за изпитите в края на 8-ми клас - по английски, а може би и по другите езици.
Дали има смисъл да се купуват,..?  Thinking

Ами чудят се как да ни преберат парите - според мен не. Тестовете май ги има в сайта на МОМН

# 134
  • София
Фран, ти това дете защо не го храниш, а?!  Joy  Много са сладки и наистина си личи, че са щастливи.

Вчера (а и днес) придвижването по какъвто и да е начин е ужасно. Аз съм с градски транспорт - моята кола е разумна и отказва да пали в това време. Само метрото е в час, но е препълнено.  Чаках по спирките повече от обичайното. Дъщеря ми се оплака от същото. Тя вчера беше под якето по едно ново потниче и ръкавки (онова нещо - два ръкава, свързани помежду си). И ботуши, които подгизват при първата стъпка в снега. Ноооо само тези отиват на тоалета. Вече ме заболя устата да повтарям как се облича човек през зимата.   #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт